DUALARINIZ BEKLIYORUZ
BIR TANIDIĞIM UZUN SUREDIR COCUĞU OLMUYOR
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM İNAŞALAH HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMALRINI NASIP KILSIN
18 yıl önce gönderildi # -
insallah insallah. Ben henüz evli değilim ama benimde bebeğimin olmaması ihtimali var olma ihtimali çook düşük :( yakında beni istemeye gelecekler Allahım insallah tamamına erdirirse evlenicez. evleneceğğim insanada bunu en basından söyledim o zamanlar tamam demişti gözü benden baskasını görmüyodu ama sanki artık bunu problem ediyoda bana hissettirmemeye calışıyo sanırım. Allahım bizlere hayırlı evlatlar ver. tıp ne derse desin sen OL de yeterki senin gücün kudretin önüne kim geçebilir??? ki,mse hiç bişey!!! akayacan insallah o yakınınızın çocuğu olur insallah kendime ister gibi istiyorum Allahım ne olur mucizeni göster. Amin
allahım hayırlı evlatlar versin 21 besmele hediyem olsun
evet kardeş allah ol derse kimse önüne geçemez..b kıssada kumuştum çocuğu olmayan bir bayan allah dostuna gider durumunu anlatır..allah dostu ona bol bol tevbe et demesini söler.ve ilerleyen zamanlarda çocuğu olur allahın izniyle.başımıza gelen olumsuzluklar hep kendi hata ve günahlarımızdan kaynaklanıyor.allah herşeyn hayırlısını versin..seninde çocuğun olmama ihtimalninde altında gizli bir hikmet vardır.allah bilir..insan bir kişiyle onu sevdiği için evlenir.çocuğun olmama ihtimali olması nedeniyle senden soğuk durmasını anlayamdım.allah inancı olan bir kız bulmuş inşallah kıymetini geç olmadan anlar.
allah herşeyn hayırlısını versin.
selam ve dua ile
rabbm yar ve yardımcın olsun..inşallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim inş hayırlı evlatlar nasip eder
rabbim hayrlı evlat nasip etsin inşallah
RABBİM İNŞALLLAH HAYIRLI BİR EVLAT NASİP EDER BENİM DAYIMIN KIZININDA ÇOCUĞU OLMUYOR ONADA DUA EDELİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.