zamanım kalmadı pazartesi son gün herşeyin ödeme zamanı geldi ne yapacağımı bilmiyorum bana dua edrmisiniz allah hepinizden razı olsun amin
zaman kalmadı
(18 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
muzaffer kardes lütfen biraz dirayetli ol dünyanın sonu değil belki ödeyemeyeceksin ama hiç birseyin sonu değil. sabretmekten vazgeçme. insallah Allahım seni ummadığın yerden bereketlendirir. insallah Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun guleysa ama alacaklılarımın sabrı kalmadı ne yapsam bilmiyorum allah onlarada sabır versin
muzaffer kardeşim.
"""ELİF ALLAH MİM MUHAMMET TEZ SELAMET""" diye günde beş kez 100 kere okuyun pazartesi gününe kadar kardeşim bende sizin için okurum inanın çok önemli,babaannem yıllardır söyler çok faydasını gördük birde sürekli """YA LATİF"""DİYİN """YA REZZAK"" ismi şerifini zikredin kardeşim Allahın izni ile pazartesi günü selamete kavuşcaksınız.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun okurum tabi
yoldasın olsun 7 ayetel kürsi
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
MUZAFFER KARDEŞİM
RABBİM TEZ ZAMANDA SELAMETE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
100 YA VEDUD HIZIR GİBİ YETİŞSİN İNŞALLAH
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.100 BESMELE FERAHLATSIN YÜREĞİNİZİ.
rabbim tez zamanda feraha çıkarsın sizi ummadığınız yerden hayırlı rızklar gelsin inşallah
abicim rabbim yardimcin olsun 100 besmele de ben okuyaym..
MEVLAM HER İŞİNİ YOLUNA KOYUVERSİN.
PEYGAMBER EFENDİMİZİN UHUT DAĞI KADARDA BORCUNUZ OLSA KESİNLİKLE ÖDERSİNİZ DEDİĞİ DUA VAR,BEN YALNIŞ YAZABİLİRİM BELKİ...AMA KESİNLİKLE ETKİSİ OLUYOR...
BORÇLARINIZ ÖDENMESİNE VESİLE OLMASI İÇİN 100 LA HAVLE OKUYORUM..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
ALlah yardımcın olsun kardeşim,3 ihlas okuyorum size
allah yardımcın olsun
allah hepinizden razı olsun
muzaffer kardeşim bu akşam cuma gecesi senin için yine dua edicem ben.
Allahın izni ile senin için çok hayırlı kapılar açılcak ben inanıyorum kardeşim en büyük kapıdan Allahın kapısından istiyorsun dua edelim kardeşim hep beraber Allah duada ısrar edenlerin dualarını tez kabul eder.
unutma kayaları parçalayan denizin gücüdeğil dalgaların sürekliliğidir kardeşim.
100 besmele
100 YA REZZAK senin için okuyorum.
şimdi çıkıyorum yolculuğum sırasında sana dua edicem kardeşim.
bizimle ve duayla kal.Allaha emanet ol kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcınız olsun amin
gulsen kardeş allah ne muradın vrsa versin allah razı olsun öyle güzel konuşuyorsunki inşallah herşey yoluna girecek amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.