rabbim sizden ve bütün dua dostlarımızdan razı olsun dualarınız sayesinde hayırlı kapılar açmaya başladı çok şükür rabbim herşeylere kadir olan rabbim bütün dua dostlarımdan yardımını esirgemesin inşallah.
kadirbaba pazartesi beni şeytana uynmaktan namazımı bırakmaktan kurtardınız size ne kadar dua etsem teşekkür etsem azdır.
benim bankada gecikmiş kredi taksidim vardı beni aradılar ve takibe alacaklarını söylediler çökmüştüm
birde başka bankada kredi talebim sicilimi etkilerse alamazdım krediiyi sizin dualarınız imdadıma yetişti ve banka ertesi sabah aradı kredim onaylanana kadar muddet verdi ben bankayı aramadım müdür beni aradı çok şaşırdım ve sevindim sizlerin duası sayesinde rabbimin bana mucizesiydi dier bankada %99 okey inşallah küçük bir pürüz var inşallah sorun yaratmaz krediye çok ihtiyacım var çünkü.
rabbim sizinde ne muradınız varsa versin ne sıkıntınız varsa gidersi inşallah.
rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun sizi salih kulları mertebesine ulaştırsın inşallah.
size 100 fatiha hediyem gönül heybemden kabul edin lütfen.
kadirbaba.........selenay
(4 mesaj) (2 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
şimdide namz vakti,değerli dostum.allah kabul etsin inşallah.yatsı sana rahmetle ve bereketle gelsin.
allah selametler versin size.
haber güzel,senin yüreğin güzel,şimdide yar koynunda birde allahuekber çek.gerisi düğün bayram...19 yıl önce gönderildi # -
http://mucize.net/dualar/topic/4284?replies=19
çok şükür ben hazırım ezanın bitmesini bekliyorum19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AĞBİCİM
ALLAH KABUL ETSİN ECMAİN19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.