28 yaşıma geldim bugüne kadar hiç yüzüm gülmedi
bugünden sonrada gülmez biliyorum
ben rabbime el açıp dua ettikçe sanki dua değilde beddua ediyomuşum gibi
herşey dahada kötüleşiyor dahada içinden çıkılmaz bir hale geliyor
hayatta tek başımayım hiçkimsem yok
ne derdimi anlatabileceğim nede yardım isteyebileceğim
napıcamı inanın bilmiyorum
ama artık bundan eminim rabbim beni unuttu kendi halime bıraktı
isyan etmeyeyim diyorum ama artık dayanıcak gücüm kalmadı
rabbimden tek isteğim var ya alsın biran önce canımı yada güldürsün yüzümü
sabrımın son sınırındayım
korkuyorum kötü yola düşmekten kötü biri olmaktan korkuyorm
ama artık direnemiyorum
rabbim kimseyi yalnız ve çaresiz koymasın
ben şuan yalnız ve çaresizim.
kusura bakmayın dua dostlarım sizi kendi meselelerimle meşkul ettiğim için
hakkınızı helal edin
ARTIK DİRENECEK GÜCÜM KALMADI(ZEYNEP)
(33 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ŞU AN 28 . YARIN 58 . NE ÇABUK GEÇİYOR ZAMAN DEĞİL Mİ. DOSTUM BİR FİKİR VERSEM BENİ YANLIŞ ANLAMAZSIN DEĞİL Mİ. EVİNİZDE BİR ODADA BİR KÖŞEYE YERE OTURUN . VE BİZE ANLATTIKLARINIZI VE ANLATAMADIKLARINIZI TANE TANE İÇİNİZİ DÖKERMİSİN . ARKASINDAN . BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM . ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN . DUANIZ . ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED. BENDE SİZE 100 LAİLAHE İLLALLAH OKUYAYIM FERAHLAMANIZ İÇİN . 100 BESMELE ÇEKEYİM . KARAMSARLIĞINIZI RABBİMİN İÇİNİZDEN ALMASI İÇİN . OLURMU DOSTUM . HA BİSMİLLAH .
18 yıl önce gönderildi # -
Seni Annen, Baban, Eşin, Çocukların, akrabaların unutacaklar, unutanlarda unutulacak ama seni sadece Allahımız C.C. unutmayacaktır.
…..Allah size zorluk çıkarmak istemez, ancak sizi temizlemek ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister. Olur ki şükredersiniz.
5- Maide ( Ziyefet) SuresiZeynep bizim tek gerçek dostumuz ve yardımcımız O...Ona sığınarak dua et.Bu gece yarısı çok önemli ,otur sıkıntılarını anlat,O'nunla konuş,yardım dile.Ve sana yardım edeceğine gönülden inan.Senin için şimdi 1 Ayetel Kürsi okuyacağım.Sen de oku.
DURUMUNU ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ YILLARDIR DİRENMENE ŞAHİDİM EN ZORU SON 1 YILDI ..ONDAN ÖNCELERİ ZATEN SENDEN ÇOKŞEY ALDI GÖTÜRDÜ...AMA UNUTMAMAN GEREKEN BİRŞEY VAR BEN SANA AĞLAYIP SIZLADIĞIMDA NE DERDİN SABRET SABRET..VE SABRETTİM SANA DUAM SABIR DİLEMEKTİR CANIM...BAK ABİN ANNEN SEVDİĞİN BELKİDE ÇOCUĞUN SENİ UNUTTU..SENDEN BİŞEY BEKLEMİOR AMA RABBİM SENİ UNUTMADI ONA İÇİNİ AÇMANI NE OLURSA OLSUN ŞÜKRÜNÜ BEKLİYOR..BEN SANA İNANARAK SÖYLÜYORUM..BİLİYORSUN BENDE ÇOK DEDİM DEMİ TÜKENDİM YUTKUNAMIYORUM DİYE AMA İSYANA BAŞVURMADIMM.RABBİME SIĞINDIM YALVARDIM VE BEKLEDİM..RABBİM KULLARINI YOKTAN VAR ETTİ.SENİN ONUN KULU OLMANI İSTEDİĞİ İÇİN SANA CAN VERDİ
DERDİ VEREN RABBİM DERMANINIDA VERECEK..YETERKİ AÇ GÖNLÜNÜ UZAT ELİNİ GÖĞE..DERTLEŞ ONUNLA..FATİH ABİMİNDE DEİDĞİ GİBİ YAP...TEK DOSTUN TEK SEVGİLİN O...
ollmuyor tuğba olmuyor
yalvarmadığım ona el açmadığım günmü var
yok işte yok
neden zorlayayım artık kendimi
bunu layık görüyoki çektiriyor
daha elimden ne gelirki
benim yüzüm gülmeyecek biliyorum18 yıl önce gönderildi # -
PEKİ RABBİM SENİN SABRINI SINAYIP ONA İSYAN ETMEDEN SABIRLA HAMD EDERSEN SANA VERECEĞİ GÜZEL HAYIRLI BİR HAYATI HAZIRLIYOR OLAMAZMII.ONUN HERŞEYE GÜCÜ YETER HAZİNESİ GENİŞTİR.HİKMETİNDEN SUAL OLMAZ ..ÖNCE İSYANI BIRAK RABBİM DUADA ISRAR EDENİ SEVER ISRARLA İSTE SENİDE NASİBLENDİRECEK O HAZİNEDEN
BİRDEN COŞARSA GÖNÜL
BİRDEN OLUVERİRSE İSTEDİKLERİN
BİRDEN SİLİNİRSE GEÇMİŞ
BİRDEN GELİRSE GELECEK
BİRDEN MUTLULUK HAVUZUNUN İÇİNE DÜŞERSENÜMİTSİZLİK YOK YIKILMAK YOK DÜŞMEK YOK .
SENİN İSMİN ZEYNEP DEĞİL Mİ
ZEYNEP : ELİMDEKİ KÜÇÜK LUGATA GÖRE MANASI GÜL DEMEKMİŞ.
GÜLÜN DEĞERİNİ BİLİRLER SEN MERAK ETME .
SEN SEYREYLE.
RABBİME SIĞIN BAK GÖR GERİSİNİ .18 yıl önce gönderildi # -
BAK FATİH ABİM NE GÜZEL SÖYLEMİŞŞ
BİRDEN OLUVERİRSE İSTEDİKLERİNALLAHIM ZEYNEP KULUNUN DUALARINI KABUL EYLE ALLAHIM ONU ŞEYTANDAN UZAK TUT.İSYANINI BAĞIŞLA ALLAHIM SEN HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN..YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA KADİR YA KADİR YA KADİR
daha nezamana kadar benim sabrımı deniycek
28 sene tubik dile kolay
dener denerde 28 senemi dener tubik
nezaman biter mezarda biter denemesi
ben artık bundan eminim ve umudum kalmadı
yok yani gücüm yok
ben bugün anladım nekadar kötü bir insanmışım
dostum bildiğim hiçkimse dostum değilmiş
ama kimsenin suçu yok suç benim bana bu kaderi yazanın18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP KARDEŞİM BAŞINI ÇEVİR VE ETRAFINA BAK DRTSİZ KUL VAR MI?
HER İNSANIN TÜRLÜ TÜRLÜ DERDİ VAR. DERDİ VEREN RABBİM DERMANINI DA VERSİN İNŞ.DUALARIMIZ SENİNLE...18 yıl önce gönderildi # -
BEN ŞİMDİ TEK ŞEYDEN EMİNİM
İNSANOĞLU NASIL DÜŞÜNÜRSEN DÜŞÜNSÜN NASIL YARGILARSA YARGILASIN
YÜCE RABBİM O KULUNA ÖYLE BİR CEVAP VERECEKTİRKİ
NE KADAR İSYAN EDERSE ETSİN NE KADAR KENDİNİDE HAKLI GÖRSE
RABBİMİN SÖYLEDİĞİ BİR KELİME O KULUN SÖYLEDİKLERİNDEN DÜŞÜNDÜKLERİNDEN ÇOK PİŞMAN OLMASINA SEBEBİYET VEREBİLİR.HAYATTA HERŞEYİ GÖZE ALABİLİYORUZDA KARDEŞİM
NEDEN ISRARLA NEDEN SABIRLA NEDEN COŞKUYLA NEDEN AĞLAYA AĞLAYA İSTEMEYİ
SÜREKLİ HALE GETİRİP DUA ETMEYİ GÖZE ALAMIYORUZ .KİMDEN ÜMİT KESİLDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ?
HİÇ OLURMU KARDEŞİM .
GİTMEZMİ GÜCÜNE .
ÜZÜLMEZMİ SANIYOSUN .
BEN NE KADAR ZOR BİR DURUMDA OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM DESEM .
BU DÜNYADA KİMİLERİ YÜK TAŞIR KİMİLERİ TAŞIMAZ .
BELKİDE TAŞIYANLARA CENNET KAPILARI AÇIKTIR .BEN DOSTUMA AYETEL KÜRSİDE OKUYAYIM .
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar
fatih kardeşim çok güzel yazmışsında
benim artık bekliycek sabredicek gücüm kalmadı
ben buna inandım artık bu yaşıma kadar gülmeyen kader bugünden sonra gülmez
gülsede benim için farketmez artık
bu düşünceye sahip olmamak için çok direndim
ama faydası olmadı
aksine dahada kötü oldu herşey
ben artık direnmiyorum zaten
inceldiği yerden kopsun
güvenim yok artık kendime
gücüm bitti...18 yıl önce gönderildi # -
BİRAZDA FATİHA OKUYAYIM .
allah senden razı olsun fatih kardşim
rabbim ne muradın varsa versin18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP YAPAM BE GÜZELİM O KADAR DA DEĞİL RABBİM SEVDİĞİNE VERRİRMİŞ...DERDİ TASAYI BİRDE BÖYLE DÜŞÜN.
SEN BİLİR MİSİN FİRAVUN BAŞAĞRISI BİLE ÇEKMEMİŞ. ÇÜNKÜ ÖBÜR ALEMDE BUNUN KARŞILIĞINI BİLE İSTEYAMİYECEK.ÇEKTİKLERİN HEP GÜNAHLARINIZA KEFFARET OLACAK İNŞALLAH....
BİRAZDA İHLAS OKUYAYIM .
bugüne kadar bende senin gibi düşünürdüm
ama artık hiçbişey düşünemiyorum
kimsenin anlamasınıda beklemiyorum zaten beni
ben bunaldım artık
sabır sabır sabır sabır ettim
sabır taşı olsa çatlardı inan okadar zor durumdayımki anlatamam
isyan etmemek için çok direndim
ama artık gücüm kalmadı
kolum kanadım kırık
çevremdekiler beni çok iyi tanır
ben herkese sabır çekin rabbim iyisini bilir diyen biriydim
ama bak artık kendime bile söyleyemiyorum bunu18 yıl önce gönderildi # -
NE ÇOK SEVİYORDUR BELKİ RABBİM SENİ
HEP SESİNİ DUYMAK İSTİYORDUR
ÇOK HOŞUNA GİDİYORDUR SEN ONA YALVARINCA BELKİ..18 yıl önce gönderildi # -
FATİH ABİİ SÖYLENECEKLERİ SÖYLÜYOR ZATEN HADİ ZEYNEBİM ALLAH DE HADİ
allah allah lailaheillallah muhammeden resulullah
ya sabır ya allah18 yıl önce gönderildi # -
ablam sabret hersey düzelir ,hersey gecer sen gönlünü ferah tut olurmu?
YÜCA RABBİM SANA SELAMET VERSİN AFİYET VERSİN KURTARSIN TEZ ZAMANDA SIKINTILARDAN RABBİM HER DAİM YARDIMCIN OLSUN AMİN
allah razı olsun nurcan kardeşim
zeynep bu sözü iyice idrak ederk oku.. varsın seni dertler sarsın banane demen için en azından bir nebze olsun ferahlaman için..
CİHANIN SIRLARINI BİLEN KİŞİYE
ALEMİN NEŞESİDE BİR GAMIDA
MADEMKİ DÜNYANIN
İYİLİĞİNİDE BİR SONU VAR,KÖTÜLÜĞÜNÜNDE,
VE ''HİÇBİRŞEY EBEDİ DEĞİL''
İSTER TAMAMIYLE DERT OLSUN
İSTER BASTAN BASA DERMAN...
ÖMER HAYYAMARKADASIM BU DÜNYA GELİİİP GEÇİCİ
DİLERİM İKİ CİHANDA DA YÜZÜN GÜLER AMA İSYAN ETME NOLUR 2 METRE KEFEN VE İYİ AMEL BASKA BİRŞEY YOK!!!!18 yıl önce gönderildi # -
Zeynep arkadaşı seni o kadar iyi anlıyorum ki,her ne kadar derdini bilmesem de. 1 saat öncesine kadar seninle aynı durumdaydım hayattan bezmiş,ümitsiz...Abdestimi aldım ve dua ettim inan biraz hafifledim.Unutma dua müminin silahıdır.Hayat herşeye rağmen çok güzel.21 yaşındayken annem intihar etti 5 ay sonra babam öldü ne kardeşim ne ağabeyim kimsem yoktu Allahtan başka.Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar.
ALLAHIN BİR KAPIYI KAPAYIP BİRİNİ AÇTIGINI BİLİYORUM
AMA BEN ARTIK OKADAR BUNALDIMKİ SABRIM GÜCÜM TÜKENDİ
ŞEYTAN İÇİMDE SANKİ
DELİRMEK ÜZEREYİM18 yıl önce gönderildi # -
Psikoloğa gitmeyi düşündün mü? Bak bendoğum sonrası depresyonuna girmiştim ve 1,5 yıl terapi ve ilaç ve dualar sayesinde ayağa kalktım.Lütfen bir doktora görünsen
ZEYNEBİM SENİN İÇİNDE DUA OKUYACAĞIM BU GECE.MESAİM ÇOK YOĞUN DAHA FAZLA YAZAMIYORUM.SENİNLEYİN ARKADAŞIM.ALLAH A EMANET OL.
Zeynep böyle düşünme lütfeenn..aslında sende biliyorsun yanlız olmadığını Allah(c.c) yanında seni duyuyor,seni dinliyor bunuda biliyorsun ama senin kızdığın sana cevap vermemesi.bak saçma gelebilir ama çok basit bir örnek sana bende kızımı duyuyorum ağlıyor,istiyor kendini yerlere atıyor ama ben istediğini vermek için erkense eğer onun için en doğru zamanı bekliyorum yerine getirmek için onu sevmediğimden mi?bıraktığımdan mı? hayır onun iyiliği için ..Hem Allah'ın kullarına olan sevgisi ve şefkati bir annenin evladına olan sevgisinden daha çok değilmi?senin için bunun daha hayırlı olduğuna inan vardır bir hayır de lütfen..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.