Allah rızası için bana sıkıntılardan kurtulmam için dua okurmusunuz
çok kötüyüm bütün kapılar teker teker yüzüme kapanıyor
ALLAH SIĞINIP BANA DUA OKURMUSUNUZ?.. selenay
(19 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM KİMİN GÜCÜ YETER ALLAHIN KAPILARINI KAPATMAYA,SAKIN ÖYLE ŞEYLER DÜŞÜNME,
BAK EZANLAR OKUNUYOR,BUNLAR YENİ KAPILARIN AÇILMA MÜJDESİ,HADİ GEL AL ABDESTİNİ,OTUR KAPININ SAHİBİNİ KARŞISINA,BEN OTURACAĞIM İNŞALLAH HEMDE SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM,SENDE BANA YARDIM EDERSEN BAKARSIN EN HAYIRLI KAPILAR AÇILMIŞ,NE DERSİN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH....18 yıl önce gönderildi # -
7 Ayetel Kürsi,11 İhlas,1 Fatiha okudum,Allah sıkıntı yüzü göstermesin inşallah.Bir de bol bol Ya hayyü ya kayyüm bi rahmetike estegis duasını oku,Rabbim tez zamanda feraha çıkarır.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KADİRBABA ABDESTİMİ ALDIM RABBİM İZİN VERİRSE NAMAZIMI KILACAĞIM
İNŞALLAH AMA MORALİM ÇOK BOZUK KENDİMİ NAMAZA VEREMEMEKTEN KORKUYORUM AMA YİNEDE KILACAM NAMAZIMI RABBİM AFFETSİN İSYAN ETMEKTEN KORUSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ablacım:((((canım benim neler oluyor sana:(( sen hep duamdasın benim az sabır et ne olur hepsi geçecek bitecek biliyorsun demi canım ablacım sen benim bana güzellikler anlatan bana dualar okuyan meleğimsin rabbim seni darda koymasın bol kazançlar versin allahım ummadığın yerden bereketli rızklar gelir inşallah
ablacım seni çok seviyorum, allahım ne olur selenay ablama yardım et, hayırlı rızık kapılarını tez vakitte aç yarabbim. sen kullarını darda koymayansın, ne olur kabul et dualarımızı. amin amin amin
ALLAH SIKINTIYI SEVDİĞİ KULLARINA VERİR.
HEPSİ GEÇECEK..BAK DUALARIMIZDASIN..
11 AYETEL KÜRSİ
100 İHLAS SURESİ
100 BESMELE-İ ŞERİF
ALLAH KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA HAYIRLI KAPILAR AÇSIN ALLAHIM SANA18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hepinizden razı olsun binlerce kere razı olsun ya ALLAH ya ALLAH ya ALLAH
en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız
7 ayetel kürsi yoldaş olsun sana
Rabbim umduklarına nail korktıklarından emin kılsın inşallah
ummadığın yerden hayır kapıların tez zamanda açılsın inşallah
seni Allaha emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Selanay kardeşimize yardım et.
Allahım kardeşimizin sıkıntılarını gider.
Amin...
4 fatiha, 1 ayetel kürsi okudum.
Allah sıkıntılarını gidersin.
Allah yardımcın olsun.
lailahe illa ente subhaneke inni küntüminezzalimin.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.............18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun ablam sen sıkma canını hersey gelip geçiyor emin ol
rabbim yardımcın olsun her ne muradın varsa inşallah en kısa zamanda verir aminnnn
Allahım ne sıkıntın varsa gidersin amin. Rabbim yardımcın olsun. sana ayetel kürsi okuyorum. slm ve dua ile...
Allahım Selanay kardeşimize yardım et.
Allahım kardeşimizin sıkıntılarını gider.
RABBİM SEN KARDEŞİMİZE ÖYLE KAPILAR AÇKI BİRDAHA HİÇ SIKINTI ÇEKMESİN SEN KADİRSİN,SEN RAB SİN.SEN GANİY SİN SEN RAHİMSİN,SEN RAHMANSIN,KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME YARAB
Ya Rezzak!
Hazinende yok yoktur ol dersin her sey olur
Yarattigin her canlinin rizki senin katinda saklidir
Vahyin mümin kalplerin selin akillarin rizkidir
Ya Rabbi! Sana muhtaç olmak en büyük zenginligimdir
Senin fakirin eyle beni
Senin verdiginle doymak en büyük lezzetimdir
Sofranda agirla beni18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SELENAY KARDEŞİMİZİN SIKINTILARINI
ALSIN İNŞALLAH
5 FATİHA 5 İHLAS
RABBİM YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun hepinizden binlerce kere
Allahım sabır ver bana sen beni seviyorsun bunu hissediyorum bende seni çok seviyorum
bana hayırlı kapı açacaksın biliyorum rabbım şimdiye kadar istediğim şeyleri hep verdin bana bir tane bu isteğim uzun sürdü her şeyi bilen sensin ya rabbim bu büyük sınvı geçmeme izin ver rabbım !
ya rabbim sen beni benden daha iyi bilirsin affet beni."Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
11 ihlas sıkıntını giderir inşallah rabbim kardeşim.
amin kardeşim Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.