yeni üyelerdenim ama buranın bana mucize getirmesini istiyorumma adi gibi mucizeee :)).ruhumdaki.kalbimdeki sıkıntının gitmesini..rahatlamayıı...mutluluguu..istiyorumm..sevgiyi sevilmeyii. istiyorumm..banada bi mucize verirseniz size minettar kalırımm..m
bende mucize istiyorumm..
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende istyorum bende :) allah yardimcimiz olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
amin
Allah yardımcınız olsun inşallah
ZEHRAA SANA NE OLDU...ZERİN VARDI SIRADA AMA SENDEMİ GELDİN CANIM KARDEŞİM
RABBİM YÜREĞİNDEKİ DİLEKLERİ TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRİR İNŞALLAH..ŞU DEPRESİF HALİNDEN DE KURTULURSUN İNŞALLAH SENİ BÖYLE GÖRMEYE ALIŞIK DEİLİM 3 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
saol canımın içii..
RABBİM HEPİMİZE MUCİZE NASİP ETSİN
AMİN ZEHRACIK İNSALLAH FERAHA KAVUSURSUN YANINDA DA BENİ VE TUM FERAHA VE HUZURA KAVUSMAK İSTENLERİDE TABİ 1 AYETEL KÜRSİ OKUYAYIM SANA İNSALLAH GÜNAHKAR OLARAK DUAM KABUL OLUR
3 fatiha okudum...
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.
Ya rabb-i rahimim ne olursun bize yardım et. bizlere güzel bir mucize göster. ya mucib ya mucib ya mucib...18 yıl önce gönderildi # -
saolun allah hepinizdende razı olsunn.hepimizee mucizeler yaratsınn
AMIN AMIN AMIN Insallah en kisa zamanda mutluluga kavusursun
canim benim zehraa sizler ne kadar genc siniz sizlerin sikitiniz bela tatli allah sizleri buyuk ve ulumlu sikinti lerdan saklasin amin allah sizlerin yozunuzu hep goldursin hic sikinti goster masin amin sizler icin dua edicam dekat etisaniz bunlarin hepsi bir mucezi bir birimizi gormadan ser laremizi derd lerimizi paylasiyuruz dua ediyuruz ve sevinc imizda seviniyuruz ozuntumiz da ozuliyuruz hep si bir allah in mucezi si hela birmizin sikintisi gettisa bu hepmizin dua larimizin sayasinda bunler mucezi kurban oliym allah imanet ol
İnşallah dilediğinize kavuşursunuz.1 Ayetel Kürsi hediyem
3 ayetel kürsi yolladım acil şifalar
DUALARINIZ DA KUCUK BIR YERINE BENI DE EKLEYIN
RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERİR.İNŞALLAH.
hakkında hayırlısıı olsun ablamm ne eylerse mevlam eyler eylersede güzel eylerr rabbim yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.