inşallah önce allahın sonra sizin sayenizde bu karanlık günlerden kurtulucam dualarınızı benden esirgemeyin allah sizden razı olsun
bana dua edin çok sıkıntıdayım*******muzaffer***
(44 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
BU GÜN OKUDUĞUM 100 TEFRİCİYE VESİLE OLSUN VE BÜTÜN SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN İNŞALLAH
allah razı olsun
BU GÜN OKUDUĞUM 100 TEFRİCİYE VESİLE OLSUN VE BÜTÜN SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN İNŞALLAH
Allah yardımcınız olsun.Zül celali vel ikram,bol bol okuyun
Muzaffer kardeş Allah yar ve yardımcın olsun,hayır ve rızık kapılarını sana ve bütün dua dostlarımıza sonuna kadar açsın inşallah..3 ihlas,3 felak,3 nas,1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyorum senin için Allahım kabul etsin inşallah...
allah razı olsun mahperi kardeş
allah hepinizden razı olsun
Allah sıkıntılarından ferah çıkarsın kardeşim muradını versin
3 yunus duası 1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
ağzına sağlık allah razı olsun
Allah borçlarınızı bir an evvel ödemeyi nasip eylesin. 33 Ya Mukit Ya Hafiz hediyem Allah kabul etsin amin. Şu duayı sabah akşam okuyunca dağ kadar borç olsa Allah ödeme imkanı verirmiş:
'Allah'ım bana helalinden o kadar ver ki haramına ihtiyacım kalmasın ve beni lütfu kereminle senden başkasının kapısına gitmekten kurtar' Allah yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimcin olsun kardesim, yukardaki duaya devam edersen cok faydasini görürsün ben denedim Allah bir kapiyi kaparsa digerini acar yeterki sen istemesini bil hem gün gogmadan neler dogar Rabbimin merhameti coktur ama sabret 1 Fatih 3 Ihlas okuyorum senin icin Allah kabul etsin
allah inşallah borçlarından tez zamanda kurtarır. feraha kavuşturur. 10 ihlas, 10 fatihada benden olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.