Amin...........insallah halen sagliklidir....bende sagligi ve sifasinin devami icin 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum.
BU YAZIYA GÖZÜ DEĞEN HERKES.!!!!!!!!!
(38 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun bende bişey yazmadan geçemedim,inşallah bu yasinden ve dualardan ben de nasiplenirim.Rabbim dualarımızı bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul etsin,muradımıza tez zamanda kavuştursun amin amin amin.
18 yıl önce gönderildi # -
bu yazının üzerinden 8 ay geçmiş ama belki bende sebeplenirim diyorum allah o ablamıza acil şifalar versin ve umuyorumki vermiştir. ağzına yüreğine sağlık ve bu siteyi faaliyete geçiren arkadaş kimse allah razı olsun her istediğine ulaşsın inşallaah çok güzel birşey
Allah binkere razı olsun sizlerden
sizin gibi insanlarla beni karşılaştırdığı için siteyi her açtığımda şükürediyorum
Allahıma. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
AMİNN................................RABBİM KABUL ETSİN....ABLAMIZDRANDA SENDEN DE RAZI OLSN RABBİM...ALLAH ÖNCEEEEEEEEEEE İHTİYACI OLAN LARA SONRA BANA VERSİN SONSUZRIZKINI.MERHAMATİNİ...AMİNN
allah razi olsun..hemen okudum ve diledim..rabbim sizin gibi insanlari yüzü suyu hürmetine kabul eder insallah
ALLAH CC. RAZI OLSUN, DAHA ÜYE OLALI KAÇ GÜN OLDU Kİ AYLARCA ÖNCESİ EDİLEN DUALARDAN BİLE KISMETİMİZ VARMIŞ DA NASİPLENİYORUZ. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH, HAMD OLSUN. DUADAN İSTİFADE ETMEMİZE VESİLE OLAN HERKESE SELAM VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM, ALLAH HER İKİ CİHANDA DA AF VE AFİYET İÇİNDE YAŞATSIN ONLARI. AMİN. 100 TEVHİD VESİLE OLAN TÜM KARDEŞLERİME HEDİYEM OLSUN. ABLAMIZ TEZ ZAMANDA ŞİFAYA KAVUŞSUN İNŞALLAH. AMİN.
Rabbim okuyandanda, bize ulaştırandanda razı olsun. rabbim dileklerinizi ve dualarınızı kabul eyler inşallah allah sizi dua dostluğundan ayırmasın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.