çok kötüyüm içim çok sıkılıyo hayır olsun ya ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum çoooooooooooook kötüyüm
içimde çok sıkıntı var
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
canımmmmm ağla ağlayınca rahatlarsım ama çookk ağlama,çünkü hiçbişeye değmiyor..onun yerine dua etmeyi dene bence için ferahlar bunu hissediceksin eminim bennnnn..
19 yıl önce gönderildi # -
BAZEN İNSANA ÖYLE FENALIKLAR GELİYOR.SIKINTILARIN DEFİ İÇİN LA HAVLE DE
RAHATLAYACAKSIN
İNŞAALLAH19 yıl önce gönderildi # -
Güzelce abdest alıp Güzelce Kuran-ı Kerim Oku hiç bir şeyin kalmaz kardeşim.
allah razı olsun
senin için de 100 ya vedud çekiyorum:)Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşallah:)
allah razı olsun ablacım
Sevgili gizem bak sana bir Mevlana dörtlüğü"KARDEŞİM SEN DÜŞÜNCEDEN İBARETSİN.GERİYE KALAN ET VE KEMİK...GÜL DÜŞÜNÜRSÜN,GÜLÜSTAN OLURSUN...DİKEN DÜŞÜNÜRSEN DİKENLİK OLURSUN.....LAHAVLE çek çok faydasını görürsün.Dualarımdasın.
CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ.
KAFANA TAKMA BİŞEY, İNAN HİÇBİRŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL.
BOL BOL DUA OKU İNŞ.19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
DEĞERLİ DOSTUM SANA SIKINTILARIN İÇİN 41.LA HAVLE YOLLUYORUM.GÖNÜL HEYBEMİZDEN.LÜTFEN KABUL ET.
HEM AĞLAYABİLİYORSAN AĞLA,TUTMA KENDİNİ.AMA BİLESİNKİ RAHMET ZAMANIDIR.İYİ DEĞERLENDİR.ALLAHI DÜŞÜN O SENİ SIMSICAK SARAR.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
allah senden razı olsun kadir baba dualarına sağlık
Allah içinize öyle bir huzur versinki bi damla sıkıntınız kalmasın . 100 LAİLAHE İLLALLAH tesbih ediniz lütfen .
UMARIM SIKINTILARINI KISA ZAMAN DA ATARSIN..
18 yıl önce gönderildi # -
BENDE BUNALDIĞIM ANLARDA SIKILDIĞIMDA ÇOK AĞLIYORUM ^^LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİM AMİN^^ DE KARDEŞİM RAHATLARSIN İNŞANLAH DUA İLE KAL
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.