BEN KOCAM GETIK DAN SONRA COK BOLANIM GECIRIYURDUM BIR GUN ENTERNET DA DUA DIYA ARIYURDUM KI BIR HOCA NIN TELLFONU VAR MIS SIZLERI DUA OGRATIYURUM DIYA BENDA TAAA TURKYAI ARADIM O DA MEGIR KI FALCI MIS BANA DEDI KI KOCAN SENI BOSIYUR BENDA O ZAMAN NE YAPAIM DEDIM O DA BANA DEDI KI 2000 BEN EURO VER BEN HAL IDARIM BENDA DEDIM KI O KADAR PARAM OLSA KOCAM BENI BORAKIB ZENGIN BIR KADINA GETMAZ DI DIYA KAPAT TIM SONRA COK AGLADIM GERCI BEN ALLAH SUKUR LER OLSUN FALCI CENCIYA INANMAM SADACI ALLAH INANIYURUM ONUN ICIN ALLAH BENI BU SITEI LA TANISTERDI SONRA BU SITE BOLDUM COK SEVINDIM HER KIS BANA DUA ETIGINDA AGLIYURDUM ALLAH SUKURLER OLSUN SONUNDA DUA LER MIZ KABUL OLDU ALLAH VARYA BU SITEI YAPANLAER DAN 1000 KERA RAZI OLSUN NE MURAD LARI VARSA VERSIN HEP HEPNIZA DUA EDIYURUM ALLAH HEPNIZIN SIKINTI LARINIZI YOK ETSIN AMIN AMIN
BU SITE GERCIK DAN MUCEZI BUNA INANIN
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım benim ya.
Allah sendende razı olsun adelacığım.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bzede mucizelerini gosterir inşallah ablacim..allah senden de razi olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
allah senddende razı olsun
GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM İNŞALLAH HATİCE VE REYHAN KARDEŞİMİZİN DE MÜJDELERİNİ ALIRIZ.RABBİM KİMSEYİ DARDA KOMASIN DARDA OLANLARI TEZ VAKİTTE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.SELAMETLE.
aMin Rabbim mucizeLerinden bizede tattırır inşallah.hepimizin sıkıntıLarı sona erer inşallah.
rabbim sendende 1000 kere razı olsun.
rabbim inşallah bizede mucizeler yaşatır
sevgili adela,
beni umutlandirdin,bende kocamin geri gelmesini istiyorum,insallah darisi basimi diyorum,
lütfen dualarinizi eksik etmeyin gönül kardesinizi.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Allah her daim yüzünü güldürsün kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden de razı olsun ablam
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA.RABBİM HEPİMİZİN MUCİZESİNİ TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRİR İNŞALLAH
herşey daha da iyiye gider İnşallah 1 Ayetel Kürsi hediyem Allah yardımcınız olsun
BENIM DE BIR MUCİZE YE İHTİYACIM VAR YA HERSEY USTUME GELIYOR RABBIM DUALARIMIZ ILE INŞALLAH SEVDIĞIM KZILA EVLENIP SABAH NAMAZI KILMAYI NASIP EDER AMIN AMIN AMIN
ALLAHIM GÖNÜL,ÜN EŞİNE HATİCE,NİN EŞİNE REYHAN,IN EŞİNE ADELA,NIN EŞİNE MERHAMET VER YUVANIN SICAKLIĞINI HİSSETTİR AKAYACAN,A YARDIM ET SEVDİĞİNİ TEZ GÜNDE KAVUŞTUR AAMİİİİN
selamün aleyküm canım...Seninle karşılaşamıyoruz msn de bu ara...bende yazını görünce yazmak istedim.mutluluğu hakediyosun.Rabbim sonunda en güzelini vericek sana...Sabrının sonu iyi olcak inşallah...
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ...
allah razı olsun kardeşim.
ADELA SEN NERELİSİN YA BEN ÇOK MERAK ETTİM
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SENİN İÇİN 11 İHLAS OKUYORUM KABUL ET18 yıl önce gönderildi # -
BU SİTE MUCİZE DEĞİL BENCE BENCE MUCİZE OLAN DULARIMIZ TABI BU SİTE İLE BİRBİRİMİZLE TANIŞTIK DUA KARDESİ OLDUK AMA SİTE MUCİZE DEĞİL DULARMIZ MUCİZE BENIM KENDI FIKRIM RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAHIM DULARIMIZI KABUL EDER İNŞAALLAH AMIN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.