""Allah'ım bizi kendi yakınlığın ve dostluğun için seçtiklerinden,,halis aşkını nasib ettiklerinden,,sana kavuşma özlemini verdiklerinden,,senin kaza ve kaderine razı ettiklerinden yaz..
Allah'ım bizi senin rızanı seçenlerden,,senden ayrılmaktan koruduklarından,, kendi katında doğruluk makamı kazananlardan yaz
Allah'ım bizi,, kalplerini senin aşkın için boşalttıklarından,,seni zikretmeyi ve sana şükretmeyi ilham ettiklerinden yaz
Allah'ım bizi,,seninle hoşnut olan,,günleri sana ağlayıp sızlamakla geçen,,alınları azametin karşısında secdeye kapanan,,gözleri sana ibadet için uykusuz kalanlardan,,
SENİN KORKUNDAN AĞLAYAN,,KALPLERİ SENİN SEVGİNE ASILMIŞ,,YÜREKLERİ HEYBETİNDEN KOPAR HALE GELENLERDEN YAZ....
Rahmetin ve keremin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi,,ey cömertlerin en cömerdi,,ey kulların acımadığına acıyan,,ey kentlerin kabul etmediğini kabul eden,,
amin Ya Rabbel Alemiyn"""
aşıkların duası**************cihan*****
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl; benim için gazabından güvencede olduğumu yaz; ahiretten önce dünyada bunun müjdesini bana ver; bu müjdenin alametini, belirtisini bana tanıt, bildir. Hiç kuşku yok, bunlar, senin geniş rahmetini daraltamaz; sonsuz kudretini aşamaz; hilmine galip gelemez ve ayetlerinin kılavuzluk ettiği bol bağışlarını zorlayamaz. Çünkü sen, hiç kuşkusuz, dilediğini yapar; irade ettiğini hükmedersin. Sen her şeye kadirsin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN NE GÜZEL DUA ETMİŞSİNİZ
AMİN ALLAH RAZI OLSUN BU DUALARDA İNSANIN İÇİN İÇİN AĞLAYASI GELİYOR ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNNNNN
Allah razı olsun Cihan kardeşim.
amin aminn
AMİN ECMAİN . ALLAHIM SEN AYIRMA YOLUNDAN .
AMİN AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN ABİ
AMİN
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN,BÜTÜN NİYAZLARA AMİN
amin;Allah razı olsun,Rabbim bizi salihlerden ve salihalardan eylesin..
AMİN AMİN AMİNN.. ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.. DUALARINIZI KABUL ETSİN.BİZLERİDE NASİPLENDİRSİN ..
amin amin binlerle amin sonsuzlarla amin rabbim bizleride hissedar eylesin insallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.