BİLMİYORUM YA HİÇBİŞEY DÜŞÜNEMİYORUM BEYNİM DONDU
DÜŞÜN DÜŞÜN DÜŞÜN
NEREYE KADAR DÜŞÜN
YETER YA AMAN BEN BIRAKTIM ARTIK KENDİMİ
HERŞEY OLACAĞINA VARIR
ÇABALIYCAK GÜCÜM YOK
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
BENİM İÇİN BUKADAR ÇABA GÖSTERDİNİZ HEPİNİZ
AMA BIRAKIN BOŞVERİN
BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ HAKETMİYORUM
ALLAH'IN UNUTTUĞU BİRİNİN KİME NE FAYDASI OLURKİ
BUGÜNE KADAR BENİM DEMEKKİ KİMSEYE BİR FAYDAM OLMAMIŞKİ ŞİMDİ KARŞILIĞINI ALAMIYORUM
BENİ KENDİ HALİME RABBİM BIRAKTI AİLEM BIRAKTI SEVDİĞİM BIRAKTI SEVDİKLERİM BIRAKTI
SİZDE BIRAKIN KİMSEYE FAYDAM OLMUYOR SADECE ZARARIM OLUYOR
HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
ARTIK DİRENECEK GÜCÜM KALMADI(ZEYNEP)
(33 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sizi çok iyi anlıyorum. Ama Allah'a gücenmeyin. Zaten O'nun kapısından öte, başka bir kapı yok. Herşeyin sürekli kötü gitmesi ve hep öyle kötü gidecekmiş hissi gerçekten çıldırtıcı oluyor. Büyük bir çaresizlik duygusu veriyor. Burcucan'ın dediği gibi bir psikoloğa ya da psikiyatriste gitmek belki iyi gelir. Hem biraz da o çare vasıtasıyla oyalanmış olursunuz. Sizin için 11 Salavat ve sıkıntı zamanlarında söylenen dualardan okudum. Allah kabul etsin. Kendime de okuyorum bazen rahatlıyorum. İnşallah 3 aylar hürmetine, Miraç kandili hürmetine bir an önce tüm dertlerinizden kurtulup dileklerinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun. Ben umutlarım azaldığında çözüm beklentisinden kendimi uzak tutmaya çalışarak sırf Allah'ı anmak için zikir çekmeyi deniyorum. Tavsiye vermek haddime değil öyle duruyorsa kusruma bakmayın Dualarımızda olacaksınız. Yüzünüz güler inşallah amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
TACMAHAL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE DUALARINI BENDEN EKSİK ETMEYEN
TÜM DUA DOSTLARIMDAN
DİLİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK
RABBİM HER İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
AMİN AMİN AMİN.........18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.