dinimizce bir erkek arkadas edinmek günah Allah imam nikahı olmadan bir birlikteliği haram kılmıs. malesef var benim caiz olmayan bir ilişkimm var ve birşeyler yolunda gitmiyor ama toparlamaya çalışıyoruz. ona güveniyorum sadece sorunlara sabrediyorum insallah varsa bir yanlışı düzelecek. namaz konusunu konustum basla artık dedim. oda istemiyor değil baslamak istiyor ama bi türlü baslayamıyor. sadece küçük bir dua iatiyorum samet için sizlerden. belki sizlerin o küçük duası bir Amin i bile bir insanın hidayete ermesine vesile olur. sametin buna çok ihtiyacı var. Allahım ne olur onunla konustuğum gibi en yakın zamanda baslasın namaza onu sadık kullarından eyle. AMİN
KÜÇÜK BİR RİCA....guleysa........................................
(15 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah inşallah samet arkadaşımıza ve onun gibi inananların içine namaz sevgisini doldurur amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım SAMET kardeşimize mübarek NAMAZI nasib et Yarabbim.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun
rabbim doğru yolu göstersin samet kardeşimize amin
amin canım.inş. hemen namaza başlar ve islam yolunda bir aile kurarsınız
Yarabbim Samet kardeşimizin imanlı ihlaslı bir kul olmasını nasip et. Rızanı isteyen kazanan kullarından olmasını nasip et. AMİN AMİN AMİN
7 fatiha hediyam
allah inşallah bu kardeşimizin namaza başlamasını nasip eder.allah kılan kardeşlerimizede bırakmayı nasip etmesin.amin
ALLAH RAZI OLSUN DİLERİM ETTİĞİNİZ HER DUA SİZE KAT KAT GERİ DÖNER.
ALLAH İNŞALLAH NASİP ETSİN.AMİN.
onunla birlikte rabbim bize de nasip etsin inşallah. amin amin amin
İNSALLAH BİZİM NAMAZLARIMIZI SON NEFESİMİZE KADAR KILMAYI NASİP ETSİN KILMAYANLARA ALLAH HİDAYET VERSİN NAMAZ ASKI VERSİN İNSALLAH AMİNNNNNNNNNNN
rabbim kulluğuna kabul etsin,hidayet nasib etsin inşaallah
Allah'ım sen Samet kardeşimize doğru yolu göster.Amin.
herşey istediğin gibi olur amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.