2 hafta önce iş için şehir dışına çıkacağımı söylemiştim.hepiniz güzel dileklerde bulundunuz,nuraycım da bana 100 tevhid göndermişti abla kazalardan belalardan korusun rabbim seni diyerek.yola çıkmak için toplandık.yaklaşık yarım saat bekeledik otobüsün gelmesini bir türlü gelmedi.ve öğrendik ki otobüs bizim yanımıza gelirken kaza yapmış.o an aklıma geldi belki sizlerin duaları sayesinde o kazanın saati değişti.belki de biz yola çıktıktan sonra olucaktı..bakın işte dualarınız duyuluyor demek ki:)o yüzden dile getirilmese de ruhumuzla birbirimizin yanında olduğumuzu çok iyi biliyorum.hepinize çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız,sizleri çok seviyorum,ve hepinize saygı duyuyorum.herşey gönlünüzce olsun,yüzleriniz hep gülsün.
nuraycım ve sizlerin sayesinde..
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Reyhancım Allah korumuş çok şükür, Allah'a emanet ol canım benim.
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.
FESLEĞEN KOKULU.BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH SENİ BAĞIŞLAMIŞ.AİLENE VE BİZLERE.
SADECE O VAR VE ONUN KELAMI VAR DEĞİLMİ.
GERİSİ HEP VESİLE.
SENİN ADINA ALLAHIMA 41.LA HAVLE YOLLUYORUM.ACİZANE ŞÜKRÜMÜN İFADESİ OLARAK.
ALLAHIM KABUL ET İNŞALLAH.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kadir baba,o ne isterse o oluyor.korumak istedi ve dualarınız buna vesile oldu:) ben örnek olarak vermek istedim Allahın nasıl sesimizi duyduğunu zamanı gelince nasıl karşılık verdiğini.mesela bu olay kısa sürede dualarımızın kabul edildiğinin bir göstergesiydi.burda dualarının kabul edilmesini bekleyen nice dostum var.demek ki her dua zamanını bekliyor.hepimiz gönlümüz ferah tutalım,inanalım ve sabredelim yeter ki değil mi:))
DUYAN O DUYDURAN O,İŞİTEN O İŞİTTİREN O.SÖYLEYEN O SÖYLETEN O.
GERİSİ LAFI-GÜZAR.!
SADECE BİZLERİ GÖZ ÖNÜNDEN KAYBETMESİN.O YETER BİZLERE.
ONUN TARAFINDAN KORUNDUĞUNU BİLMEK BÜYÜK DEVLET.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
şükürler olsunn kadir baba hepimiz adına..
allah razı olsun
ŞÜKÜR ET ALLAHIN BUDA SANA GÖSTERDİĞİ BİR LUTUFTUR.DAHA GÜZEL GÜNLER YAŞAMAN DİLEĞİYLE
duaların gücü işte...çok şükür ablam çok şükür..seni korumuş Rabbim çook şükür..seni seviyorum ablacım :)
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.