ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM İSMİM SİBEL ALLAH SENİ 2CİHANDA AZİZ ETSİN 2 DİLEĞİMİN TEZZAMANDA HAYIRLISIYLA RABBİMİN VERMESİ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM
Dua İsteyen arkadaşlar isimleri alayım..(mahperi)
(45 mesaj) (40 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende istiyorumm..ismimm zehraa:))şimdiden teşekkürlrr
18 yıl önce gönderildi # -
benim dualarımın kabul olması için de dua eder misiniz?
allah razı olsun allah kabul etsin allah bizler için edeceğin duaların hürmetine seninde RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ALLAH RAZI OLSUN( NURCAN)
kandilin mübarek olsun benide unutma zuhal....
Allah razı olsun. kendi babamın ve arkadaşım Feyza'nın babasının hemen ve tamamen iyileşmeleri için dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun
evet arkadaşlar listemi yaptım konuları dolaşıp yazan yazmayan 75 kişilik bir liste çıkardım inşallah unuttuğum kimse yoktur bide meleklerimiz var cihan abimin en son yaptığı 73 melek lik listeyi çaldım:)
benim içinde dua edermisiniz. adım dilruba. çok geç kalmamışımdır inş. :)
Allah razı olsun...
tabiki ederim Allah kabul etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN .adım semra.benıde eklersen sevinirim
allah razı olsun banada edersen çok sevinirim ihtiyacım var mahkemede zor durumdayım
seni zaten eklemiştim metin kardeş Allah yardımcın olsun.Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.
Ne güsel bi site bu herkes dua ediyor birbirine banada dua edermısınız cok zor durumdaymm....bi hastaligin pencesindeyimm...bu geceki dualarımın kabul olmasını istiyorum.bende sizin icin we bütün kardeslerim abilerim icin duami eksik etmiycem.
Allah yardımcın olsun kardeşim.Şafi adıyla şifalar versin inşallah 1 ayetel kürsi okuyorum hemen şimdi.Allahım gönlüne ne varsa en hayırlısını versin inşallah.amin..
ben sibel ne olur rabim karşıma hayırlı bir insan karşıma çıkartsın ne olur dua edin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.