ALLAHIM O KADAR ÇOK DARDAYIMKİ.YUVAMI YIKMASINA İZİN VERME.YAVRUMA BANA MERHAMET ET.KULUN HİÇ BİŞEYDEN ANLAMIYO.İÇİNE HİS VERDE YUVAMDAN ÇEKİLSİN.BENİ ÇOK YIPRATTI.DAYANACAK GÜCÜMDE KALMADII YALVARIYORUM.YAVRUMA BANA MERHAMET ET.
YALVARIYORUM RABBİM ***REYHAN***
(22 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH RABBİM EŞİNİN KALBİNE SANA KARŞI MERHAMET VE SEVGİ VERİRDE BİR ÖMÜR BOYU RABBİMİN RAZI OLACAĞI HUZUR DOLU Bİ HAYAT GEÇİRİRSİN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim Allah yardımcınız olsun bu mübarek günler geceler hürmetine ummadığınız yerlerden yardımlarla size bir kurtuluş kapısı açsın
hayırlar nasib etsin,,gücünüzü kuvvetinizi arttırsın,,kalbinize ruhunuza kuvvet versin
YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN .ALLAH RAZI OLSUN CNM BENİM
değerli dostum allah yar ve yardımcın olsun.yuvan için en hayırlı rahmetler allah indinden olsun inşallah.allah heyır ve rahmetle yuvanı aydınlatsın.amin.amin.amin.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN,YUVANI RABBİME EMANET EDİYORUM,EMAN VER YARABBİ
Allah'ım sen Reyhan kulunun dualarını kabul eyle.Ona yardım et.Mutluluğa kavuşsun.Dua etmeyi bırakma canım.Herşey gönlünce olsun.Amin.
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym
Rabbim hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim dualarını kabul etsin ablacım
eşine ve o insana merhamet versin inşallah eşin yuvana döner o insanda sizden uzaklaşır yavrunun yüzü hürmetine rabbim imdadına yetişsindualarım seninle
ablacım rabbim tez vakite seni bu sıkıntıdan kurtarsın sana çok dua edecem küçük çocuklara kurandersi veriyorum o çocuklardan senin için dua etmelerini isteyecem onlar günahsız rabbim o çocukların duasını kabuleder inşallah
Allahım Reyhan kardeşimize yardım et.
Allahım Reyhan kardeşimize sabır ver.
Amin...
allahım reyhan kardeşimizin hakkıda ne hayırlı ise sen tezzamanda hikmetini göster yardımcısı ol amin
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin yuva yıkanın yuvası olmaz derler üzülme Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahım kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Tüm sıkıntılarını feraha çevir. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB7 tane fatiha hediyem lütfen kabul et
kardeşim bu sitede çok özel bir dua var. inşaallah faydalı olur
http://www.marifet.name/index.php?option=com_content&task=view&id=526&Itemid=76
Allahım rayhan kardeşimin hakkında hayırlı olanı ver amin.
Allahım reyhan kardeşime yardım et.18 yıl önce gönderildi # -
BAZEN İNSAN İSYAN ETMEK İSTİYOR AMA HAŞA! DERMAN ALLAHTA..DERMANI VERCEK OLANA İSYAN EDİLİRMİ VARDIR BİR BİLDİĞİ YÜREĞİN FERAHLASIN DİYE 7 AYETEL KÜRSİ İNŞALLAH KABUL OLUR HAKKINDA HAYIRLISI OLUR. HAYIRLI OLAN İSE YUVANI KURTARIP BİR ÖMÜR MUTLU OLMANIZDIR İNŞALLAH.
RABBİM yardımcınız olsun ablacım.inşallah eşiniz ve araya giren kişi hatasını anlar.ablacım şunuda unutmaki kimsenin ahı kimsede kalmaz
İNŞ
AH KALMAZ,BENİ O KADAR YOK ETTİKİ O İÇİM HALEN YANIYO
YPRANDIM.18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha suresi ablam benden tekrar ..insallah yuvanı kurtarırsın AMİN.
Allahım kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Tüm sıkıntılarını feraha çevir.
Allahım sen Reyhan kulunun dualarını kabul eyle.Ona yardım et yuvasına huzur getir eşine hidayet ver.18 yıl önce gönderildi # -
NE OLUR HATASINI ANLAYIP DÖNDÜR RABBİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.