3 İHALS BİR FATİHA OKUYORUM ALLAHIM MAHZUN KARDESİMİZİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDER RABBİM. AMİN
.....mahzun abime yardım et allahım....dualarınızı eksik etmeyin dostlarım
(45 mesaj) (35 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bendende 7 fatiha allah tez zamanda sıkıntılardan çıkarsın amin
18 yıl önce gönderildi # -
10 İHLAS DAHA OKUDUM ABİMİZE ALLAHIM YARDIM ET ABİMİZE SÖYLEYEMEDİĞİ SIKINTISINI SEN GİDER RABBİM SEN FERAHA ÇIKAR YARABBİM O BİZİ HEP SEVİNDİRDİ ALLAHIM SENDE ONU SEVİNDİR ALLAHIM ,AİLESİYLE BERABER İKİ CİHAN SAADETİ VER ABİMİZE RABBİM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALLA SEYYİDİNA MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH im!
sana sadece seslenmem yeter biliyorum,
ve yüre imi sana arz ediyorum, onu ne ile görmek istiyorsan bana onu nasip etmeni istiyorum"Allah ım acele ve tehirli bildiğim ve bilmediğim hayırların hepsini senden isterim.Acele ve tehirli bildiğim ve bilmediğim zararların tamamından sana sığınırım.
Senden cenneti ve ona yaklaştıracak söz ve işleri diliyor,ateşten,ona yaklaştıran söz ve işten de sana sığınıyorum.Kulun ve peygamberin MUHAMMED Aleyhissalatü vesselamın senden istediği hayrı,senden istiyorum. "Hazreti Aişe r.a
rabbim hepinizden razı olsun,rabbim hepinizin ne muradı varsa versin,hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva,borçlularımıza eda,gönülleri yaralı doslarımıza ,gönül ferahlığı ver yarabbi senin herşeye gücün yeter.allahım doslarımı sana emanet ediyorum.onları yolundan ayırma,razı olduğun kullarından eyle.amin
tuba kardeşim boş durma ihlasları topla heybeye aktar,zahmet olmassa,allaha emanet ol
ABİMM AZ DAHA MÜSADE EDERMİSİN GÖNLÜM BİRAZ DAHA İSTİYOR TABİ BENİ KIRMAZSAN DUA DOSTLARIMDA YARDIM EDERSE ..BEN HEDİYELERİMİ YARIN GETİRECEĞİM ÇÜNKÜ
YOKSA BANA BEKLEDİĞİM HABERİMİ GETİRDİN
1000 kelime tevhid
41 Fatiha
200 ihlas
Benden mahzun kardese18 yıl önce gönderildi # -
50 ihlas
50 fatiha
50 ayetel kürsi
50 la havle
50 ya rezzak okuyorum babama
rabbim kabul et mahzun babamın sıkıntısını gider güzel haberlerini duyur allahım
yerlerin ve göklerin rabbi güzel allahım sana inanır seni tesbih ederizz18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim kandilin mubarek olsun
seninde kandilin mubarek olsun babacım rabbim seni iki cihanda aziz etsin cennetiyle ödüllendirsin seni çok seviyorum ablamında ellerinden öpüyorum kandili mubarek olsun
MAHZUN KARDEŞİMİZİN FERAHA ÇIKMASI İÇİN 500 İHLAS TA BEN OKUYORUM. RABBİM TEZ SAATE FRAHA ÇIKARSIN NERDE VARSA.SELAMETLE.
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN TEZ ZAMANDA BÜTÜN SIKINTILARINDAN KURTULMASI DİLEĞİYLE 100 İHLAS DA BENDEN.
MAHZUN ABİMİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
BİZE AKTARDIĞI BİLGİLER DUALAR HÜRMETİNE
MİRACIN MÜBAREKLİĞİ HÜRMETİNE
ALLAHIM KENDİSİNİ DARLIKTAN KURTARSIN,
SIKINTILARINI GİDERSİN, DAİM DUACI KILSIN,
BİZLERİ DE DUALARINDA UNUTMASIN,
ALLAHIN YARDIMI, RESULLALLAHIN ŞEFAATI HEP KENDİSİNE VE
SEVDİKLERİNE DAİMA ULAŞSIN İNŞALLAHBU GÜNÜN ÜSTÜNLÜĞÜ NİSPETİNCE KENDİSİNE
DİNİMİZ YOLUNDA HAYIRLI İLERLEMELER NASİP ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
10 adet ayetel kürsi okudum.
Allah yardımcınız olsun mahzun abi.18 yıl önce gönderildi # -
20 tanede benden.
Yarabbim mübarek miraç kandili hürmetine, efendimiz Muhammet Mustafa (sav) hürmetine, sevdiğin tüm kullarının hürmetine,
Mahsun abimizin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol.YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. AMİN AMİN AMİNYA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
3 ayetel kürsi okuyorum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.