ablamın gecirdiği zor dönemde gösterdiğiniz destekden dolayı hepinizden ALLAH razı olsun bu zor zamanları sizin dualarınızla batuhanımız şimdi daha iyi ablamın sayesinde sizleri tanımak nasip oldu böyle insanların varlığından haberim yok idi bu zamanda ALLAH İÇİN YARDIM EDEN SİZLERE böyle acılar yaşatmasın.batuhanımız hasta olduğunda ablamın ilk ulaşmak istediği sizler oldunuz gercekden ablam şuan sabırla mücadele ediyorsa sizlerin sayesinde hepinizden ALLAH razı olsun yüce RABBİM SİZLERİ DARDA BIRAKMASIN .Artık bende sizlerin aranızda olmak isterim sizlerin yüreği gibi bir yürek ALLAH banada nasip etsin .
hayırlı kandiller ben filizin kardeşiyim
(12 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım hoş geldin bu mübarek gecede bütün meleklerimiz ama özellikle batuhan ve berrak dualarımızdan eksık olmayacak.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..ablana sevgilerimizi ilet lütfen ve batuhanı bizim için kokla:)
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun inanın ablamın dularında hepinizin adı geceiyor.ablamdanda ALLAH razı olsunki sizleri tanımak bana nasip oldu.ALLAHA emanet olun ALLA onun yaşadıklarını sizlere yaşatmasın .
CANIM KARDESİM SENİN KALBİN ZATEN GÜZELKİ BAK TEPKİSİZ KALMAMISSIN ALLAH TÜM DUALARINI KABUL ETSİN. AMİN
Melis kardeşim hoş geldiniz.batuhanımıza hep dua ediyoruz kızım ve ben Allah onu her saniye koruyup gözetsin çok acil şifalar versin.fizil kardeşimize sevgilerimi iletirmisin kardeşim.Allah sizleri çok büyük ferahlıklara çıkarsın inşallah.
21 tane ayetel kürs-i okuyorum kardeşim,sizler ve batuhanımız için.18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin melis rabbim daha iyi etsin inşallah batuhanı
hoş geldin kardeşim
HOŞGELDİN RABBİM BATUHANA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH DAHA GÜZEL HABERLERİNİ GETİRECEKSİNİZ BİZE..FİLİZ ABLAYA RABBİM SABIR VE GÜÇ VERSİN
ALLAH TEZ ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN.
hoşgeldin melis rabbim daha iyi etsin inşallah batuhanı
MELİS HOŞLUKLAR GETİRDİN.BATUHANIMIZDAN İYİ HABERLER BEKLİYORUM.NE OLUR BİZİ HABERSİZ BIRAKMA
Hoşgeldin Meliscim...
Filize söyle Batuhanımıza herzaman dua ediyoruz. Koskocaman bir ailesi var burda onun.
Filizimi ve Batuhanımı benim için öpermisin?
Geçecek bu günler Yüce Rabbimin izniyle.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.