SA
aranıza yeni katıldım.formda güzel bir ortam var.allah (cc)hepinizden razı olsun.bende uzun süreden beri sıkıntılı ve borçlu günler geçirmekteyim.inşallah ilk önce rabbimin izni ve sizlerin duasıyla akurtulacağıma inanıyorum.dualarınızı eksik etmeyin.tavsiye edeceğiniz dua olursa sevinirim.selam ve dua ile.....
DUA EDERMİSİNİZ....................(anybody)
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"""Allah'ım bir an lütuf nazarın ile bana nazar eyle ve borçlarımın ödenmesini kolaylaştır ve rızkımı bollaştır...çünkü SEN HERŞEYE KADİRSİN""""""""
Allah yardımcınız olsun kardeşim mübarek aylar hürmetine yardımlarını esirgemesin sizden ve hepimizden......18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN ,BORÇLARININ EDASINI VERSİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah sizi ve tüm ümmeti muhammedi borç esaretinden selamete çıkarsın inşallah.amin.
Allah yardımcın olsun inşallah senin ve bütün borçlu kardeşlerimizin... mahperi
rabbim yardımcın olsun feraha çıkarsın seni tez vakitte
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda borçlarını ödersin amin
rabbim hayırlı rızık kapıları açsın tez vakitte borçlarını ödemeyi nasibetsin amin
aramıza hoşgeldin rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim tez zamanda seni bu sıkıntılardan kurtarsın aminnnn
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin tam maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi venimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimize yardım et.
ALLAHIM MADDİ MANEVİ RIZIKLARINIZA BEREKET VERSİN EN KISA ZAMANDA BÜTÜN SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN İNŞALLAH 100 SALAVAT OKUMUŞTUM SİZE HEDİYEM OLSUN.
allah yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.