Son iki konu yazmıştım . Okudunuz sanırım . Ben çok etkilendim . Hüngür hüngür ağladım . Çocuk gibi. Tıpkı babamdan ortaokulda fazla para isteyince nasıl hayır deyip beni çok üzdüğü gibi. Oysaki parası yokmuş. Bilmiyoruz işte bazen bilmiyoruz. Bişeyler istiyoruz acaba olur mu diye hiç düşünmüyoruz . Paylaştığım hikayelerden birinde Allaha ne kadar şükretmemiz gerektiğini ne kadar yalvarmamız gerektiğini 365 gün boyunca durmadan dua etmemiz gerektiğini görüyorum . Bizler görmüyoruz bazen düşünemiyoruz . Allahım sen görenlerden düşünenlerden kıl bizi. Diğer konuda ise Yüce Mevlamın bizlere bakışını görüyoruz . Ne muhteşem ne muhteşem !!! Kimimiz iş kimimiz sağlık kimimiz aşk için Mevladan istiyoruz . Allahım bizlere hayırlıysa ver hayırlıysa bizlere ver ne olur Allahım . Bizleri zor imtihanlardan geçirme Yarabbim . EY BÜYÜK ALLAHIM SEN BİZLERE MERHAMET ET SEN BİZLERİ KORU !!! NE ACİZİZ KARŞINDA ALLAHIM . BİZLERİ HİDAYETE ERDİR. Aslında o kadar çok şey yazmak istiyorumki şu an sizler beni anladınız dostlarım . Allah hepinizden razı olsun . Allah hepimize güzel bir yaşam acısız bir ölüm nasip etsin . Kendimi kaybettim Hakkınızı helal edin .
Ağlıyorum ağlamalıyım çünkü.
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
amin amin abicim.
19 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim...
Amin amin kardeşim.Allah razı olsun yazıların birbirinden güzel...
amin amin amin
Amin amin amin
amin amin amin
fatih kardeşim Allah dualarını kabul eder inşallah. allah hepimizi kötülüklerden şeytanın şerrinden korusun son nefesimizde bile hayırlı bir şekilde şehadetler getirmeyi nasip eylesin. Allaha emanet ol
AMİN.AMİN.AMİN.
amın amın
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ..
AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM RABBİM BİZİ ŞÜKREDENLERDEN KILSIN AMİN
kendinizi kaybetmek mi bulmak mı
kardeşim
dua diye
muhteşem bir kapı açılmış ya yüzümüze...?19 yıl önce gönderildi # -
Kaybettim derken günahkarlığımdandır abim
amin amin güzel yürekli abim..sen inşaallah güzel günler görüceksin inşaallah inşaallah :)
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.