1.000.besmele fatihim,allah sevgine vesile etsin.yüreğimden,lütfen kabul et.
05.08.2007.koçumun doğum günü...(fatih'in)
(30 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benden de 1 kevser suresi
sevinçlerinin daim olmasına vesile olsun kardeşimin18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞAALLAH....
DOĞUM DÜNÜN HEDİYESİ 10 FATİHA 10 İHLAS
18 yıl önce gönderildi # -
BABACIM .................................
CİHAN ABİM SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
HEBUN DOSTUM ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN . RABBİM HER DİLEĞİNİZİ VERSİN SİZLERE .
bi ne iş.biz olaya biraz yabancı kaldık aşık falan mı oldun?her ne ise rabbim seni bu günkü gibi neşeli etsin
abicim 100 salavat okuyorum senin icin allah uzun omurler verir inşallah..
iyiki doğdun fatihhhhh
iyiki doğdun fatihhhhhh
iyiki doğdunnn iyiki doğdun iyiki doğdunnn FATİHHHHHHH.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SANA SAĞLIKLI ÇOK HAYIRLI UZUNN BİR ÖMÜR VERSİN SEVDİKLERİNLE BERABER.
glo6 BAŞLIK LÜTFEN . AYRICA AMİN ECMAİN DEĞERLİ DOSTUM .
MERVE KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN . ALLAH YARDIMCIN OLSUN . ÇABUK ÇABUK ATLATMAYI NASİP ETSİN .
iyiki DOĞDUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DOSTUM RABBİM UZUN SAĞLIKLI HUZURLU VE EN ÖNEMLİSİ HAYIRLI ÖMÜR İHSAN ETSİN 5 AYETEL KÜRSİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ KABUL ET ALLAH HER DAİM YARDIMCIN OLSUN AMİN.
NURCAN ALLAH RAZI OLSUN . ALLAH BU GÜNDE BANA BÖYLE HEDİYELER VERDİĞİN İÇİN OKUDUĞUN DUALAR HÜRMETİNE SENİN KALBİNDEN GEÇEN NE VARSA SANA VERSİN .
İNŞALLAH CÜMLEMİZ İÇİN RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİLERİ ÖMRÜMÜZE HAYIRLI KILSIN AMİN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM..HAYIRLI VE SAĞLIKLI ,GÖNLÜNCE NİCE MUTLU YILLAR OLSUN...1 AYETELKÜRSİ HEDİYE EDİYORUM SANA
geç oldu kutlamak için ama olsun Allah uzun ve hayırlı ömür versin.
Fatih kardeşim;
Doğum günün kutlu olsun.
iyiki doğdun abim ve bizlerle nice senelere diliyorum sana hep beraber büyümek dileğiyle sevgi ile kal ....41 besmele sana bereket gekirmesi dileğiyle hediyem olsun
RABBİM HERZAMAN HAYIRLI NASBLER VERSİN,
sevdiklerinizle geçirebileceğiniz nice hayırlı,mutlu,umutlu,bol rızıklı,sağlıklı güzel yıllara,Rabbim size cennetini nasipetsin doğumgünü hediyesi olarak...
BUGÜN KENDİNİ ŞIMART DİLEKLERİNİ VE İSTEKLERİNİ İLET,BÜGÜN HERŞEY PEMBE VE MAVİ OLSUN SENİN İÇİN.İYİKİ DOĞMUŞSUN,İYİKİ VARSIN.ALLAH SANA DAHA NİCE UZUN,SAĞLIKLI,SEVGİ DOLU,BAŞARILARLA DOLU BİR ÖMÜR VERSİN KARDEŞİM.
100 BESMELE ABLASINDAN KARDEŞİNE :)18 yıl önce gönderildi # -
doğum günün kutlu olsun abi geç kaldım ama :))rabbim yeni yaşında huzur bereket sağlık versin...seni hiç sıkıntıya düşürmesin
doğum günün kutlu olsun kardeşim rabbim yeni yaşında huzur bereket sağlık versin seni hiç sıkıntıya düşürmesin inşallah
mutlu yıllar fatih kardeş Allah sana sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin inşallah...
doğum günün kutlu olsun fatih abim inşallah rabbim gönlündekini tez vakite verir rabbim seni her iki cihandada mutlu etsin aminnnn
BENİMDE DOĞUM GÜNÜM KARDEŞİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN HER TÜRLÜ GÜZELLİĞİ NASİP ETSİN SANA GÜZEL KARDEŞİM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN FATİH KARDEŞİM.
RABBİM YENİ YAŞINDA VE ÖMÜR BOYUNCA MUTLU, HUZURLU SAĞLIKLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN. ALLAH HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN, HAYIRLI DUALARININ DAHADA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
FATİH KARDEŞİM YENİ YAŞININ SANA MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK GETİRMESİ DİLEĞİYLE 7 FATİHA GÖNDERİYORUM KABUL ET LÜTFENNN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN .BANA OKUDUĞUNUZ DUALAR HÜRMETİNE RABBİM SİZLERİN DİLEĞİNİ VERSİN İNŞAALLAH. SİZLER İYİKİ VARSINIZ . HEP BİRLİKTE DUALARLA SEVGİYLE ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER YAŞAMAK ÜMİDİYLE. RABBİM BİZLERİ AYIRMASIN . ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE. KARDEŞİNİZ FATİHİN HEP DUALARINDASINIZ.
allah hayırlı uzun ömürler versin kardeşim
11 ihlas hediyem olsun.18 yıl önce gönderildi # -
aşk olsun yaa Fatih abimin dogum günü varmış bana haber vermediniz ..haberim olsaydı ben abime bisküvili pasta yapardım mantı yapardım :)
İYİKİ DOGDUN FATİH ABİİİİİİİ
İYİKİ BEN SENİ TANIMIŞIM
RABBİM BÜTÜN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN
RABBİM HER İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN AMİN AMİN AMİNNNNNNN
33 FATİHA
33 İHLAS SURESİ HEDİYE YOLLUYORUM ABİCİM KABUL ET...
EL_EMİNE EMANETSİN....18 yıl önce gönderildi # -
biraz geç oldu ama 3 ayetel kürsi doğum günü hediyesi yeni yaşın hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin fatih kardeş allaha emanet ol dua ile
RABBİM YENİ YAŞINIZDA SİZE SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR VERSİN İNŞALLAH.
RABBİM GÖNLÜNÜZÜ FERAHLATACAK KİMSELERİ SİZE DOST KILSIN .
(ÜÇ GÜNDÜR İNTERNETE GİRMEYİNCE ZAMANINDA KUTLAYAMADIM)18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.