YARAB YARAB YARAB huzuruna geldim yalvarıyorum merhamet dileniyorum,
sitedeki tüm dostlarımı koru ,dertlilere deva hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı zorda olanlara kolaylık ver rabbim.iki cihanda tüm dua dostlarımı yüce mertebelere ulaştır mevlam.ahKADİR BABA içim nasıl yandı evlat acısı nasıl birşeymiş yok olmak istedim RABBİM verdi niye koparmak istiyor benden .....hemen ulaşmak size koşmak sizlere ağlamak istedim tek çarem sizlersiniz. nurgülüm meleğim hemen ulaştı sizlere.dualarınızı aldıkça rahatladı batuhanım.fatihim kardeşim mevlam acı cekmemi istiyor batuyu birdaha uyandırmaz diye öyle çok korktum ki allah sizlerden bin kere bir değil bin kere razı olsun her akşam inanın sizlere duacıyım.Recep kardeşim Cihan dayısı, meralim ,gülşenim, kıymetim, deryam,tubik kardeşim maviş,saliha,reyhan,sedef,zuhal ismini sayamadığım tüm dua dostlarım hakkınızı ne olur helal edin hakkınızı ödeyemem biliyorum.Rabbim sizlerin dualarını duydu bebeğimi uyandırdı .canı gönülden söylüyorum sizlerin desteği olmasaydı herşey daha kötü olacaktı sizler benim tutunacak dalımsınız beni yanlız bırakmayın ne olur daha neler olacak bebeğime bilmiyorum .Çok şükür rabbime artık normale döndü sadece sağ ayağı kasılmadan dolayı biraz sürtüyor....ama beynindeki su toplanması duruyor çok korkuyorum hergün ölüp diriliyorum acaba sabah nasıl uyanacak diye .beş aydır olmamıştı ...tekar hepinizden allah razı olsun diyorum hiçbirinizi unutmadım inanın listem çantamda her akşam okuduklarımı tek tek gönderiyorum.evime taşınamadığımdan siteye giremiyorum en kısa zamanda aranızda olucam rabbim için sizler için dualar okucam rabbim nasip ederse .ALLAHA emanet olun 300 ayetel kürsü hepinize hediyem
arşın sahibi yüce rabbim sen dua ailemi bütün kötülüklerden koruFİLİZ
(22 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM HELALİ HOŞ OLSUN BİZ SADECE AİLEMİZDEN Bİ KARDEŞİMİZ İÇİN RABBİME YALVARDIK.ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BATUHANIMIZA ŞİFASINI VERDİ ALLAHIM.İNŞALLAH HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK VE RABBİM EVLADINIZI SİZE BAĞIŞLAYIP GÜZEL GÜNLER GÖSTERİR ABLACIM 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM SİZİ KORUSUN...
18 yıl önce gönderildi # -
ABLAM BENİM CANIMIN İÇİ.YAZINI OKUDURKEN İÇİM YANDI.NE DEMEK.
HEP DUALARIMIZDASIN.İÇİNİ FERAH TUT.RABBİM EVLADINI SANA BAĞİŞLASIN.
3 FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun elifim ,tubik kardeşim mevlam ezanlar yüzü suyu hürmetine sizi dara düşürmesin
CANIM ODA GEÇER ÜZULME HER GECE BATUHAN İÇİN BİLDİĞİM TÜM ŞİFA AYETLRİNİ OKUYORUM VEDE OKUYACAĞIM.DEDİMYA ÜZÜLME DAHA NE GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAKSINIZ ANA OĞUL.
HEP DUALARIMDASIN.18 yıl önce gönderildi # -
Ablacım ya çok duygulandım hakkımız sonuna kadar helal olsun inşallah batuhanımızda iyileşir tamamen hastalıktan iz kalmaz inşallah Allah onu sana bağışlar Allah büyük iyileşecek inşallah.3 ihlas 1 fatiha hediyem olsun sizlere
RABBİM SİZİDE DARA DÜŞÜRMESİN.
SİZE EVLAT ACISI VERMESİN RABBİM.
YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MUTLULUKTAN GÖZLERİNİZİN İÇİ PARLASIN.
ALLAHIM HEP YANINIZDA OLSUN.ZATEN VAR.AMA BUNU YOGUN BİR ŞEKİLDE HİSSETMENI NASIP ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Filiz kardesim allah batuhana acil sifalar versin, sabah yagmur yagarken okudugum;
10 salavat
41 Fatiha
3 Ihlas
11 Ayetül kürsiyü sana ve batuhana hediyem olsun ins. tez zamanda sagligina kavusur canim rabbim cok merhametlidir kimseyi evlatlariyla imtihan etmesin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
yarab beni dua ailemden ayırma meralim sedefim ismi güzel gönlü güzel elifim allah razı olsun meral can dostum beni unutmadığını biliyordum allaha emanet olun
Canım kardeşim filizciğim yazını görmek beni çok sevindirdi rabbimize çok şükür batuhanımız iyileşcek kardeşim ben kesin inanıyor rabbime dua ediyorum.acını üzüntünü anlıyorum.erkek kardeşim 5 yıl önce kaza geçirdi bunun sonucu beyninde,intrakranial basınç arttı iyileşme sonrası epilepsi semptomları izlendi fakat fazla tekrarlamadı bu nöbetler Allahımıza şükür. hep dua etmiştim ben filizciğim nasıl dua ettim allahıma nasıl yalvardım filizciğim bir ben bir Allahım bilir şimdi eski sağlığından daha sağlıklı kardeşim .filizciğim moralini yüksek tut ""HERŞEYE RAĞMEN""çok olumlu ve iyimser düşünelim Allah batuhanı sana ve bizlere bağışlıycak eski sağlığına kavuşcak bütün yüreğimle inanıyorum.
sana yazmasamda hep duamızda batuhan.
şimdi 41 tane Ayetel kürs-i okuyorum kardeşim.bu dualar çok kıymetli dualarımızın hürmetine batuhanımızı iyileştir YÜCE MERHAMETLİ ALLAHIM.
AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
bitanecik ablacım...allah yardımcın olsun..batuhan kardeşime şifa versin tez vakitte canım ablacım..benim hakkıma düşen i okuduğun ayetel kürsilerden,batuhanın ii olması ve rabbimin sana sabır vermesi için kabul ediyorum canım ablam..
seni çoookkk seven böçük:))
gülşen can dostum kardeşine bende çok üzüldüm kardeşinin nöbetleri tamamen bittimi yani epilepsi hapı kullanıyor mu merak ettim bu beni çok üzüyor. bide batunun beynine müdahale edilmedi sebep kaklkmadan nasıl geçicek rabbim yardımcımız olsun ama içim hep kanıyor gülşenim evlat bir başkaymış allah razı olsun inanın hep kardeşim haberlerinizi getirdikçe gözyaşlarımı tutamıyordum allaha emanet ol güzel kardeşim sizi çok seviyorum
ablacım rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim tez vakite şifasını verir rabbim size evlat acısını vermesin aminnn
allah yardımcın olsun acil şifalar versin yüce rabbim.. rabbim isteneyince yaprak düşmez bilirsin .inşallah yavrunuda sana bağışlar.amin.amin.amin.
filiz kardeşim erkek kardeşim kısa süreli nöbetler geçirdiği için (5-10) saniye gibi fazla uzun süre kullanmadı ilaçlarını doktor kontroliyle başladı ve bıraktı.
tırafik kazası sonrası ağır beyin travması geçirip kalbi durmuş uzun süre oksijensiz kaldığı içinde beyin hasarı gelişerek beyin ödemi artmış kardeşime anti ödem tedavisi uygulandı yaşam destek ünitesine 23 gün bağlı kaldı.batuhanın metabolik gelişti sanırım bu olay.ama neolur moralini çok yüksek tut Allah çok büyüktür
her zaman duamda batuhancığımız filizciğim.18 yıl önce gönderildi # -
değerli dostum,merhaba senden ve batudan haber almak bizleri çok mutlu etti.inşallah daha da iyi haberlerini alacağız en kısa zamanda.
sen kalbini ferah tut,o iyileşecek onun arkasında koskoca bir aile var.en masum temennilerimiz,en temiz dualarımız batu için.
ama lütfen batu konusunda bizleri iyice bilgilendirin olurmu.merakta kalmayalım...
batuma 41.ayetel kürsi yolladım ona şifa vesilesi olsun inşallah.
allah sizinde yar ve yardımcınız olsun.selametle...18 yıl önce gönderildi # -
Alalh razı olsun filiz ablacım. rabbim batuhanımızada şifalar versin inşallah en kısa zamanda tamamen iyileşir. Ya rabbim batuhanımıza şifa ver. AMİN AMİN AMİN
Kadir baba rabbim ellerinizi boş çevirmesin o kocaman temiz gönlünüzü dara düşürmesin mevlam size böyle bir acı yaşatmasın.burcum meleğim sende batu kardeşini unutmamışsın allah razı olsun şengülüm hanzade sudemeral canım hakkınızı helal edin dualarımdasınız
RABBİM BATUHAN VE DİĞER YAVRULARIMIZI KORUSUN,ONLARA SIHHAT SELAMET VERSİN
********************A*L*L*A*H******************
canım filizim helali hoş olsun allah batuhanımızı sana bağışlasın canım nasıl yereğinin yandığını biliyorum ikimiz kader arkadaşıyız nasıl canının yandığını bilmezmiyim ama allaha kurban olayım dualar hürmetine H.Z.muhammet s.a.v. hürmetine yavrularımızı bize bağışlasın yüce allahım her zaman duam dasın kardeşim allahım evlat acısıyla imtihan etmasin bizleri aminn.
100 ya şafi batuhanımıza şifalar olsun aminnn. allaha amanet ol.
selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
yüce Allahım meleğini sana bağışlasın.. illaki öyle olsun baska türlüsünü düşünmek istemiyorum Ah filiz ablam iyiki burdasın eger burayla tanısmasaydın bi arayısın olacaktı belki iyiki varsın burdasınki bizde iyiki elimizden geldiğince dua ediyoruz.. Rabbim meleğini sana bağışlasın evladı senin gibi durumda olanlara sabır versin. şifa versin insallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.