sagol canım ismini bildiğim bilmediğim tüm dua dostlarıda bu gece benim dualarımda olucak..
arkadaşlar dua isteyen varmı bu akşam dualarımda yer vereyim...tubik
(64 mesaj) (51 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun tuğbacım. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. Tüm sıkıntılarını gidersin inşaallah.
Ben, ailemin ve kardeşlerimin tüm maddi ve manevi sıkıntılarının gitmesi için dua edersen sevinirim. Allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi # -
tuğbacım allah gönlünün muradını tez zamanda versin .benide unutmazsın herhalde dualarında.10 ayetül kürsi hediyem olsun.
tuğbacım dua mı biliosun:$ burcu tutal olmak ve okulumu hemencecik sorunsuz bitirmek..sağolasın kardeşimm..
rabbim bizlere sesini duyuramayan derdini kimseye anlatamayan bir mucize bir dua bekleyen herekese rahmetini merhametini eksik etmesin inşallah
en güzel şekilde sevindirir inşallah
ALLAH RAZI OLSUN. SERKAN
burcu seni tutal yapamazsak muratı tercan yapsak olmazmı canım
reyhan abla seni unutmam mümkünmü ablacım rabbim seni sevindirsin tez zamanda gözünden sevinç yaşları süzülsün artık
sude meral abla allah senden de razı olsun rabbim seni güzelliklerle kuşatsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN BANADA BORÇLERIMI TIKIR TIKIR ÖDEMEM EŞİMLE MUTLU OLMAM İÇİN DUA EDERMİSİN CANIM RABBİM DİLEKLERİNİ GERİ ÇEVİRMESİN AMİN.
ben de içinde bulunduğum karamsarlıktan kurtulup yeni bir hayat için başlangıç yapmak huzurlu bir hayat sürmek istiyorum.yeniden doğmak istiyorum.yapmak isteyip te kendim olmayı beceremeyişim yüzünden yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum.
tubik cuman miraçın mübarek olsun allah razı olsun hakkını helal et allah herkesin gönlüne göre versin
HAYIRLI KOMSULUK SALİH KULLUK
HAYIRLI EVLATLARIM OLMASI İCİN
KARDESSİM DUANDA BANADA YER VERİRMİSİN
ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
OLMAZ MI OLMAZMI ALLAH RAZI OLSU NKARDEŞİM MADDİ MANEVİ FERAHA ÇIKMAK BORÇLARIMIZI HAYIRLISI İLE ÖDEMEK İSTİYORUM RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI KANDİLLER.SELAMETLE.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM SENİNDE NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH BURADA AÇIKLAYAMAYACAĞIM BİR SORUNUM VAR DUALARINA BENİDE EKLERSEN SEVİNİRİM KANDİLİN MÜBAREK OLSUN
Bizide dualarınızdan eksik etmeyiniz Tubik kardeşim.
ablacım kandilin mübarek olsun banada dua edermisin allah rızası için
BACI HASTA ANNEMİ DE VE NURTEN İLE İLERİMİZ İÇİNDE DUA ET CANIM...
inşallah dualarında benide unutmazsın kardeşim.ne olur dua et de eşim bana ve çocuklarıma tez vakitte dönsün inşallah.allah seninde gönlünde olanı tez vakitte verir inşallah.
Allah razı olsun. derya uca'yım...
Allah günahlarımızı affetsin mübarek gününün hürmetine hayatımızda tertemiz güzel bir sayfa açsın. bizlere hidayet versin rabbim. son nefeste imanlı gitmeyi nasip etsin. ahirette peygamber efendimiz hz. muhammed (sav) 'e komşu etsin bizleri. bu dünyamızı da ahiretimizi de cennet etsin. rabbim cemalini görmeyi nasip etsin bizlere. isteklerimizi kabul etsin, bizleri katından boş döndermesin rabbim inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
allah şimdiden kabul etsin.beni de unutma olur mu allah bu gece edeceğim duaları cümlemizinki ile beraber kabul etsin amin
Kandilin mübarek olsun tubik.Adım Burcu bu gece bana da dua edersen çok sevinirim,yüce Rabbim gönlündeki bütün muratları versin inşallah.
ALLAH KABUL ETSİN HEPİNİZİN DUASINI BU MÜBAREK GECEDE BENİM 2 DİLEĞİMİN TEZ ZAMAN DA HAYIRLISIYLA GERÇEKLEŞMESİ İÇİN BANA DA DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM İSMİM SİBEL RABBİM KAPISINDAN BOŞ ÇEVİRMESİN DUASI MAKBUL BÜYÜKLERİMİZİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE İNŞAALLAH
canım dularında bana ve aplamada yer verirsen sevinirim..allah hepinizden razı olsun(zehra ve zerin)
canım arkadaşım benim dualarımın kabul olması için de dua eder misin.?
tubacım benide unutma sen zaten biliyosun dileklerimi bende sana ve dostlarıma edicam hayırlı kandiller allah razı olsun amin
Allah razı olsun sıkıntılardan kurtulmam ve umreye gidebilmem için dua eder misiniz. sizin dilekleriniz de hemen kabul olur İnşallah. Kandiliniz mübarek olsun amin
İŞ VE EŞ İÇİN DUALARIZDA BULUNMAK İSTERİM.ALLAH MİRACINIZI MÜBAREK ETSİN.AMİN.
arkadaşlar yeni bakabildim siteye hepinizi not alıyorum sizlerde bana dua ederseniz sevinirim rabbim kimin duasını kabul edecek bilmiyorum burda bizimle olamayan şifa bekleyen borçlu olan umudu kaybolmuş olanlara kalbi kırıklara sıcak yemeğe hasret olanlara ölmüşlerimize kalbi kırılmışlara iftiraya uğrayanlara yuvası sallantıda olanlara rabbim bu gece rahmetini yağdırsın imdad elini uzatsın bizi kötülere muhtaç etmesin inşallah
bu arada zehramm yerde ararken gökte buldum senii..inanmıyorum canım yaa ablan aradı aklımdasın
SEDEF HALA ARAMIZDA DEİL MERAK EDİYORUM..SANADA DUA EDİCEM CANIM
Allahımdan muradımı diliyorum...
benim içinde dua edrmisin.rabbim inşallah kabul eder
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.