dua edın ayırıyorlar sevenlerı sevdığım kız ıntıharın esığıne geldı ne yaptığını bılmıyor ben ne yapacağım bılıyorum dua edıyordum bır den bu siteyi buldum allah rıazsı ıcın dua edın
kardeslerim cok zor durumdayım
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yine bi gonul meselesi yaa :( ben de yaralıyım bu konuda..bol bol ayetel kürsi kardesim 100 tane ben senin icin okurum..rabbim sıkıntılarinizi giderir inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardesım senınde mı gonul derdın varpaylaşmk ıstermısın
İNTAHAR ÇÖZÜM DEĞİL SEN ONU İKNA ET. SİZLERDE ŞU MÜBAREK GÜNLERDE DUA EDİN BİZDE EDECEĞİZ İNŞALLAH.
oyle bır annesı var kı telefonda bıle konusturmuyor benım ben yetımım diye mı tum bunlar anlamıyorum
hadi anlayitim.. :) ben 17 yasindayim bu sene lise bitti ossye grdim sonuc beklıyorum..4 yıldr biriyle beraberdim..o baska sehirde ben baska..emindim sevgisinden..4 ay once sıkıldım diyerek bitirdi..ama kopamıyo o da benden hala konusuyoruz biz..eskisi gibi olmaya calişiyorum ben..unw.terchlerimi bile ona gore yaptım.. inşallah rabbim merhamet eyler :(
hayrılısını dile kardeşim belki vardır bir hayır.3 ihlas süresi okuyorum.sizin için
HAYIRLI KARDES
Rabbim hakkında hayırlısını ihsan etsin inşallah
rabbim merhamet versin ailelere imdadınıza yetişir inşallah
Her türlü zorluğu kolaylığı çeviren Fettah olan Rabbim dualarını
kabul etsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Hasbinallahi ve nimel vekil.
kötü olan olayları o gün bitmeden sanki iyi şeyler olmuş gibi düşün kötü yaşananları makasla yerine iyi şeyler yaşan mış gibi düşün göreceksin sen iste her şey çok güzel olacak Kardeşime 10 ayetel kürsi okuyorum rabbim sıkıntılarını gidersin
allah yardımcın olsun.sabır ve namazla rabbimden iste.o kendine çevirilen elleri kesinlikle boş çevirmez
11 adet tefriciye okudum canım kardeşim rabbim sizi iki cihandada birbirinize bağışlasın amin amin amin
İNTAHAR ÇÖZÜM DEĞİL SEN ONU İKNA ET. SİZLERDE ŞU MÜBAREK GÜNLERDE DUA ET BENDA SENIN ICIN DUA EDICAM Rabbim hakkında hayırlısını ihsan etsin inşallah
35 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü mine'z-zalimin,
35 BESMELE
35 YA ALLAH
RABBİM AİLELERİN KALPLERİNİ YUMUŞATIR İNŞ. KARDEŞİM AYETEL KÜRSİ BAŞLAYALIM SİZEDE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM SİZE SABIR VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.