(Ayşe abla teknik bir promlemden dolayı forum sayfamıza yazamamaktadır.)
Bir merhaba lütfeder misiniz? iletimize cevaben Karabükten Ayşe ablacığım yanıt yazmış :
MERHABA! SEVGİLİ YASİN KARDEŞ ,SAĞOLASIN...
Biliyormusun? Hâlâ dost yazılarını okumaya müptela bir çift göz, şükür ki dost dualarına Amin için açılmaya borçlu bir çift el ve hâlâ Mucize Net Site Dostlarını haberdar edemese de onların yakınlığını hisseden ve bundan da hoşnut,ama sessiz atan bir yürek var...
Senin vasıtanla diyorum ki:
Rabbim beni bu güzel tevafukla nasiplendirdiği için,bundan gayet hoşnutum...
tüm Mucize Net dostlarımdan gayet memnunum...(Onlar rengarenkler...hepside gökkuşağını oluşturma çabası içindeler...ve çok güzeller!)
ve sen...bu tanışmaya vesile olan akıllı, becerikli kardeşimden çok Razıyım Allah'ta Razı olsun inşallah!
Yani kısacası diyorum ki; sesimi duyuramasam da, ben sizi duyuyoru, izliyorum ve bundan da hoşnutum...Daha fazlasını yapamıyorum...Zamana hele hiç yetişemiyorum...HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞLER...
Evet...kardeşlerimin yazıları bazen beni çok duygulandırıyor, bazen ağlatıyor, bazen üzüyor, bazen şaşırtıyor, kimi zaman sevindiriyor, ya da daha başka şeyler, her neyse... bütün insani hisleri yaşatıyor elbette ki... çünkü onlarda aynı insani hislerle dolular ...dedim ya onlar rengarenkler ve rengarenk bir çiçek bahçesi değil mi ki burası? Çiçekten birer insan onlar... bu bahçedeki her çeşitte de aslında ayrı bir güzellik var...ısırgan otlarında bile...rabbim ne güzel yaratmış herşeyi onun sonsuz bilgisinin hikmetleri nasıl da her şeyi kuşatmış...
Evet...keşke her daim böyle hissedip düşünebilsek... bu güzel gecenin özelliğinden olsa gerek...bu gün güzel duygularla dopdoluyum...(Umarım ki yazarken çok abartmam hislerimi...)
İşte tüm bunlar, bütün insani duygular, hatta hatalar ve yanlışlar...hepsi bir yana da dostlarımda hep olan bir şey var...bilmem ki nasıl ifade etmeli... öyle ağır basıyor ki "O" her şeye bedel işti "O"...
Tam olarak anlatamasam da...İşte O şeyin bir sonucu:
Her şey bir yana da!... Gönlüm beni bu siteye çeken en önemli şeye sahip , DUALARLA MEVLAYA YAKARIŞIN KADRİNİ KIYMETİNİ BİLME MELEKESİNE SAHİP, BÖYLE OLDUKLARI İÇİN DE HEP EN GÜZEL DİLEKLERLE ANILMAYI HAK EDEN BASİRETLİ DOSTLARIMLA BEREBER... ONLAR YANLIŞA DÜŞSELERDE ÇARÇABUK DÖNERLER, TEVBE EDERLER...ÖZÜR DİLERLER...AFFEDİLMEK İSTERLER...
BİLİRİM, BEN DE ŞAHİTİM ...BUNA ŞAHİT OLUNCA DA NASIL MUTLU OLUYORUM BİR BİLSENİZ....
Bütün Mucize Net kardeşlerime...Eskisiyle, yenisiyle! Diyorum ki;
Her şey gönlünüzce, Gönlünüzden geçenlerse, Rabbimizin dilediğince olsun...
Diliniz ve gönlünüz O en çok muhtaç olduğumuz dualarla, O en güzel, en temiz, O en içten, cümle mahlukat adına O en çok ihtiyaç duyulan dualarla süslü olsun...Geceniz Mübarek,Rabbimizin mağfireti, selamı,Peygemberimiiz efendimizin şefaati her daim üzerinize olsun. Amin!