İÇİM SIKILIO, İÇİM SIKILIO, İÇİM SIKILIO......... DARALIYORUM. ÇEVREMDEKİ İNSANLARA BAKIYORUM; YALANCI, DÜZENBAZ, SAHTEKAR.. HEPSİ DÜNYA İÇİN UĞRAŞIO. TAMAM BELKİ BİZDE YERİNDE UĞRAŞIYORUZ AMA YALAN SÖYLEYEREK, PARA İLE BİRİLERİNİ KULLANARAK, MENFAATLANDIĞI KİŞİNİN GÖZÜNE GİRMEYE ÇALIŞARAK DA DEĞL Kİ. BIKTIM BU SAHTELİKTEN. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN Bİ İNSAN ÇIKTI KARŞIMA, BENİ SEVEN,KORUYAN... ONU DA ELİMDEN ALACAKLAR, DÜNYA İÇİN UĞRAŞAN Bİ İNSAN, PARA İLE HERŞEYE SAHİP OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN Bİ İNSAN,ELİMDEN ALACAK SEVDİĞİM İNSANI...... NASIL YARDIM EDİCEM ONA, ELİMDEN NE GELİR. DUA EDİYORUM.......İÇİM DARALIO... İÇİM DARALIOOO
SAHTELİKLER
(19 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MUAZZEZ DOSTUM BİR GÖNLÜNÜ AÇSIN RABBİM PİR AÇSIN
MUAZZEZ DOSTUM BİR SEVDİRSİN SENİ RABBİM PİR SEVDİRSİN
HA BİSMİLLAH DİYEREK LAİLAHE İLLALLAH OKURMUSUN 100 ADET .
BENDE SANA OKUYACAĞIM .
HA DOSTUM BOZMA MORALİNİ HERŞEYİN FANİ OLDUĞUNU BİLE BİLE SENMİ ÜZÜLÜYORSUN .18 yıl önce gönderildi # -
Hayat,gerçekte Allah'ın bizleri sınamak ve eğitmek için yarattığı geçici bir süredir...Sevdiğin insana sahip çık.Onu bırakma...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM. PEKİ OKUMAYA BAŞLIYORUM. ALLAH SANA SİZLERE SIKINTI VERMESİN İNŞALLAH. AMİN
KARDEŞİM BEN ONU BIRAKMIYORUM Kİ! O BANA Bİ KÖTÜLÜK GELMESİN DİE BENİ HERŞEYDEN, OLAYLARDAN UZAK TUTUYO. HER TÜRLÜ DURUMA KARŞIBENİ HAZIRLAMAYA ÇALIŞIO. AMA BİTİYORUM BEN O ÖYLE YAPINCA
CANIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN SİZLERİ KÖTÜ İNSANLARDAN KORUSUN BİR ÖMÜR BİRBİRİNİZE DESTEK OLARAK YAŞARSINIZ İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN. ALLAH RAZI OLSUN
DİLERİM ALLAHIM BASINIZDAKİ BELALARI ALIR GÖTÜRÜR
Canım sen anlaşılan çok sıkılmışşın ama eğer dünyanın hep böyle olduğunu düşünürsen hep kötülere denk gelirsin.
Bak burda böylede iyi bir topluluk var birbirini tanımadan hiç bir çıkar gözetmeden dua eden.
Doğru haklısın kötülükler çok ama bizlerde inadına iyi olacağız inadına inançlı inadına sevecen.
Hadi sende böyle düşün bir iyilik bin kötülüğü kovar de tıpkı benim gibi.
Sana 3 ihlas okudum bak kapında seni bekliyor aç kapıyı al gönlüne dualarını korusun seni tüm kötülüklerden.
Sevgi ile kal.
Allaha emanet ol.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah sizleri de tüm kötülüklerden korur inşallah. sizler için kabul buyrun 10 ayetel kürsi okuayacağım. allah a emanet olun
MUAZZEZ KARDEŞİM ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE SIKINTILARINA FERAHLIK VERSİN İNŞALLAH.HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONU NASİP ETSİN İNŞALLAH.
ben 16 yaşındayım we başımdan akılalmaz hain oyunlar planlar sahte ,çıkarcı ve namusumla oynamaya çalışanlar insanlar geçti ben hayatın ne demek olduğunu bu yaşımda anladım ve gerçek huzuru namaza başlayarak ve dua ederek buldum ve bütün sıkıntılarımdan kurtuldum ALLAH inşallah o huzuru sanada tattırsın...
canımsın ben sahip cıkamadım..kaybettim.sen sevgine ve sevdigine dikkat ett.sahip cıkk.rabbim yardımcın olsun..
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın. AMİN AMİN AMİN
7 fatiha hediyem lütfen kabul et
Allah yar ve yardımcınız olsun.
3 adet ayetel kürsi okudum.
Allah kabul etsin.
Allah yardımcın olsun ...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, BUGÜN BU MÜBAREK GÜNDE NE DİLEĞİNİZ VARSA ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH. BUGÜN SİZLER İÇİN DUA EDİCEM...AMİN AMİN AMİN
muazzez bugün sıkıntılısın rabbim sana merhamet etsin sabır versin sıkıntın dağılsın daha beter dert vermesin inşallah daha sonra ben nelere üzülmüşüm diye kendine gülersin "benim öyle oldu" rabbim beterinden korusun
Muazzezciğim canım bugün nasılsın bakalım?
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.