Ayşe isimli bir kardeşimiz var dostlarım(yaklaşık 16 yaşında)
henüz sitemize üye değil ama üye olacak inşaallah
kendi gelmeden hediyeleri geliyor sağolsun:
300 ayetel kürsi
2000 tevhid
1500 ihlas
ben hepsini büyük heybelerine ekliyorum,,Ayşe kardeşimizden Allah razı olsun,, okudukları kendisi için ve bizler için dertlere derman,,yüreklere huzur,,hastalara şifa,,vatana selamet vesilesi olsun inşaallah
selam ile
bir genç dostumuzun hediyeleri********cihan***
(12 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM HOŞ GELİYORSUN,DOLU GELİYORSUN,İNŞALLAH TEZDE GELİRSİN...ŞİMDİDEN SANA,
21.AYETEL KÜRSİ HEDİYE ETTİM,LÜTFEN KABUL ET.
CİHAN DOSTUM,SANA VE AİLENE DE BÖYLE KIYMETLİ BİR MİSAFİRİ BİZE GETİRDİĞİN İÇİN,21.AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM SİZLERDE KABUL EDİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AYŞE KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
Allah sizlerden de razı olsun
babacığım emanetiniz ve hediyeniz başım gözüm üstüne,,Rabbim kalbinize huzur ve güç versin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.
MAŞAALLAH MAŞAALLAH... ALLAH RAZI OLSUN YÜREGİNE SAĞLIK AYŞECİM RABBİM HER DAİM SENİ DUA ÜZERE KILSIN ...
SENİ DOSTSUZ VE DUASIZ BIRAKMASIN İNŞAALLAH:):):):)BENDE SANA 10 FATİHA 10 İHLAS YOLLUYORUM...
Allahım Allahım ne güzel yarabbim .
Allah Ayşe'den razı olsun.
bende hemen şimdi 7 tane fatiha süresi okuyorum bu güzel kızımız için.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ayşe kızımızdan amin.
Sevgili dostlar,
Emanetlerinizi Ayse'nin annesine ilettim, Ayse'nin uye olmasi icin bir internet kafeye gitmesi gerekiyor; ama ben onu buradaki atmosferden haberdar ediyorum uye olmasa da. Annesi Ayse'nin cok sevinecegini soyledi, hem hediye almaktan, hem de okuduklarinin buyuk heybelere girip sizin seslerinize karismasindan.Ben de sizlere 100 salat-i tefriciye hediye ediyorum, bu duayi bu site sayesinde ezberledim ve cok seviyorum. Dertlerinize derman, dualariniza amin olsun bu dua.
Allah razı olsun betül kardeşim Allah kabul etsin
Allah razı olsun ayşe kızımızdan amin.
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah.
BETÜL ABLACIM VE AYŞE KARDEŞİMDEN RABBİM RAZI OLSUN SİZLERİ İKİ CİHANDA AZİZ ETSİN
BENDE SİZE 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.