arkadaşlar sizden bir dua isteğim daha var eniştem birkaç aydır işsiz ablam çok zor durumda ne olur onlara dua edelim
arkadaşlar sizden bir dua isteğim daha var
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin ablasının yar ve yardımcısı ol. hayırlı rızık kapısı aç. Tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim kardeşimizin ablasının yar ve yardımcısı ol. hayırlı rızık kapısı aç. Tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM UMMADIKLARI YERDEN HAYIRLI RIZK KAPILARI AÇSIN KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN..BİZLER ACİZİZ ALLAHIM HERŞEYE GÜCÜ YETEN SENSİN DUALARIMIZI KABUL EYLE ALLAHIM
allah razı olsun inanın hangi işe girse bişey oluyo çıkıyo ve ben onalrı çok düşünüyoum dualarınız için şimdiden allah razı olsun diyorum
Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulur.
rabbim yardımcısı olsun aminnnnnnn
tşk ederim dua dostlarım ne olur duanızda bizleri unutmayın ben bugün bu siteye üye oldum inşalah arkası gelir medet ya resulallah
rabbim sen ki her şeyi gören ve bilensin.bu kardeşimizin eniştesine tez zamanda hayırlı bir rızk kapısı açıver amin
allah razı olsun mevlam hepimizin duasını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.