çok borcum var çıkmazdayım alaha sığınıyorum bana dua edin allah rızsı için
bana dua edin çok sıkıntıdayım*******muzaffer***
(44 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah hayırlı rızık kapıları açsın senin için amin
18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha bende ALlah darda bırakmasın
rabbim yardımcın olsun
allah hepinizden razı olsun
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM
Yarabbim Muzaffer kardeşimizin maddive manevi tüm sıkıntılarını gider feraha çıkar.
İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN7 fatiha hediyem lütfen kabul et
allah razı olsun allah kimseyi kendinden başka kimseye muhtaç etmesin amin
İKİNDİ NAMAZI OKUNDU SİMDİ NAMAZ KILIP MUZAFFER KARDESİM SENİN İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN
allah razı olsun çok iyisiniz allah kimseyi darda koymasın amin
Rabbim hayır kapılarını tez zamanda açsın inşallah
allah kimseyi darda bırakmasın.allah bu kardeşimize tez zaman da yardımcı olur inşallah.allah yardımcın olsun.amin
rabbim hayırlı rızık kapıları açsın, rızkınızı bereketlendirsin inşallah. tez vakitte edalar nasip etsin, amin amin amin
allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar.allah sana yardım etsin bütün dualarını kabul ettsin amin
7 FATİHA ALLAHIM SIKINTILARINDAN KURTAR MUZAFFER ARKADASIMIZI
ALLAHIM DÜŞTÜĞÜN DARLIKLARDAN TEZ ZAMANDA KURTULMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH MUZAFFER KARDEŞİM AMİN
Muzaffer kardeşim devamlı dua et ki Allah sana hayırlı bir kapı açsın.1 Hz.Yunus Duası okuyorum senin için kabul et.Sıkıntıların son bulsun inşallah.
vakıa suresini çok çok okumanı tavsiye ediyorum.allah inşallah bi kapı açsın.zezeden sana 3 ihlas bir fatiha allah yardımcın olsun amin
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..BİLİNMEZ YERLERDEN RIZIKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..
1 AYETELKÜRSİ OKUYORUM SİZE18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım bu müberek aylar hürmetine size hayırlı rızık kapıları açsın ummadığınız yerlerden yardımlar göndersin
3 kevser suresi rızık ve huzur vesilesi olsun inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardimciniz olsun 10 kevser yoldasiniz olsun
Allah yardım etsin kardeşim.
KARDEŞİM RABBİM SİZİN VE SİZİN NEZDİNİZDE TÜM BORÇLU DOSTLARIMIZ İÇİN...
RABBİM HİÇ UMULMADIK YERLERDEN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN FERAHLIKLAR VERSİN İNŞAALLAH...
BENDE 10 FATİHA 10 İHLAS OKUYORUM....
Muzaffer kardeşim sizin için dua ettim. Allah size yardım etsin en kısa sürede sizi selamete erdirsin
21 fatiha süresi size ferah kapıları açsın inşallah kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun allah tuttunuzu altın etsin amin
Allah sendende razı olsun kardeşim Rabbim borcu olan Allaha sığınan kardeşlerimize yardım etsin.
her gün duamda olcaksın kardeşim.
Allahımızın izni ile ummadığınız yerlerden sizin için rızık ve bereket kapıları açılcak kardeşim bizimle kalın duaya devam edin kardeşim.
ALLAHIM MUZAFFER KARDEŞİMİN EVİNE HANESİNE ÇOK BÜYÜK RIZIKLAR YAĞDIR,ŞÜPHESİZKİ BUNA SENİN GÜCÜN YETER,EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ ALLAHIM.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
şu an çok duygulandım içime bir huzur doldu insanın sizin gibi dosları olması ne güzel allah ne muradın varsa versin gülsen kardeşim
tekrar 11 fatiha suresi her gecenin sonunda güneş doğar Allah yar ve yardımcın olsun
bende 7 ayetel kürs-i okudum.Allahım kabul etsin.
ey büyük Rabbim bu kardeşimize hem dünya hem ahiret zenginlikleri ver.
AMİN.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.