MAHZUN ABİ ÇOK DÜŞÜNDÜM YAZSAMMI YAZMASAMMI DİYE
AMA OKADAR KAFAMA TAKILIYOKİ YAZIVERDİM
SON BİRKAÇ GÜNDÜR DİKKATİMİ ÇEKEN BİŞEY VAR
SEN BENİM HİÇBİR KONUMA YAZI YAZMIYOR DUA ETMİYORSUN
BUNUN NEDENİNİ MERAK EDİYORUM BİR HATAM KUSURUM VARSA ABİ BİLEYİM
BİLMEDEN FARKINDA OLMADAN SENİ KIRACAK ÜZECEK BİŞEY YAPTIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM
YANLIŞ BİR YORUMDA BULUNDUYSAM SÜRÇÜLİSAN EYLEDİYSEM AFFOLA
CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM ABİCİM
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN TANIMIYORUM SENİ AMA ABİM GİBİ GÖRÜYORUM ARTIK
ABİLER KARDEŞLERİNE KIZARLAR AMA BEN HATAMI BİLMEK İSTİYORUM
MİRAÇ KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ABİCİM
MAHZUN ABİME (ZEYNEP)
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
TATLIM İNAN Kİ GÖRMEMİŞ OLABİLİR GÖRSE KESİNLİKLE YAZINA KARŞILIK VERİR MAHZUN ABİ.
18 yıl önce gönderildi # -
BİLMİYORUM DİLEK YA
KAÇGÜNDÜR BAKIYORUM HİÇBİR AÇTIĞIM KONUDA ADI YOK
NEDENİNİ MERAK EDİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim kasti bir şey olmaz görmemişizdir,biz allah için sevmeyi düstür,edindik.ALLAH İÇİN SEVERİZ,KARDEŞLERİMİZDEN BİRİ HATALI OLSA ACİZANE FARKETSEK LISANI HALİMİZLE ANCAK UYARIRIZ,GAYEMİZ ALLAH RIZASIDIR,BİZLERİNDE HATALARI OLUR.SİZLERDE UYARIRSANIZ MEMNUN OLURUZ,ŞAHSİ SIKINTILARIMIZ ÇOK BİRAZ DALGINIZ HERHALDE HERZAMAN AYIRIM YAPMADAN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KONULARA CEVAP YAZMAYA ÇALIŞIYORUM,HEPİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM.BENDE BAZEN UZUN KONU BAŞLIĞI AÇTIĞIMDA BİRTEK CEVAP ALMIYORUM,NASİB DİYORUM DEMEKKİ DOSLARIMIN NASİBİ YOKMUŞ DİYORUM.HATTA BAZEN OKUNMUYOR YAZMASAMMI DİYORUM.GAYEMİZ ŞAN ŞÖHRET DEĞİL,DOSLARIMIZLA BİLĞİLERİ,DUALARI PAYLAŞMAK,HİÇ BİR ZAMAN GÜCENMEK YOK,
HİÇ UNUTMUYORUM SİTENİN BİRİNDE BİR YAZI YAZMIŞTIM BAŞÖRTÜYLE İLĞİLİ ,BİR KARDEŞİMİZ BAŞ ÖRTÜ TAKMAMA KARARI ALMIŞ YAZIMIZ HOŞUNA GİTMİŞ.KARARINDAN VAZGEÇMİŞ
GAYEMİZ ALLAH RIZASI,TABİKİ ŞAHSİ HATALARIMIZ,GÜNAHLARIMIZ VAR RABBİM İSLAH ETSİN
BİRDE DOSLAR YAZDIĞIMIZ YAZI MAKALELER ,ÖNCE KENDİ NEFSİMİZ MUHATAPTIR.HATA KUSUR OLABİLİR.MÜMKÜN MERTEBE BİLDİĞİMİZ KADARIYLA İSLAMA UYMAYAN YAZILAR YAZMAMAYA ÇALIŞIYORUM KUSURUMUZ OLURSA LÜTFEN UYARIN YADA YÖNETİCİLERİ UYARIN
HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN,DUALARINIZDA BİZİ UNUTMAYIN.ALLAHA TEKRAR EMANET EDİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MAHZUN ABİ İNAN BENİ ÇOK RAHATLATTIN
RABBİM SENİDE AYDINLIĞINA ÇIKARSIN
BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMDASIN ABİCİM
SENDE BENİ DUALARINA ALIRSAN BENİ MUTLU ERDESİN
RABBİM ONA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİN AMİN AMİN
ALLAHIN SELAMETİ ÜSTÜNDE OLSUN ABİCİM
DUA VE SELAMLA KAL18 yıl önce gönderildi # -
çok değerli Mahsun abi
yazılarınızın bizim için çok kıymetli olduğunu bilmenizi istedim
(örneğin ben Ashabı Bedir Büyüklerinin isimlerine sizin vesilenizle ulaştım)
ben mümkün mertebe yazılarınızı okumaya çalışıyorum yazmaktan vazgeçerseniz inanın üzülürüm
çok fazla bilgisayar karşısında duramıyorum gözümdeki rahatsızlık sebebiyle bunu söylememeyi tercih ederdim ama madem siz böyle bir düşünceye kapıldınız kendi adıma açıklama yapmak istedim
herhangi bir kimseyi incitmek burada istenecek son şey bile değildir
nice güzel yazılarınızda buluşmak dileği ile
Rabbim dünyanızı da ahiretinizi de mamur kılsın ve her iki cihanı önünüze sersin Hz Hızır (A.S)'ı dünyada yoldaş ahirette komşu kılsın inşallah
Allaha emanet olun
saygılarımla18 yıl önce gönderildi # -
O BENİM ABİM ÇÜNKÜÜ ZEYNEP:)))))))))MAHZUN ABİM BİRAZ SIKINTILI BUGÜNLERDE BELKİ DALGINLIKTAN GÖRMEMİŞ OLABİLİR
18 yıl önce gönderildi # -
banada kimse yazmıyo diye üzülüyorum bazen ama site o kadar kalabalıkki insan hangisine yazacağını şaşaırıyo.o yüzden kimseye kırılmıyorum.ama hep dualarımdasınız.umarım sizlerde beni unutmazsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.