çok istediğiniz bir dileğiniz yerine geldimi neler yaptınız bunun için ne kadar zaman aldı..
dualarınızın kabulu ile ilgili mesajlar bekliyorum
(14 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
rabbime şükür eder isteğimin kıymetini bilirdim ve sadaka verirdim...
19 yıl önce gönderildi # -
bide zaman olarak daha var ...
benim bir dileğim var. vir ızdırabım icimden atamadığım
nasıl kurtulacagımı bilemıyorum sadece dua edıyorum19 yıl önce gönderildi # -
rabbim kabul etsin dualarınızı
UMUYORUM ama cok zaman gecti daha olmadı neden acaba diye dusunuyorum hep...
allah dualarını kabul etsin benimde 2 dileğim var ve allahtan başka kimse bilmiyo aklıma her geldiğinde dua ediyorum yalvarıyorum umarım dileklerim yerine gelir seninkide olur inşallah
BENDE RABBİMDEN DİLEDİM İSTEDİKLERİMİN AYNISINI TEK TEK VERDİ..BENDE ÇOK ŞÜKRETDİM KIYMET BİLDİM AMA KARŞIMDAKİ KIYMET BİLMEDİ BENİ;RABBİM BENİ ONUN ELİNDEN KURTARDI.
BENDE SİMDİ DAHA ÇOK DUA EDİP DAHA ÜSTÜNÜ İSTİYORUM VEDE ÇOOOOK ŞÜKREDİYORUM.
CANIM ÇOKKKKKKKKKKK DUA ET İSTEĞİN ELBET BİGÜN OLACAK RABBİM VERİYOR AMA ŞUNU SÖLİİİM HAYIRLISI DEEEE.
İNŞAALLAH RABBİM İSTEĞİNİ RAHMETLE GERÇEKLEŞTİRSİN AMİNNNNN19 yıl önce gönderildi # -
TABİKİ HEPİMİZİN HAYIRLISI OLSUN DUALARIMIZIN.AMA SANKİ İLLET GİBİ İÇİMDEN ATIP KURTULAMIYORUM NE YAPMAM GEREKIYOR BAZEN COK DARA DUSUYORUM UMITSIZLIGE KAPILIYORUM AMA ALLAAHTAN BASKA KIM VAR Kİ YINE ONA SIGINIYORUM ..ALLAH SIZLERINDE DUALARINI KABUL ETSIN.
AMİN DİLEĞİN AKLINA GELDİKÇE DUA ET NASIL OLSA AKLINDAN ÇIKMIYORDUR HEP DUA ET ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZİN SESİNİ DUYAR
RABBİM İSTEKLERİMİZİ HAYIRLIYSA VERSİN.BAZI İSTEKLERİNİN OLMADIĞINI GÖRÜYORSUN AMA SENELER SONRA İYİKİ OLMAMIŞ DİYORSUN.HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ.YANİ KARDEŞ YAŞADĞIM ŞEYİ SÖYLÜYORUM KENDİMCE.GENÇ ARKADAŞLARA SABIR DİYORUM.AMA O YAŞLARDA BUNU ANLAMAK ZOR HER SIKINTI SONUNDA BİR HAYIR VARDIR İNŞAALLAH.BEN 10 YIL KADAR ÖNCE HASTALANDIM .ÇOCUKLARIM KÜÇÜKTÜ RABBİME ÖYLE DUA ETTİMKİ GECE GÜNDÜZ ALLAHIM NE OLUR SEN DAHA İYİ BİLİRSİN AMA BENİ ÇOCUKLARIMIN BAŞINDAN ALMA ONLARI EL ELİNE BIRAKMA DAHA ONLAR ÇOK KÜÇÜK BANA İHTİYAÇLARI VAR DİYE....SONRA DÜŞÜNDÜM RABBİM HEP BEN İSTİYORUM AMA SENİN EMİRLERİNİN ÇOĞUNU YAPMIYORUM.DÖNÜŞÜM O OLDU TESETTÜRE GİRDİM NAMAZLARIMI AKSATMADIM HEP DAHA ÇOK BİRŞEYLER YAPMAYA BAŞLADIM.ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BURDAYIM.SAĞLIĞIM ŞİMDİLİK YERİNDE ŞÜKÜR...ALLAHIMA HERGÜN ŞÜKÜRLER EDİYORUM. ALLAHIM TÜM GENÇLERİ HAYIRLI İSE SEVDİKLERİNE KAVUŞTUR..SEVDİKLERİ ONLAR KADAR SEVİP DEĞER VERİYORSA....AMİN..
ÇOK SAGOL AÇIKLAMALARIN İÇİN TABİKİ ZAMANLA GECECEKTİR AMA BİR SENEDIR GECMEDİ VE BENDE HALA BEKLIYORUM ARTIK GUCUM KALMAMAYA BASLIYOR BUYUK BIR HAKSIZLIGA UGRADIM UNUTAMIYORUM.BELKI NE BOSMUS O KADAR UZULMUSUM DIYECEGIM AMA SIMDI ICIM BUNLARI DINLEMIYOR IRADE ZAYIFLIGIMI VAR BENDE BILMIYORUM.YANI ASLINDA ALLAHIN ADINI VERIP BIZLERI KANDIRANLARIN ISLERININ YOLUNDA GIDIP BIZIM BOYLE UZUNTU CEKMEMIZ ZORUMA GIDIYOR.ALLAHA HAVALE ETTIM YAPACAK BISEY YOK AMA ACELE ETMEYIM DIYORUM BIR SENE GECTI.
RABBİM KİMSENİN HAKKINI KİMSEDE KOYMAZ KARDEŞİM.RABBİM KUL HAKKINI AFFETMİYOR BİLİYORSUN.İNŞAALLAH SIKNTILARIN EN KISA ZAMANDA SONA ERER.
sagol mukadder bende oyle oldugundan Allahın onun ıcın gereklı cezayı verecegınden emınım ama acım tazeyken bende gormeyı arzu edıyorum tek sebebı bu goremedıkce uzuluyorum. hayırlısı bakalım.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.