bu güzel geceyi en iyi şekilde değerlendirmeyi nasib etsin rabbim bize..
isimlerinizi yazdırrısanız sizlerede dua edeyim rabbim kabul eder inşallah
arkadaşlar dua isteyen varmı bu akşam dualarımda yer vereyim...tubik
(64 mesaj) (51 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin canım benim meleğim
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun tubiş bacı allahım dualarını geri çevirmez daim kılar inşallah amin amin amin...
amin cümlemizin duaları kabul buyurur inşallah
.
dua isteyen olmazmı hemde bukadar ihtiyacımız varken
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
anladım babacım ben onu:))
CANIM ARKADAŞIM BENİM İSMİMİ YAZDIRMAMA GEREK YOK BİLİYORUM
UNUTMAZSIN SEN BENİ
İNAN SENİN DUALARINA EN ÇOK İHTİYACIM OLDUĞU BİR DÖNEMDEYİM
RABBİM SENDEN RAZI OLSUN
CUMAN VE MİRAÇ KANDİLİN MÜBAREK OLSUN
RABBİM HER İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN
AMİN AMİN AMİN...........18 yıl önce gönderildi # -
ablacim bi de ben bi de ben :) rabbim kabul eyler inşallah
Canım kardeşim Allah razı olsun senden. Benim için dua edersen çok mutlu olurum. bende senin için dua edicem. Hayırlı kandiller
GÜLDANEMİZEDE DUA ET OLURMU TUĞBA ABLASI..KANDİLİN MUBAREK OLSUN.ALLAH MUCİZENİ DAİMİ KILSIN. AMİN.
Allah razı olsun uğbacım sen dua edersinde biz istemezmiyiz?banada dualarında yer verirsen çok sevinirim canım.bendende sana 1 ayetel kürsi hediye olsun kabul edersen..
BABAMIN ŞİFA BULAMSI İÇİN DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.BABAMIN ADI HÜSEYİN.EŞİMİN İŞLERİ İÇİNDE DUA EDERMİSİN.ADI ŞEREF.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
CÜMLEMİZİN MUBAREK MIRAC KANDİLİ HAYIRLARA VESILE OLSUN CENAB-I HAK DULARIMIZI KABUL EYLESIN GUNAHLARIMIZI AFFETSIN SELAM OLSUN DEGERLI KARDEŞLERİM ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
canım kardeşim benim içinde dua ederimisin sen benim dua listeme eklendin bile
tubacığım beni de duana ekle olurmu? kalbimdeki sıkıntılar için ve eşimle muhabbetimin artması için,Allah kabul etsin hayırlı kandiller..
Rabbim ebeden razı olsun inşallah
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
hepinizin isimlerini yazıyorum arkadaşlar rabbim hayırlar nasib etsin
TUGBACIGIM BENİDE AL DUANA.ALLAHIM DUALRINI KABUL ETSIN.
benim içinde dua edarmisin allah razı olsun
tubik tek bi istegim var hayırlısıyla onun icin dualarına al beni..seni özledim ayrıca giremiyorum ne zamandır
ewett gözüm arıyor ama yoksun eğer akşama kadar göreemeseydim zaten adını yazacaktım
kimin duası kabul olur bilinmez rabbim hepimizi sıkıntıdan kurtarır inşallah
Değerli gönül dostum bu akşam dualarında beni de anarsan çok sevinirim.Öyle ki sevdiğim insanın da beni sevmesi,bütün yüreğiyle bana gelmesi için.Sen de dualarımda olacaksın.Teşekkürler...
allah razı olsun kardeşim
duanda banada yer verirmisin
hayırlı kandiller.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ÖNCELİKLE KANDİLİN MUBAREK OLSUN.100 BESMELE YOLDAŞIN OLSUN.YÜRECİĞİNE SAĞLIK.RABBİM KİMSEYİ DARLIKLA BUNALTMASIN.SEVGİMLE
allah razı olsun meral abla amin amin amin rabbim darda olanların imdadına yetişsin inşallah senind ekandilin mubarek olsun tekrar
hayırlı kandillerr.yerleşeyim diye dua et bana.şimdiden allah razı olsunn.inşallah dualarımız kabul olurr
Fatih ÖZKAN : RABBİM MUZAFFER DOSTUMA RIZK KAPILARI AÇIP BORCUNU ÖDEMEYİ NASİP ETSİN RAHATA ERSİN KARDEŞİM . AMİN ECMAİN .
TUGBACIM İNŞALLAH RABBIM SENLE FATIH'E BI OMUR BOYU SÜRECEK MUTLU MESUT SAĞLIKLI BOL RIZKLI BI YUVA KURMAYI NASIP EDER. NOLUUUURRR BENIM ICINDE DUA ET OLDUMU . GONLUMDEKILERIN KABULU ICIN DUA EDERSEN COK SEVINIRIM . RABBIM CUMLEMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAH AMİİİNNN.. HAYIRLI KANDILLER
tubik kardeş bizim için de dua eedersen seviniriz. adım muazzez, annem aliye, kardeşlerim emine ve müzeyyen ve sevdiğim insan mert için. allah hakkımızda hayırlısını versin. bizi kötü insanlardan uzak tutsun inşallah. allah razı olsun kardeşim. bende sizler için hepipiniz için bu gece dua edeceğim allah nasip ederse. allah a emanet olun.hayırlı kandiller
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.