DOKTORLAR BABAMIN BOĞAZINDA BİR KİTLE BULDU.DÜN SABAH BİOPSİ İÇİN PARÇA ALDIRDIK.ŞU AN BİOPSİNİN SONUÇLARINI BEKLİYORUZ.NEOLUR İYİ ÇIKMASI İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.DOKTORUN TECRÜBELERİNE DAYANARAK SÖYLEDİĞİNE GÖRE PEK İYİ DEĞİL.HASTALIĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPARKEN BU SİTE İLE KARŞILAŞTIM.BUNDA BİR HAYIR OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK HEMEN ÜYE OLDUM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
BABAM İÇİN NEOLUR BİR DUA******sema-ist-35***
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH TEMİZ SONUÇLAR ALIR ,RAHATLARSINIZ AİLECE,,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..1 AYETELKÜRSÜ OKUYORUM BABANIZ İÇİN..
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
DOSTUM 100 YA ŞAFİ OKUYACAĞIM . ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN . ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . BABACIĞINIZ İNŞAALLAH ÇOK DAHA İYİ OLUR .
RABBİM BABANIZA VE BÜTÜN HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN. AMİNN..
100 BESMELE
100 YA ŞAFİ
OKUYORUM.RABBİM KABUL ETSİN . AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah şifa versin kardeşim.
allah şifanız olsun inşallah.değerli dostum...
rabbim şafi adıyla şifa versin korrktuğunuza uğratmasın babanızı başınızdan eksik etmesin inşallah
sema kardeşim Rabbim babanıza acil şifa versin sizi korkularınızdan emin eylesin 3 Ayetel kürs-i okudum.
rabbim acil şifa versin ve hayırlı haberler almayı nasip etsin amin
Hoşgeldin kardeşim.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimizin babasına acil şifalar ver yarabbim. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN7 fatiha hediyem
allah babanı sana bağışlasın inşallah 7 fatiha okuyorum inşallah kabul olur amin
CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI HEM OKUYORUM ,HEM AĞLIYORUM.HEMDE ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKR EDİYORUM.BÖYLE GÜZEL BİR SİTEYLE TANIŞTIĞIM İÇİN,BÖYLE GÜZEL KALPLİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN.
allah dualrınızı ve emeklerinizi boş çıkarmasın allah babana uzun ömür sağlıklı ve başınızdan eksik etmesin allah yanızda olsun allaha emanet olun amin
Allah acil şifalar versin Babanız rahatça hastalıktan kurtulur inşallah. 100 Ya Şafi 100 Ya Nafi okudum Allah kabul etsin amin amin amin
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
Allah yardımcınız olsun kardeş
inşaallah korkulacak-üzücü sonuçlar çıkmaz
3 kevser suresi tez zamanda şifalara vesile olsun inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.