DUA DOSTLARIM KENDİMİ KÖTÜ DÜŞÜNMEKTEN VE KÖTÜ HİSSETMEKTEN ALI KOYAMIYORUM
KENDİMİ KÖTÜ DÜŞÜNMEKTEN ALI KOYAMIYORUM
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
bak ne guzel yazmıslar ALLAH'A SIĞIN DUA ET DUALARIMIZ OLMASA UNUTMA BIZ BIR HICSIZ18 yıl önce gönderildi # -
öyle mevlam kulunu yanlız bırakmaz ama insanlar sanki öğütleşmiş gibi herkes üstümeüstüme geliyo bunaldım artık
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim guzel kalbini vesveselerden korusun inşallah..
AMİN KARDEŞLERİM DUALARINIZ SAYESİNDE BANADA MUCİZE OLUCAK DUALARINIZI VE DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM
KARDESIM RABBIM ALİ İMRAN SURESİNİN 54. AYETİ KERIMESINDE SOYLE BUYURUYOR
BİSMİLLAHIRMANNIRRAHIM
VEMEKERU VEMEKERULLAHU VALLAHI HAYRUN MAKIRIN.
"Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır."18 yıl önce gönderildi # -
Hayata farklı açılardan bakmak gerekiyor zaman zaman.
Elbet umutsuzluklar olacak mühim olan bunları Rabb'e isyan etmeden ve kendimizi içinden çıkılmaz durumlara sokmadan aşmaktır.
Bu umutsuzlukların bize vereceği mutsuzluğu en aza indirip en kısa sürede aşmak hedeflerimiz arasında olmalı ve bu konuda çaba harcamalıyız.
Rabbim hep mutlu ve umutlu olmanızı nasip eylesin.
http://www.mucize.net/blog/rabbin-sana-ne-darildi-ne-de-seni-birakti.html << burda güzel bir yazı mevcut okumanızı tavsiye ederim.
ALLAH RAZI OLSUN EVET HERKES UNUTUR AMA MEVLA KULUNU UNUTMAZ
bol bol felak, nas okumak gerekiyor ama yürekten okumak gerekiyor dil okur kalp farkında bile olmaz tıpkı benim yaptığım gibi..bende kendimi alıkoyamıyorum kötü düşüncelerden hep olumsuz hep negatif..
valla kardeşim nekadar kötü düşünürsen karşına inanki hep kötü şeyler çıkar umutsuzluğa düşme günümüzün en büyük hastalığı ümitsizliktir. Rabbim sana hep iyi şeyleri verir. güzel düşünen güzel görürür güzel gören hayatından lezzet alır. slm ve dua ile...
allah razı olsun
rabbim insallah içindeki şeyteni düşünceleri alır gercekten kotu düsünmek istemediğin halde düsünüysun aynı dertten bende cekiyorum ne olur banada dua edin mevlam ne eylerse güzel eyler neolur nunuda guzel eyleyenlerden eylesin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...1 FATIHA HEDIYEM DÜSÜNCELERIN ICIN ...
NEFSIN SENI SEVMEZ SENDE NEFSINE UYMA...18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kürsi okudum.
Allah yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.