dualarımdaki adam beni istemeye gelecek başliğıma sizlerden dua ve destek almışım bol bol. 3 gündür köydeydim bugün bakma fırsatım oldu. Allahım iyi dileklerinizin kat katını sizlere versin gönlü yaralı olanların yaralarına dertlerine derman olsun Allahım insallah merve kardelensu ve diğer arkadaslarım sizleride sevdiğine kavustursun Allahım benim sevincime sevinip üzüntüme ortak oluyosunuzya Allahım hamd olsun sana. bu arada aramız kötü ama beni istemeye gelecekler işte. nasıl oluyo bilmiyorum ama oluyo işte. yoluna girecek insallah..köye kaçtım biraz beni özlesin diye ama ben 3 gün daha kalcam dediğim halde o tepkisiz kalıyo soğuk davranıyo sorun ne anlamıyorum ama düzelecek insallah. yoksa o çok seviyodu beni bu ara noldu bilmiyorum dua ediyorum . çok sağolun destekleriniz dualaranız güzel dilekleriniz için.
ÇOK SAĞOLUN MESAJLARINIZ İÇİN....guleysa...
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoşgeldin ablacım üzülme sen inşallah herşey yoluna girer rabbim gönlüne göre verir inan şimdi ben bunları yazarken ezan okundu burda rabbbim gönlüne göre versin aminnnn
18 yıl önce gönderildi # -
hanzade AMİN Allahım seninde gönlüne göre versin ben çok sulu gözüm yazdıklarınızı okurken içim cız etti gözlerim doldu. iyiki varsınız..
rabbim seninde gönlüne göre versin sadece içten gele gele allahtan iste ablacım
rabbim gönlüne göre versin kardeşim allah mutlu etsin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.