yarabbim sana yalvarıyorum bana yardım et ne olursun allahım dayanacak gücüm kalmadı dayanamıyorum sabredemiyorum neolursun duamı kabul et birkere olsun duamı kabul et beni kapından boş çevirme allahım kurbanın olayım allahım duamı kabul et aminnnnnnn
yalvarıyorum allahım
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin kardesim, Allah dualarini kabul etsin ama acele etme, bak bende senin gibi ayni dua ettim bana mucizesini gösterdi benimkisi cücenin deve karsi savasi gibi bir seydi koskoca sirketi ikna ettim bütün sartlarimi kabul ettiler hic kimse ihtimal vermiyordu bende ama azmin karsisinda hic bir sey duramaz, bugün biraz dinlenip siz dua dostlarima dua ediyorum Rabbim hepinize mucizeler göstersin amin 11 Ayetül kürsi okuyorum sana
18 yıl önce gönderildi # -
ISRARLA RABBİMDEN SİTEDİĞİN SÜRECE GÖRECEKSİNKİ AÇTIĞIN ELLERİNİ BOŞ ÇEVİRMEYECEK CANIM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablacım ben çok sabrettim ama artık dayanamıyorum
HANZADE KARDEŞİM RABBİM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.
HER ŞEY GEÇER.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
ZUHALKLER KARDEŞİM DUALARINA AMİN AMİN AMİN.
İNŞALLAH HANZADE VE DİĞER KARDEŞLERİMİN DERDİNE DERMAN OLUR.18 yıl önce gönderildi # -
Hanzade kardesim sabir sabir sabir aci cekmeden olmuyor bende aci cektim herkes yataginda misil misil uyurken ben kabuslar görüp yatagimdan firliyordum hemen abdest alip dua ettim geceler boyu her telefon calista yüreginin hoplamasi posta kutusunu titreyen ellerle acmak devamli korku icin de yasamak nedir bilirim ama bügün düze ciktim bende dedim dayanamiyorum diye ama insan herseye dayaniyor dua etmeye devam ediyorum canim hadi üzülme
canım Allah gönlüne göre versin,3 ihlas 1 fatiha benden sana
allah yardimcin olsun..ben de dayanamıyorum ama yapabilecegimiz bişey var mi??
allah yardıma muhtaç olan herkese yardımcı olsun .allah dualarınızı kabul etsin amin.
allah hapimizin yardımcısı olsun
gerçekten bende 3 yıldır yalvarıyorum özel geceler ve günlerde duanın makbul olduğu her vakitte birçok büyüğün yüzü suyu hürmetine yalvardım olmadı.amma nafile bende artık bıraktım artık duamın kabul olmıyacağı inan cı ile yaşıyorum ve sadece salavat getiriyorum dua yerine.göz yaşımı toplasanız bardakları dolduracak fakat kabul olmuyor.siz ne derseniz deyin benim için bir ifade etmez.aklıma geldi birçok namaz kılan günahsız küçük çoçuktan dua istedim fakat ..............bahtsız insan ölmek istiyorummmm
mehmet kardşm yaşlarımız yaşadığımz yer aynı..umarım kaderimiz aynı değildir..sorununu payylaş bizlerle..kabul olmayan dua yoktur...rabbim zamanı gelince sana öyle güzellklr göstercekki akıttığın hicbir göz yaşı boşa gitmez...acı cektiğin hicbiran boşa gitmez...sakın isyan agitme..rabbim seni herhalini bu sıkıntılarda verdğin tepkileri hepsini gören işiten duyandır...ilim sahibi odur..belki senin bunca sıkıntılarında öyle bir hayır varki..alacağaın mükafat herşeye deyecek..anlatırsan kardeşime elimden gelen yardımı yapmak istrm..senin o güzel kalbine rahatlaman icin bir fatiha okuyrm kabul eyle..rabbin seni ne unuttu ne de darıldı...doğru değilmi..
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim gönlündeki tez zamanda versin yüzünü güldürsün işlerini rast getirsin herzaman Yar ve Yardımcın olsun amin..
Rabbim yar ve yardımcın olsun İki cihanda yüzünü güldürsün inşallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.