kayınbabamla konuştum eğer söylediklerinde samimiyse benim için kredi çekicek ne olur dua edin arkadaşlar allah hepinizden razı olsun
BİR UMUT DAHA(muzaffer)
(18 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM KİMSEYİ BUNALTACAK KADAR SIKMAZ.O NE MERHAMETLİDİR.SİZİN ADINIZA SEVİNDİM
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
abicim gordugun gibi yoluna giriyo hersey..mucize dediklerin gercek oldu..yine de duaya devam..allah yardimcin olsun
kardeşim,,hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah,,
Rabbim ummadığınız yerlerden hayırlı rızık kapıları açsın,, bu krediyi almaya mecbur kalır ve alabilirseniz de bunalmadan ödeme kolaylığı versin ve bir daha mecbur-muhtac etmesin
amin amin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM.. HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN SİZİ DARDA BIRAKMASIN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN......
SİZDE BU KONUDA BİZE DUA EDİNKİ RAHMET ARTSIN İNŞAALLAH........SELAMLAR
amin abilerim amin kardeşlerim amin
RABBİM YOLUNU AÇSIN.
allah kimseyi darda koymasın allah açtınız elleri boş çevirmesin allah hepinize bol rızıklar versin inşallah amin
.
Allah herkese hayırlı helal bol rızıklar versin...
KARDEŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN MEVLA BÜYÜKTÜR NE OLUR DUA ETMEYİ UNUTMA HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
ALLAH ÇOK BÜYÜK.
şüpesiz
senin adına sevindim.allah sonunuzu hayırlı etsin.
Allahım Muzaffer kardeşimize yardım et ihtiyacı olan krediyi kardeşimize bereketiyle beraber nasib et yarabbim.AMİN.
3 Fatiha okuyorum kardeşim.
Rabbim yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
Çok sevindim kardeşim.
Rabbim ne kadar büyük kimseye çekemeyeceği yük vermiyor. Sıkıntısınıda bir bahaneyle gideriyor.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Muzaffer kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider selamete ulaştır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.