FATİH KARDEŞİM NEDEN KİTLEDİN MSJIMI DUA ALAMIYORUM BENİ DUYMAK İSTEMİYORSUN BÖYLE HİSSETTİM ÖLÜYORUM NE OLURKİ BANADA EL UZATSANIZ DERDİME DERMAN OLACAK BİR ETKİNLİK BAŞLATSANIZ BİR CANDAN DAHAMI DEĞERLİ NE VAR DUAYA İHTİYACIM VAR ANLAMAMAN ÇOK YIKICI EĞER BENİM BU SİTEDE OLMAMI İSTEMİYORSANIZ ALLAH RIZASI İÇİN YAZIN BEN DUALARIMI HİÇ ESİRGEMİYORUM HİÇBİR KARDEŞİMDEN AMA BENİM DUA ALMAMI NEDEN KİTLEDİNİZ CANI YANMADAN KİM DAĞLARI İNLETİR ŞUAN AĞLIYORUM KEŞKE SINIRSIZ DUA ALMAM İÇİN ANA SAYFAYA KİTLESEYDİNİZ DE SEVİNÇTEN UMUTLA AĞLASAYDIM BUGÜNE KADAR OLAN DUALAR EMEKLER İÇİN ALLAHIM RAZI OLSUN
FATİH ACİLLLL CEVAP BEKLİYORUM......ACİLLLL
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Canım Fatih kimseyi üzmek istemez bence yanlış anlaşılma vardır mutlaka.
Derdin sıkıntın en ise yüce rabbim yar ve yardımcın olsun.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
1- Fatih abinin konu kilitleme yetkisi yoktur.Konunun onun tarafından kilitlendiğini neden düşündünüz.
2- http://mucize.net/dualar/topic/4483 << Konuyu ben kilitlemediğimden dolayı benim açmam uygun düşmez.Kilitleyen yöneticimize saygısızlık olur.
3- Konu başlığı ve içeriğinin uslubu daha uygun bir lisanla yazılabilirdi.
4- Adet belirterek istenen duaları tasvip etmiyoruz lütfen bu konuda özverili olunuz.
(Genelde bu tür yazıları genele yazmaktaydık fakat sizin bir başlık açmanız sonucu buraya yazdık.İnşaallah kırıcı olmamışızdır.)
19 yıl önce gönderildi # -
DUA DOSTUM BİRTEK BEN SAYI BELİRTMEDİM Kİ ÇOK KIRILDIM Kİ ALLAHIMIN DUASINI İSTEDİM SADECE KALP KIRMAKTA HAK DEĞİLMİ BEN ÜZÜNTÜMÜ DİLE GETİRDİM VE TEKRAR TEKRAR OKUDUM MSJIMI BENMİ KIRICI ODUM SENCE KONUYU KİTLEMEKTE HAK DEĞİLMİKİ NEYSE İŞTE BEMN BÖYLEYİM ÇOK İNCE DÜŞÜNÜRÜM Kİ BU DEĞİLMİDİR DOSTLUK BU SİTE DUALAR İÇİN DİMİ NEDEN BENİ KIRICI DAVRANDINIZ ANLAMADIM VE ÇOK ÜZÜLDÜM
Ablacığım konuyu ben kilitlemediğimden açmam uygun düşmez.
Sizden ricam yeni bir başlık açabilir misiniz?
.
...
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.