BEN OĞLUMA NASIL İZAH EDECEĞİMİ BİLMİYORUM.DÜN ÇOK İYİ BİR BOY ABDESTİ ALDI NAMAZ KILDI.VE TESBİH ÇEKTİ,DUA ETTİ.BEN DE DUYGULANDIM TABİKİ,AĞLADIM.ÇÜNKÜ DAHA 11 YAŞINDA HAYATLA MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYOR.AĞLADIM,BANA NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZ BU SON DUAM BAŞKA DUA ETMEYECEĞİM ÇÜNKÜ HEP DUA EDİYORUM BABAM GELMİYOR,BEN BUNDAN SONRA DUA ETMEYECEĞİM DİYOR,BEN ONA O KADAR DİL DÖKTÜM AMA YETERLİ OLMADI.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.DOSTLARIM.YARDIMCI OLUN BANA.
YAVRUM DEDİKİİİİİ
(52 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:((((RABBİM O YAVRUCAĞIN FERYADINI DUYSUN GÜNAHSIZ AĞZIYLA ETTİĞİ DUALARI KABUL ETSİN ABLACIĞIM NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM:(((
18 yıl önce gönderildi # -
inş tuğbacım rabbim sesini duyar dualarını kabul eder.
RABBİM O SABİNİN DUASINI TEZ VAKİTTE KABUL EDER İNŞALLAH
İnşallah rabbim sizi sevindirir.Küçük kardeşim duaya devam.
ALLAHIM BIZI DUADAN AYIRMASIN.
okurken bile agladim ben..rabbim merhamet eylesin tez zamanda kabul eylesin dualarini
Kendisini zikredeni unutmayan Allah a hamdolsun
Kendisine dua edeni boş çevirmeyen ve kendisine yalvaranı ağlatmayan
ve kendisine ümit edenin
ümidini kesmeyen Allah A Hamdolsun
hazreti Hasan r.a
YARABBİ HZ. HASAN HÜRMETİNE ONUN ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE REYHAN KARDEŞİME VE OĞLUNA YARDIM ET,YUVALARINI SEN KORU YARABBİ MUBAREK GÜNLER HÜRMETİNE YARDIMINI YETİŞTİR,SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER18 yıl önce gönderildi # -
Ablacım inan çok duygulandım Allah yardımcın olsun.eşinin yüreğine merhamet versin inşallah.küçük kardeşimi benim için kucakla lütfen.Allaha emanet olun...
Yüce rabbim bu minik kalbi sevindir .
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
güzel kardesim siteye simdi girdim senin yazini gördüm, bak bugün isyerinde 41 fatiha okumustum sana hediye ediyorum senin durumuna cok üzüldügümü yazmistim ah be kardesim senin kaderini hangi kadin yasamadiki? sen dua etmeye devam et bizde edelim rabbim dualarini elbette duyar biz acele etmedikten sonra oglunada cok üzüldüm sen üzülüp agliyinca o yavruda tabi üzülüyorbazen gözyaslarini icin akitmak daha iyidir ogluna göstermeden elinden geldigi kadar normal bir hayat sürmeye calis mesela oglunla parka , sinamaya alisverise falan git kisa bir seyahat veya birkac gün biryerlere gidin bak nasil kendini daha iyi hissedeceksin, esinede yalvarip aglama tam tersini yap o gelip sana yalvarsin kendini sakin birakma kendine asla acima, gencim güzelim bana de her kadin güzeldir yeterki kalbinin ve ruhunun güzelligini disa yüzüne vursun, bak nasil ozaman esin tipis tipis geliyor o kadar cok gördümki hep böyle oluyor önce yapiyorlar sonra arkasi pismanliklar aglamalar yalvarmalar bu hep böyle olmustur inan bana ama sen kendine olan güvenini yeterki yitirme rabbim sana güc kuvvet ve sabir versin sana dua etmeye devam edicegim kardesim.
REYHANCIĞIM BABASI NERDE BİLEN VARMI BURDA YADA ZATEN KİMSEMİ BİLMİYOR MERAK ETTİM.
:(( NE OLDUKİ?18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YUVANIZA HAYIRLARI MUTLULUKLARI BARIŞI SEVİNCİ GETİRSİN İNŞALLAH
babası aynı yerdeyiz fakat o ablasında kalıyor. eve gelmiyor.inş birgün yolu eve düşer.
TEZ ELDEN DUALARINIZ KABUL OLSUN
amin amin amin
Reyhancim sitedemisin bak canim öyle evde oturup karalari baglama cik biraz dolas oglunuda yanina al acilirsin temiz hava iyi gelir gerci orda hava nasil bilmiyorum ama burda müthis yagmur var, oglunun yaninda neseli görün bak onunda nasil morali düzeliyor biraz alisveris bazen mucize yaratiyor .... dua ediyorum senin icin
RAHATLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM.
inan ablacım çok üzüldüm o gün yazını okuyunca bende 3 küçük çocuğa senin için dua etmelerini istedim ve o 3 küçük çocuk ellerinde kuranı kerim sana dua ettiler rabbim inşallah tez vakite bu sıkıntıdan kurtarır
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA ALLAH YA ALLAH...
yüce rabbim bu yavrucan yüzünü güldür allahım amin.
Allah yardım etsin kardeşim.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN REYHAN ABLA İNSALLAH HERSEY YOLUNA GİRER İNSALLAH SENİN İÇİNDE BU GECE DUA ETCEM MORALİNİ YÜKSEK TUT. NOLUR. ALLAHIM CANIM ALLAHIM HERSEYİ BİLİR BİLİR ONA GÖRE YSPSR. TEZ ZAMANDA KURTULURSUN BU SIKINTILARDAN EŞİN EVE GERİ DÖNER MUHABBETİNİZ ARTAR İNSALLAH. ALLAHIM BİR YUVANIN YIKILMASINI İSTEMEZ HELEKİ EL AÇIP DUA EDENİ VARSA BU YUVANIN KURTULUSU İÇİN.
RABBİM İNSALLAH YARDIMCIN OLUR AMİN
amin amin amin
allah yardımcınız olsun
okurken gözlerim doldu çok acaip bir his olsa gerek senin için tertemiz yürekli bi oğlun var Allah sana onu bağışlasın ALLAHIN ŞANI ÇOK YÜCEDİR Rabbim onu kırmaz bir ay belki yarın belki yarındanda yakın benim o küçük kardeşime benden selam söyle ablacım aslan gibi hissedebiliyorum yüregini sağlam tutsun hayırlı geceler olsun
canim kardasim ben seni cok iyi anliyurum conku ayni syleri yasadik benda cok dua etim dua edin dedim allah razi olsun her kis dua eti ben da kardasimin evena gedardim enistim kendi cocuk lareni sevarken benim kocucuk kizim onu ayaklarenin altinda dorob yuzuna bakiyurdu ben anneim yorgim parca laniyurdu ah cikiyurdum agliyurdum sonuda eva dondu sanmaki semdi iyi gediyur haiyr semdi daha betar misafer gebi oturiyur af edarsin ayri oda da kaliyur benca o kadin la gecaler konusmak icin geca saat 4 da eva geliyur ve gunduz 2 kadar oyuyur semdi da 4 gunder geti isim var dedi geni o kadina get mis der ama ne yapa belirim ki kaderim bu mus demik ki semdi benim cocuk ne ogranecik esim dan ama geni dua ediyurum pes etmicam allahim buyuk insallah bir gun dularemiz kabul olacak ben senin icin cok dua etim sana soylamek istadim ama bolamadim hep da dua idicam rabbim senin o masum oglunun yuzunu goldursun insallah yuvani rabbim korusun amin aksam tatsi namaz dan sonra senin icin cok dua edicam allah kabul etsin amin
rabbim o küçük evladınızın hatırı için yıkmaz inşallah bu yuvayı
Allah yuvanızın dirliğini düzenini versin yavrunuzu ve hepimizi umudunu kesenlerden etmez inşallah 1 fatiha hediyem yuvanıza huzur olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.