gidiyoruz bugün yarın, sefası yok bu diyarın. Gonca gibi kokuların ,kalbimin çiçeği babam Ellerin kahrını çektin, rızık için terler döktün, kalbimize sevgi ektin, gözümün bebeği babam. Uzat öpeyim elini,yer gök biliyor halini, hayatın gerçeği babam hayatın gerçeği babam. Sefası yok bu diayrın.Hergün hatırını sorarım seni sineme sararım, senin duanı ararım kalbimin isteği babam ,kalbimin isteği babam. Gidiyoruz bugün yartın sefası yok bu diyarın, gonca gibi kokuların kalbimin çiçeği babam, kalbimin çiçeği babam.
Kalbimin çiçeği babam
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çok hoş Allah razı olsun.
Babam hem uzakta hem yakındasın ve dualarımdasın.
18 yıl önce gönderildi # -
cennet kardeşimmmm yüreğine sağlık
çok güzel ama bunu okuyacağım bir babam yok benim ama yinede güzel
Cennet kardeşim sanki bu yazıyı benim için yazmışsın. 24 nisanda benim bababım ölüm yıldönümü 1 ay evvel babam için hatime başlamıştım. inşallah o güne yetiştiricem ve sizlerden o gece dualar isteyeceğim inşaallah. Allah razı olsun.
CENNET KOKUSU.HAYATIN GERÇEKLERİ SİZ YAVRULARIMIZSINIZ.GERİSİ LAFI-GÜZAR.!
BU SİTEDE BENDEN KÜÇÜK KİM VARSA HEPSİNİ BİR YAVRU SICAKLIĞIYLA KUCAKLIYORUM.BÜYÜKLERSE
NASIL OLSA BENİ ANLAR.
SANA 11.AYETEL KÜRSİ YOLLADIM.KABUL ET LÜTFEN.18 yıl önce gönderildi # -
CENNETCİM ELLERİNE AĞZINA SAĞLIK.
cennet sen çok mükemmmel bir insansın ya allah senden razı olsun seni bütün kötülüklerden korusun
çok güzel cennetcimmmm :(:(:( çok duygulandım.. öpüyorum seni
Canım dua dostlarım sizlerde çok iyisiniz. Sizlerden de allah razı olsun, Ayetel kürsiler için teşekkür ederim Kadir Babam :) Gizemcim olsun Allah öyle takdir etmiş,benimde babam yok ama napalım allah böle istemiş, hepiniz allaha emanet olun
Allah seni babasına annesine vefalı dualarıyla onlara hayır ulaştıran bir evlat kılsın kardeşim benim
selamlar..18 yıl önce gönderildi # -
amin ainşallah cihan abi, Recep abicim inşallah 24'ün de benden de rahmetli babanın ruhuna 1 yasin okuyacağım
cok güzel yazmissin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.