BURCUUUU BENDE VARIM, BENİM İÇİN DE DUA ET, AYRICA OKULU DERT ETME HAYIRLISIYLA BİTİRİRSİN İNŞALLAH. ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH. BEN DE AİLEM, AİLE HUZURUM, SEVDİKLERİMİN KÖTÜLÜKLERDEN, KÖTÜLERDEN KORUNMASI, RABİMİN HER ZAMAN HAKKIMIZDA HAYIRLSINI NASİP ETMESİNİ ELLERİNİ AÇTIĞINDA SÖYLERMİSİN. ANNEMİN ADI ALİYE, KARDEŞLERİMİN Kİ EMİNE VE MÜZEYYEN BEN MUAZZEZ VE SEVDİĞİM İNSAN MERT İÇİN GÜZEL KARDEŞİM. AKŞAM BENDE HEPİNİZE DUA EDİCEM, BU GECEYİ ALLAH HEPİMİZİN DOLU DOLU GEÇİRMESİNİ NASİP ETSİN. HAYIRLI KANDİLLER
BELKİ BENİM DUAMDIR SİZLER İÇİN KABUL OLUNACAK""BURCU""
(49 mesaj) (43 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burcu tamer abinide unutma
rabbim ne muradın varsa versin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BURCU KARDEŞİM
RABBİM DUALARINI MAKBUL KILSIN İNŞALLAH
BENİDE ALIRSAN DUALARINA ÇOK SEVİNİRİM
RABBİM NE MURADIN VARSA HAYIRLISIYLA VERSİN
SIKINTILARINIZI FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN....18 yıl önce gönderildi # -
burcucum allah zihnini acsın ilmini artırsın seni tüm evlatlarımızı imanlı salih kullardan eylesin benim içinde dua edersen sevinirim cuman miraçın mübarek olsun
18 yıl önce gönderildi # -
kimseyi unutmam merak etmeyin ..:)
sizde beni unutmayın..ismimle edin nolur..:((
Burcu kardesim benide unutma zuhal dersen yeter, kandilin mübarek olsun
tatlım ben senin ismini anarken o çarşamba benden istediğin gibi yani hayırlı 1 şekilde tutal olman için dua ediyorum.kib. öptüm seni.
Allah razı olsun. Dualarımın kabul olmasını ve özellikle umreye çok yakın zamanda gidebilmeyi diliyorum. Allah sizi endişelerinizden kurtarıp Muradınıza kavuştursun. Anneniz de ferahlar inşallah Allah dualarınızı kabul eylesin Kandiliniz mübarek olsun amin
BURCU EMİNE(MİNE)BEN İŞLERİMİZİN YOLUNDA GİTMESİ İÇİN VE HAYIRLI BİR EŞ İÇİN BANA DUA EDERMİSİN..ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN MEVLAM SANA EN GÜZEL OLANI YAŞATSIN....
adım neşe öss ye yerleşmem için burcucum bak sakın unutma beni kibb senin için dua etcem
BURCUCUM RABBIM ISTEKLERINI HAYIRLI BIR ŞEKILDE NASIP ETSIN.
BEN ELIF.SEVDIGIM INSANIN BENIM ICIN HAYIRLI BIR EŞ OLMASI VE BIR ARAYA GELMEMIZ ICIN DUA EDERMISIN.18 yıl önce gönderildi # -
artık çıkıyorum..bu msjdan sonra yazanlar için ismen dua edemicem..ii gecler:)
annenin ve senin mübarek kandilinizi kutluyorum.
Allah ettiğin her duayı kabul etsin.
sana ve dua dostlarımıza dualar ediceğim birazdan.
dualarında olmak istiyorum bende senin canım burcucuğum benim.18 yıl önce gönderildi # -
ablacım sen zatn listemdesin..şimdi herkesi tek tek kontrol ettim ve çıkıyorum hayırlı kandiller..
rabbim inşallah tüm sıkıntılarını giderir.senin dualarının kabul olacağındanda eminim.benim içinde dua edersen sevinirim.allah hepimizin ne muradı varsa verir inşallah
Allahımdan muradımı istiyorum...
kardeşim derdim yüreğimi dağlıyor tezinden selamet hayırlı sonuç rabbim senden razı olsun amin ismim şerife
BURCUM DUANDA BENİDE UNUTMA CANIM
HAYIRLI KANDİLLER18 yıl önce gönderildi # -
Rabbmm hayirLisini nasip etsin ömrün boyunca..[okan]
bende dualarımın kabul olması icin dua istiyorum.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.