öyle sıkılıyorum,öyle bunalıyorumki Allahım şuan ne yazmaya ne yazılanları okumaya güç bulamıyorum kendimde...beklentilerimden çok uzak yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor,sinir sistemim çok yıprandı farkındayım doktora gitmem gerekiyor,tüm insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama kendime evimde bile yalnız bir yer bulamıyorum...paylaşmak isteyipte paylaşamadığım öyle kalbi sıkıntılarım varki..her halime binlercekez şükürler olsun,şikayetim rabbime..eşimle muhabbetimin artmasını istiyorum,elimden geleni yapıyorum, gönlümün istediği gibi muhabbet olmuyor..bilemem kimine göre çok fazla muhabbet var ama Rabbim bana eşimi sevdikçe daha çok sevdiriyor,ne bakmaya doyabiliyorum ne konuşmaya...kıyamıyorum o afacan cocuğa..o beni anlamıyor,tv denen aletten gözlerini ayırmıyor,15 dk sohbet edemiyoruz,zaten kalabalık ortamlardan birbirimizin yüzünü zor görüyoruz..beni çok sevsin,özlesin konuşmaya ihtiyaç duysun istiyorum,onun için yaptıklarımın yorulduklarımın farkında olsun istiyorum,size anlatabildiklerimin ve anlatamadığım şeylerin artık ruhuma sıkıntı vermemesini istiyorum,hatırlamak istemediğim unutmak istediğim şeyler var...boşvermeyi,takmamayı öğrenmek istiyorum, bana da dua eder misiniz?lütfen..
içim sıkılıyor...
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim muhabbetinizi artırsın
1 ayetel ürs-i okuyorun rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
O DA SEVGİSİNİ BELKİ BU ŞEKİLDE İFADE EDİYORDUR. SEN SEVGİNİ FARKLI ŞEKİLDE İFADE ETTİĞİN İÇİN ONDAN DA AYNI İNCELİĞİ BEKLİOSUN, HAKLISIN DA BELKİ.AMA BUNUN İÇİN SIKILMA DARALMA ONUN SENİ SEVDİĞİNİ BİLİOSAN TAMAM, SADECE SEVGİSİNİ İFADE EDİŞ TARZI DEĞİŞİK DE. SENİN İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ 1 İHLAS 1 FATİHA OKUYACAĞIM, KABUL BUYUR. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
KIRGINLIKLARIM,HAZMEDEMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR,BUNLARI UNUTMAK VE DAHA GÜZEL YAŞAMAK İSTİYORUM,TEK SIKINTIM EŞİM DEĞİLKİ..
RABBİM YUVANIZA HUZUR VE BEREKET VERSİN
TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI FERAHA ÇEVİRSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ablacım rabbim yardımcın olsun üzülme ,sıkma sen o tatlı canını hersey düzelir tamam
ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN SIKINTILARINI GİDERSİN...
RABBİM YUVANIZA MUTLULUK VE HUZUR NASİP ETSİN...18 yıl önce gönderildi # -
allah muhabbetinizi arttırsın amin
rabbim muhabbetinizi sevgininizi bir ömür boyu mutlu mesut ve imalı bir şekilde yaşamanızı nasip etsin güzel mevlam hakkınızda herzaman hayırlı ve güzel şeyleri versin ablam
Canım biz bayanlar sevgimizi göstermek konusunda çok cömertiz ama erkeklerin doğası buna pek uygun değil sanırım (dua kardeşlerim alınmasın ama böyle)onlar herşeyi içinde yaşamayı tercih ediyor..sen o kadar sevgi dolusun ki karşıdanda aynı şeyleri bekliyorsun olmayıncada sevginin eksik olduğu yanılgısına düşüyorsun..içini rahat tut ve dua et o seni eşi olarak seçmiş öyle değil mi? Allah yardımcın olsun evinize huzur ve bereket yağmurları yağdırsın inşallah..
ablacım çok üzüldüm gerçekten rabbbim yardımcın olsun rabbim inşallah isteklerini tez vakite verir sana aminnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.