SAYGI DEGER ARKADASLARIM NE OLUR BU MUBAREK GECEDE BENIM ICINDE Dua edermısınız? hayırlısıyla yuva kurmak ıstıyorum ama karsıam cıkmadı henuz hayırlı bir eş adayı ne olur dua edın Allah rızası için cok umutsuzum ve mutsuzum kenıdlı üzüyorum neden die
HAYIRLI KISMET ICIN DUA
(19 mesaj) (19 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
canım kardeşim ne mutsuz ol nede umutsuz
nikah ve ölümün günü asla şaşmaz
seninde zamanın gelince elbet yuvanı kurup çoluk çocuk sahibi olucaksın
rabbim herşeyin hayırlısını versin
rabbim iyi kader yazsın
amin amin.........17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa zamanda senin için en hayırlı olacak insanı karşına çıkarsın inşallah
17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE BİR EŞ VRSİN HAYIRLI YUVA KURUP HAYIRLI ELAT YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİBN AMİN
ALLAH EN MUTLU OLABİLECEĞİN YUVAYI SANA EN YAKIN ZAMANDA KURDURSUN..İNŞAALLAH..
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN . HAYIRLISI NEYSE ONU KARŞINA ÇIKARSIN .
RABBİM SİTEMİZDEKİ TÜM BEKARLARA ŞU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE HAYIRLI NASİPLER VERSİN
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN HAYIRLI BİR EŞ HAYIRLI BİR YUVA NASİP ETSİN
ALLAHIM BENDE SEVDİĞİM İNSANLA BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM AMA SALLANTIDAYIZ SANKİ BİŞEYLER BİZİ ENGELLİYOR SANKİ.
CANIM KARDESİM ÜMİDİNİ KESME İNSALLAH HAYIRLI BİR KISMETİN ÇIKAR İNSALLAH ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLU OLURSUN VE İNSALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRİ VE YİNE İNSALLAH BİRLİKTE ALLAH YOLUNDA YÜRÜYEN EŞLER OLURSUNUZ. BEN İŞİN İÇİNE SEVGİ AİLE YUVA BİRLİKTELİK GİRİNCE ÇOK DUYGULANIYORUM BUDA BENİM YAPIM ÇOK İÇTEN BİR DUA İNSALLAH SEVDİĞİNLE MUTLU OLURSUN
Allah gönlünüze göre versin inşallah,tez vakitte hayırlı bir eşe kavuşursunuz inşallah.Bir de size naçizanae bir tavsiyem var.4 cuma üstüste sela vakti 100 er tane El Basiru okuyun.sonucuna şaşıracaksınız.
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yeni üye oldum herkesin kandili mübarek olsun inanın bende o kadar zor durumdayımki duaya o kadar çok ihtiyacım varki aranıza yeni geldim ama ne olur bendende duanoızı eksik etmeyin
rabbim kalbimdekine ve gönlündekinii...ve en önemlisi hayırlı olanı nasıp etsin
rabbim hayırlı bir eş nasip etsin size, hem de o kadar çabuk olsun ki herşey, siz bile şaşırıp kalın inşaallah...
kandiliniz mübarek olsun.17 yıl önce gönderildi # -
rabbim en kısa zamanda hem çok seveceğin hemde çok sevileceğin hayrlı bir kısmet çıkarır sana inşallah
adaşım.herseyin hayırlıssı allah tez zamnda karsılastırsın seni inşlaah.1 ayetel kürsi hediyem
rabbim hayırlısı ne ıse enkısa zaman da versın.
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN KISA ZAMANDA CANIM
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLILARINLA KARŞILAŞTIRSIN
rabbim hayırlı bir kısmet nasip etsin sana kardeşim.en kısa zamnda evlenirsin inşallah.allah gönlüne göre versin
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.