CANIM BENİİİMMM RABBİM BU KÜÇÜK TEMİZ KALBİ DOĞRU YOLDAN AYIRMA NOOLUR ONA DUA VE İBADETLERLE SANA YAKLASMAYI NASİP ET ONA HER SEYİN HAYRINI VER AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
İNSALLAH
YAVRUM DEDİKİİİİİ
(52 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim Reyhan ablamızın ve oğlunun tüm sıkıntılarını gider feraha çıkar. Selamete ulaştır. Evlerine huzur mutluluk sağlık sıhhat ver. Senin sevdiğin rızanı kazanan kullarından olmalarını nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
allahım hepinizden razı olsun.İnşallah birgün oda hatasını anlayıp evine dönecektir.
rabbım inş evladınında seninde yüzünü güldürsün amin
amin amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOCUĞUNUN YÜZÜNE BAKSIN İNŞALLAH. EŞİNİNDE KALBİNE MERHAMET VERSİN.
AMİNNNNNNNNNN
Yarabbim cuma gününün hürmetine reyhan ablamızın tüm sıkıntılarını gider. Selamete çıkar. AMİN AMİN AMİN
amin amin amin
ALLAH YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASIN DUALARINI KABUL ETSİN
Ona şöyle deyin, senin toprağa diktiğin tohum anında büyüyüp ağaç olup meyve verebilir mi? Elbette hayır bir zamanı vardır, Peki ya anne karnından kucağına verilen bir bebek doğduğunda anne diyebilir mi? Elbet bununda bir zamanı vardır.. O zaman her duanın da ekildiği rahmet toprağında filizlenip yeşermesi meyvelerini vermesi için mutlak rabbimizin tayin ettiği koyduğu bir vakit vardır. Her duanın kabulünün bir zamanlası, planlaması ve bir mucize olarak indirilmesinin en güzel şekli ile olması için rabbimiz en güzel zamanı tayin ediyor ve sonsuz sabrı ile bizim küsmelerimize darılmalarımıza ve ondan ümidi kesmemize bile sabrederek rahmeti ile kabul olan duaları zamanıyla tecelli ettiriyor.. O'na bir de şunu örnek verin lütfen üç dört yaşında ki bir bebeğin eline çok ağlıyor diye elma soyması için bıçak hemen verilir mi? tamam elma soymak güzel bir meziyet ama annesi çocuğunun büyümesini bekliyor, belki çocuğunun gözyaşlarına çok üzülüyor ama O'nun canının yanması için elma soymasını öğrenip elini kesmeden elmasını soyabileceği zamanı bekliyor.. Ne kadar çok dua edersek o kadar çok yaklaşır o vakit...
. "Rabbimiz! Şüphesiz sen, hakkında şüphe olmayan bir günde insanları toplayacaksın. Şüphesiz Allah va'dinden dönmez.
Orijinalinden yapmak isteyipte Arabca bilmeyenler için:
RABBENA LA TÜZİĞ GULUBENA BA'DE İZ HEDEYTENA VE HEB LENA MİN LEDÜNKE RAHMEH..İNNEKE ENTEL-VEHHAB..
RABBENA İNNEKE CAMİUNNASİ LİYEVMİLLA RAYBE FİH..İNNELLAHE LA YUHLİFÜL-MİAD
Cenabı hak cc,müminlerin ,ihlasla böyle duada bulunduklarını bizlere hikaye ederek dua yapmayı öğretiyor.
Dillerden düşürülmeyecek bir dua..Güzel kardeşim,ben ne zaman kavuşmak istediğim birisi için bu duayı okusam mutlaka Allah o kişiyle beni buluşturuyor.Daha önceleri ailem,sevdiklerim için okuyordum,şimdi ise beni terkeden sözlüm için okuyorum.Allah kocanı ıslah etsin ve tez size geri döndürsün İnşaallah!!!
YA FETTAH!YA VEDUD!YA MUCİYB!YA ADLÜ!YA VEHHAB!
mezza allah razı o0lsun
ALLAHIM YUVANIZI KURTARSIN ONUN O RABBİME AÇILAN ELLERİNİ KAPIYA BAKAN GÖZLERİNİ RABBİM SEN KABUL ET ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSİN BENİM EŞİMİNDE BABASI 6 YAŞINDAYKEN BAŞKA BİR KADINLA GİTMİŞ HALA EŞİM TUVALETTE AĞLAR PİSKOLOJİSİ ÇOK BOZUK ALLAHIM İNŞALLAH BABANIZI BİR VESİLE İLE GERİ DÖNDÜRÜR.
amin amin amin
Rabbim kardeşimi sevsin ve sevindirsin.
Güleceği günler uzak değildir inşaallah.
Hayırlarla dolu bir yaşam dilerim.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
KAÇ GÜNDÜR MESAJI OKUYORUM AMA CEVAP YAZMIYORUM DAHASI YAZAMIYORUM,ÇÜNKÜ O MİNİK YÜREGİN İÇİNDEKİ FIRTINALARI ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM.EVET BU YAŞTA YÜREĞİNDE KOPAN FIRTINALARI HAK ETMEDİĞİNE İNANDIĞI OLAYI İÇİNE SİNDİRMESİ HİÇ KOAY DEĞİL,BUNU ONDAN BEKLEMEKTE HAKSIZLIK OLUR SANIRIM.N'OLUR HİÇ BİRŞEY İÇİN ONU ZORLAMAYIN,SADECE ŞU DÖNEMDE ONU DİNLEYİN,DİNLEYİNKİ İÇİNDEKİ ZEHİR DIŞARI AKSIN,DİNLEYİNKİ HİÇ DEĞİLSE ONU DİNLEYEN ÖNEMSEYEN BİRİNİN OLDUĞUNU BİLSİN.
100 YA VEDUT
100 BESMELE
OKUNAN EZANLAR YÜZÜ HÜRMETİNE.ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
reyhan,bu arada ne kadardır ayrısınız? bir haber alabiliyomusun?
Reyhan kardesim bugün okudugum
41 Fatihayi sana hediye ediyorum Allah en kisa zamanda feraha cikarsin ins. kardesim elimizden dua etmekten baska bir sey gelmiyor18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim öncelikle hakkında herşeyin hayırlısını versin. rabbim masum günahsız oğlunun dualarını kabul etsin. inşallah her şey düzelir. sen ve oğlun çok güçlü olun. şükredin Allah ne muradınız ve duanız varsa versin inşallah... amin... slm ve dua ile...
amin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.