Benim beklediğim işte aksilik çıktı şuan şine çok kötüyüm dua yapamıyorum bana siz dua okurmusunuz kredi başvurumdaki ipotek dairenin exbertis değeri düşük çıktı yarın başka dağire tapusu verecem müdür bey kabul ederse bu krediye çok ihtiyacım var nolur içinizden geldiği gibi bana dua edin lütfen işim olsun çok bunaldım yaşamak istemeyecek kadar ayın 20 sine oğlum askere gidecek ben çaresizim rabbim sen çaresiz bırakma
DUA DOSTLARIM BEN YİNE SİZDEN DUA İSTİYORUM*selenay*
(24 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:((((((((((((((( NEDİYEYİM NE SÖYLİYEYİM SANA GÜZEL KALPLİ MELEĞİM..SABRET DİYEMİYORUM BİLİYORUM GÜCÜN KALMADI..AMA BUDA GERÇEKKİ SENİN İNANCIN UMUDUN TÜKENMEZ.SEN RABBİME OKADAR İÇTEN YALVARIYOSUN GERİ ÇEVRİLMEYECEĞİNİ BİLİYORSUN.O,, KULUNU DARDA KOYMAZ ÇARESİZ BIRAKMAZ DUALARINI YANITSIZ BIRAKMAZ..MUTLULUK GÖZ YAŞLARINA ÇOK AZ KALDI HEMDE ÇOK AZ ABLACIM..HERŞEY YOLUNA GİRECEK ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİŞECEK GÜZEL OLAYLAR...VE SEN EVLADINA DA BAKACAKSIN ONUN İÇİN GELECEKDE HAZIRLAYACAKSIN..YARIN GÜZEL HABERLERİNİ ALACAM..RABBİMİZ İZNİYLE..SENİ EN EMİN YERE EMANET EDİYORUM..
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.İNŞAALLAH HERŞEY DÜZELİR
Allah yardımcın olsun Allah kolaylı versin inşallah işini halledersin ablacım.
rabbim kimseyi darda bırakmaz.göreceksiniz herşey nasılda biranda düzelecek.siz duaya devam edin
allah yar ve yardımcın olsun
rabbim darda koymasın inşallah kardeşim amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımdın olsun umudunu kesme her işte bir hayır vardır
HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR ABLAM NE OLURSA OLSUN UMUDUNU KAYBETME DİLERİM EN KISA ZAMANDA FERAHA ULASIRSIN 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM KABUL ET ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN
elif allah mim muhammed tez selamet kardeşim allah kavuştursun rabbim gani gani bereket versin hayır olsun 3 tefriciye hediyemdir rabbim kabul etsin amin amin amin
inşallah yarın bekledıgın haberlerle karşılaşırsın.Rabbim yardımcın olsun.
okudugun tum dualar kabul olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin Selanay kardeşim.
Okuduğun İhlas sureleri hatırına dualarının Allah tarafından kabulunu istiyorum.
Allah yardım etsin kardeşim.
Allah razı olsun hepinizden
ya Allah ya rahman ya rahim ya hayyü ya kayyüm ya hannan ya mennan ya bedü-üssemavati vel ard ya zelcelali vel ikram
ya rabbi çaresiz bırakma ya rabbim çerasiz bırakma ya rabbim çaresiz bırakma18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun
hakkında hayırlıysa olur merak etme nşallah.allah herşyn hayırlısını versin.selam ve dua ile..
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin
33 salatı tefriciye hediyemdir
Allaha emanet ol selametle inşallah18 yıl önce gönderildi # -
müslümanlar bu gibi durumlarda sabırlı olur sonuç yıkılmaz azıcık sarsılır allaha daha yakın olur 20 tefriciye okuyacağım selametle
Allah yardımcınız olsun. size dua ediyorum.
MELEĞİME 30 FATİHA OKUYORUM..BURDA ANLATMAYACAĞIM ŞEYLERİ BİLİYORSUZ AZ VE ÖZ!!!!!!
kardeşim ablam sana tavsiyem sabah namazını kılmadan önce 100 defa sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahül aziym estagfirullah de ve sabah namazını kıl gerçekten çok defa tecrübe etmişimdir. ve unutma kli sabah namazı şahitlidir Allah a emanet ol
KEREM VE KUDRET SAHIBI OLAN RABBIM TUM DERTLERINE DERMAN OLUR INŞAALLAH SIKINTIDAN AKAN GOZYAŞLARINIZ YERINE SEVINC GOZ YAŞLARI AKITIR İNŞALLAH AMIN
10 AYETEL KÜRSİ DAHA OKUYORUM
10 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUYORUM KARDEŞİME
allah yardımcın olsun.sakın umudunu kaybetme.inşallah dualarımızla hayırlı haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın.
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN RABBİM SİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN DARDA KOYMASIN Z
ziyakarnca
kardeşim sabah namazını kılmadan önce 100 defa sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahül aziym estagfirullah yarın sabahtan itibaren okumaya başlıyorum rabbim izin verirse inşallah Allah razı olsun sendende rabbim ne muradın varsa versin inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.