babamın sonucu belli oldu. Daha önce evre 3 yazmıştım ama lenf düğümleri biopside temiz çıkmış evre 2'ymiş. kemoterapiye gerek yokmuş ama ihtiyaten alabilirmiş. Herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun. İnşallah tamamen gider bu hastalık. Allah babama ve tüm hastalara şifa nasip eylesin. İnşallah siteden başka güzel haberler de alırız. Allah hepimizin dertlerini gidersin dileklerine kavuştursun bu güzel gecenin hürmetine. Allah bu geceyi ihya edebilmeyi nasip eylesin amin
Bu arada pek çok arkadaşımız ismen dua yazılmasını istedi ( sitemiz kandillerle aydınlandı). Ben de o konuların çıktılarını alıp yazılanlara dua etmeyi düşündüm:) Nasip olur İnşallah. kendim de notlar almıştım. Kandiliniz mübarek olsun herkese selamlar...
SONUÇ (TacMahal)
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:)) SEVİNDİM BABAN İÇİN :)) ALLAHIM SEN NELERE KADİRSİN DAHADA İYİ OLACAK İNSALLAH RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
bu hastalıkrta en önemli unsur moraldir..
babanızın moralini yüksek tutun
allah şifanızı versin..
hayırlı kandiller..
cok sevindim yaa.inşallah hiç bişey kalmaz.
KARDEŞİM BENDE SENİN GİBİ BABAMDAN İYİ HABERLER VERMEK ÇOK İSTERDİM.MAALESEF BABAMIN BİOPSİSİ TEMİZ ÇIKMADI.ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ACİL AMELİYAT OLACAK.DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN ALLAH RIZASI İÇİN...SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.
rabbim yine mucizesini gosteriyo işte..allah bize de nasip etsin butun hastalarimiza tez zamanda sifa versin
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
İNŞALLAH BABANIZ EN KISA ZAMANDA ŞİFA BULUR RABBİM BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BUYUK COK SEVINDIM SIZIN ADINAZA.
ALLAH BABANIZI SIZE BAGIŞLASIN.RABBIM KIMSEYI BABASIZ BIRAKMASIN.UZAKLARDA OLSUN AMA HAYATTA OLDUGUNU BILMEK BILE YETERLI.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BUYUK COK SEVINDIM SIZIN ADINAZA.
ALLAH BABANIZI SIZE BAGIŞLASIN.RABBIM KIMSEYI BABASIZ BIRAKMASIN.UZAKLARDA OLSUN AMA HAYATTA OLDUGUNU BILMEK BILE YETERLI.18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK SEVİNDİM ALLAH BABANIZI SİZE BAĞIŞLASIN AMİN.
allah babanı size bağışlasın tez zamanda şifasını versin
Rabbim hep aydın haberler almayı nasip etsin
Mevla hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
BABAN İÇİN ÇOK SEVİNDİK KARDEŞİM
RABBİM DAHA İYİ EDER İNŞALLAH
ACİL ŞİFA VERSİN
AMİN AMİN AMİN......18 yıl önce gönderildi # -
rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.