samimi olmaya çalış tım dua istedim dua ettim ama hiç kayle alınmadım galiba yeni olduğumdan ama sizler hep yüreğimde dualarımda olacaksıız.
kaç gündür unutulduğumun farkındayım.
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
neden böyle düşünüyorsun ki reyhan abla,herkes senin için nekadar çok dua etti,eşinin dönmesi için.eminim ki burada dile getirilmese de dua ederken kimse kimseyi unutmuyordur burda,çünkü ben burdaki her arkadaşımının samimiyetine inanıyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM.SAKIN GÖNÜL KOYMA BİZLERE EMİ.HERŞEY ALLAHTAN.VAKİT SAAT ONA AİT.
HEM SİTE YENİ BİR DEĞİŞİKLİK YAŞIYOR.SEN BU KARGAŞAYA DENK GELMİŞ OLABİLİRSİN.
BELKİ SANA DAHA DERİNDEN İSTETMİŞTİR.BELKİ BİZİ UYARMIŞTIR.KİMBİLİR.
BAK SANA GÖNÜL HEYBEMDEN 100.LA HAVLE YOLLUYORUM.LÜTFEN KABUL ET.
HEMDE PEŞİN HÜKÜMDEN VAZGEÇ OLURMU.
BURDA ESKİ YENİ DİYE BİRŞEY OLAMAZ.BURDA SADECE DUA OLUR.
SEN DUALARINI GETİRİRSİN BİZ DUALARIMIZI GETİRİRİZ.
ORTADA NE SEN KALIRSIN NE BİZ.SADECE O KALIR.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
Evet amaç karşılıksız ve ayrıcalıksız dua dostluğu.
Elbet her sebebin bir hikmeti vardır.
haklısın reyhancım herhalde dile getirilmediğinden olsa gerek ki haksız olarak bunu düşündüm.bende samimiyete inandığım için burdayım .özürdiliyorum.bencilce davrandığım için bu şu anki psikolojimle ilgili galiba;hayalimde belki duymak istedıklerim vardıonları göremediğimden olsa gerek.AMA RABBİME YALVARIYORUMKİ BURADA BULUNAN BİZEDE BİR DUA YOKMU DİYE ÇAĞRI YAPAN TÜM DUA DOSTLARIMIN BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE HAYIRLI RIZK HAYIRLI EVLAT HAYIRLI EŞ VE ŞİFA İSTEYENLEREDE HAYIRLI ŞİFALAR NASİP ET RABBİM.BUNU DERGAHINDA YALVARIYORUM DUALARIMI KABUL ET RABBİM
allah yardımcın olsun hakkınızda ne hayırlı ise onu versin mubarek cumanın hürmetine amin amin amin
reyhancım tek tek burada yazamıyoruz ama inan dualarda isimlerle dua ediyorum.a.e.o
Reyhan abla inan her aklıma geldiğinde sana dua ediyorum, ne olur sabret, allah2ın seni sınadığını düşün bak o zaman bu sınavdan başarılı çıkmak için nasıl sabredeceksin , allah yardımcın olsun ablacım.
hepimiz böyle zamanlarda ilgi bekliyoruz,destek bekliyoruz ben seni çok iyi anlıyorum ama önemli olan inan bana dilde değil gönülde olmak.çünkü rabbim dilin sesinden çok gönül sesine önem verir.her zaman siteye giremiyoruz vakit bulamıyoruz, ama inan tüm dualarımda bütün dua dostlatının dualarını kabul et Allahım diye yalvarıyorum.birgün mutlaka bir cevap gelicektir dualarına ,dualarımıza sadece zamanını bilmiyoruz okaaadaarrr ,hadi gülümse şimdi ablam bak ne kadar çok sevenin var ki sana cevap yazmışlar:)))
Dua dostu burada kimse yeni kimse eski değil...herkesin amacı sadece dua etmek ve dualarda buluşmak.Reyhanlar çok olunca karışıyor.Bende o yüzden isim yazarken REYHAHLAR diyorum...Dua ile kal.
canım canım, seni niye unutalımki ona bakarsan ben bile anılmıyorum ama banada edildiğini biliyorum....(simdi banada kızacaklar)
hıç öyle düşünme hep aklımızdasın yalnız ibadet saatlerimde ben hepinize dua edip anıyorum ama buraya tek tek yazamıyorum hepinizin adlarınızı bilmem anlatabildimmiyim.
hepiniz dualarımdasınız rabbim gönlünüze göre versin sıkıntılardan kurtarsın aminnn18 yıl önce gönderildi # -
BANA GÖNÜLDEN DESTEK VERDİĞİNİZ İÇİN RABBİME SİZLERİN İSTEK VE ARZULARINIZ NE İSE ONU TEZ ZAMANDA NAİSP ETSSİN.AMİN AMİN AMİN AMİN
REYHHAN ABLACIM SENİN GÖNÜLDEN ETTİĞİN DUAYA AMİN AMİNNNN
İNŞALLAH HEP YÜZÜN GÜLER İSTEDİĞİN GİBİ OLUR18 yıl önce gönderildi # -
bak hasta hasta hepinizin dualarını okuyorum ve sadece sana bir şeyler yazabilecek kadar gücüm var.Ama buraya yazmamamız seni unuttuğumuz anlamına gelmez.Bİ itirafta bulunayım mı sen siteye girdiğinden beri en çok belki de Hatice ablayla sana dua ediyorum.Ama haklısın sana daha iyi destek olabiliriz.İyi olayım daha çok ilglencem senle söz arkadaşım:)
Reyhan kardeşim . Ben bunca lafın üstüne bişey diyemiyorum . Gerekenler sana söylendi. Böyle düşünürsen bizi üzersin. Allah senden razı olsun . İyiki aramızdasın
REYAN KARDEŞİM KADER ARKADAŞIM DİĞER SİTE ARKADAŞLARIM GİBİ SANADA İÇTEN DUA EDİYORUM BUNU SAKIN UNUTMA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.