hata yaptım çok büyük bi hata kendimi affedemiyorumtövbe ettim af diledim rabbimden ama yine aynı hatayı 3 defa yaptım pişmanım yalnızım ALLAH beni affedsin nasıl dua edeyim nasıl yalvarayım rabbime affetsin beni unuttursun bana yaşadıklarımı çok üzgünüm perişanım dostlarım dayanamıyorum :(( ne olur bana dua edin okuyabileceğim dualar söleyin tövbe edeyim rabbim affetsin bi daha aynı hatayı yapmıcam ne olursa olsun yapmıcam rabbim bu güzel günlerin hatrına beni affetsin
çok yalnızım:( suskunkiz
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah bir daha pişman ettirmesin .rabbim ona sıgınanları affeder.3 ihlas süresi hediyem
18 yıl önce gönderildi # -
kim yalnız küçük dostum sen mi,kim günahkar sen mi,istersen kendi yalnızlığımı anlatayım sana,istersen günahlarımıda,ama inanki ürkersin...
onun için topla kendini,şöyle bir dik dur.al bir abdest susma,otur secdesine anlat ona.bak nasıl affeder seni şaşarsın.
hem tövbe etmek isteyen sen değilmisin,bizden mi ruhsat istiyorsun haşa.
biz sadece dua edebiliriz sana,
hadi git kapısına,usulca çal,bize söylediklerini esas sahibine fısılda.bak nasıl durulaşacaksın,nasıl temizleneceksin inşallah...
kimi geri çevirdiki,seni yüzüstü bıraksın.hadi benim güzel dostum yar seni bekliyor...
bak sana yollukda veriyorum yanına hadi.41.ihlas sana selamet olsun,vesile olsun..
hadi...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun babam dediklerini hemen yapıyorum RABBİM inş.affeder bende sizlere sayısız ihlas ve ayetel krsi okuyorum rabbim yardımcınız olsun
Allahım kardeşimizin ve bizlerin günahlarını affet.
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH ....KARDEŞİM BİZLER KAPISINDAYIZ....
KADİR BABA NE GÜZEL DEMİŞ BASKA SÖZE GEREK YOK AMA KALBİNİN FERAHINA VESİLE OLMASI İÇİN 100 BESMELE. ALLAH(C.C) KABUL ETSİN AMİNN
GERÇEKTEN KADİR BABA ÇOK GÜZEL DEMİŞ
ALLAH AFFETSİN SENİ VE HEPİMİZİ18 yıl önce gönderildi # -
canım ne oldu sana :(( güzel allahım bağışlayıcıların merhametlilerin en yücesidir.senin bu yakarışını geri çevirmezz.affetsin allahım seni
100 BESMELE,ALLAH YARDIMCIN OLSUN..MEVLAM HİÇBİRİMİZİ KAPISINDAN ÇEVİRMESİN..BAŞKA KAPIMIZ YOK Kİ.......
kim yalnız küçük dostum sen mi,kim günahkar sen mi,istersen kendi yalnızlığımı anlatayım sana,istersen günahlarımıda,ama inanki ürkersin...
onun için topla kendini,şöyle bir dik dur.al bir abdest susma,otur secdesine anlat ona.bak nasıl affeder seni şaşarsın.
hem tövbe etmek isteyen sen değilmisin,bizden mi ruhsat istiyorsun haşa.
biz sadece dua edebiliriz sana,
hadi git kapısına,usulca çal,bize söylediklerini esas sahibine fısılda.bak nasıl durulaşacaksın,nasıl temizleneceksin inşallah...
kimi geri çevirdiki,seni yüzüstü bıraksın.hadi benim güzel dostum yar seni bekliyor...
bak sana yollukda veriyorum yanına hadi.41.ihlas sana selamet olsun,vesile olsun..
hadi...18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM LAİLAHE İLLALLAH ÇEKERMİSİN SAYISIZ . HA KARDEŞİM . HA BİSMİLLAH. ÜZME KENDİNİ . HEPSİ GEÇECEK . AZ SABIR LÜTFEN . HERŞEY O KADAR GÜZEL OLACAKKİ ŞAŞIRACAKSIN . SIĞINDIK BEKLİYORUZ .
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.