değerli dostlarım..yeni evli olduğumuz için nazar var diyorlar,kendim okuyorum,başkalarına da okuttum,kuran da okuttum evimde ama hayatımda bişeyler ters gidiyor...evimdeki cam eşyalarım durduğu yerde kırılıyor,kırılmadık tabağım,kasem kalmadı,yüzüğümün taşı aldığım gün düştü yıllarca düşmez denilen taş..hergün ayağım burkuluyor ve defalarca,dikkatsiz değilim yıllardır ev işi yapıyorum habire elim kesiliyor,kaynar su sıçrıyor,ütü değiyor...bişeyler çok ters gidiyor kardeşlerim bide siz duaetseniz eşim ve benim için okusanız,dikkatle alakası olmayan bariz şeyler var,vücüdum yara bere içinde..
bir de sıkıntılarım için dua istiyorum lütfen,çok rahatlıyorum herkes gibi bende mucize bekliyorum ama...
nazar var diyorlar siz de okur musunuz?
(30 mesaj) (20 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
10 NAS SURESI OKUYORUM KARDESIM
19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun..
sana ayetel kürsi okuyorum. yani biraz kafanda bu tür konuları büyütme. yani olan olaylar herkesin günlük hayatta başına gelen şeylerdir. vesveseye düşme yeter. sabırlı ol. yani nazar var yok değil ama kazada var. bu yüzden pek önemseme. mesala bir insan akşam yatağına girer oda karanlık yatağında uzanmış. yere bakar yerde birşey var. sonra kendi kendine der yılandır bu. korkuyla onu büyütür gözünde. oysa hiç kafaya takmasa ilgilenmese hiçbirşeyde olmaz. kalkıp lambayı yaktığında bakacak ki bir hortum bez yada bir ip parçası. senden ricam böyle şeyleri hiç kafanda sorun bile etme. sen mutluluğuna bak hayatına bak. ne demiş üstad. güzel düşünen güzel görür. güzel gören hayatından lezzet alır. sana bir ömür boyu mutluluklar. slm ve dua ile...
sana hak veriyorum kaya kardeşim
salihacım Allah üzerindeki nazarı kaldırsın inşallah
nazar duası okuyacağım sana .19 yıl önce gönderildi # -
haklısınız kardeşim ama gerçekten tuhaf bişeyler oluyor,tavsiyenize uymaya çalışacağım Allah razı olsun..
evinde dua eksik etme evhamda yapma tabak çanak alınır ruh sağlığı alınmıyor maşaallah barekallah de
yani sizin gönlünüz hoş olsun. senin zaten yapmış olduğun o ibadetler zaten seni koruyor. ama kaza olayıda var yani ben erkek olduğum halde ev işlerinde bir çok kaza olayı yaşıyorum. ama bunu nazar diye nitelendiremiyorum kaza oldu diyorum. yani nazar Allah muhafaza bildiğin gibi değil. çok kötü mahveder insanı. ama sadaka ver dua et. hatta bir tane cevşen al oku. yani korkun olmasın. Rabbim bizleri kötü insanların gözlerinden koruyor. senin gönlün rahat olsun yeter. slm ve dua ile...
cevşen her daim okuyorum kaya kardeşim,sanırım nur talebesisiniz.konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla negüzel...evham değildi aslında araştırmalarıma göre bu olaylar nazardan olurmuş,tabiki nazar mahfeder insanı ama ben Rabbimden uyarı niteliğinde düşünmüştüm,sanırım yanlış anlaşıldım,bilmem belki de sizin dualarınıza ihtiyacım olduğu için bahane yaptım..
bu arada konumuz dışı ama van'dan kız nişanladık kardeşime profilinizde van'lı olduğunuzu gördüm,o da medreselerde nur talebesi..19 yıl önce gönderildi # -
evet nur talebesi olmaya çalışıyorum. Risalei nur okuyorum. Rabbim izin verirsede sonuna kadar bu hizmette olacağım üstadıma layık talebe Resullaha layık ümmet Allaha layık bir kul olmaya çalışıyorum. ama asırımız okadar zor ki bunları bu zamanda yapmak çok zor. kardeşim msn nemi bıraktım. ordan da kardeşimle rahat rahat konuşurum. bu sitede gerçi sorunlarımızı buraya döküp dua edip dua istiyoruz. ama mesele van olunca kız olayı düğün konuşabiliriz. slm ve dua ile...
---
---
***msn adresi kurallar gereği silinmiştir..***19 yıl önce gönderildi # -
ben de nur talebesiyim..site de msn adresi yasak kardeşim.msn ye pek giremiyorum nete de bazen hiç giremiyorum.sadece dualara amin demeye çalışıyorum kimse olmadığı anlarda yada masamda başkası olmadı zamanlarda..sizde Allaha emanet olun..
3 FELAK 3 NAS OKUYORUM RABBİM KORUSUN
nekadar güzel. inşallah bol bol okumayı Rabbim bize ihsan eder. bu zamanda bol bol okuyup hakikatleri anlatmak lazım. şirketi maneviyede zaten bol bol dua ediyoruz. Allaha çok şükür bu hizmette uzun zamandır varım. üstadın bir çok talebesiyle tanıştım dualarını aldım. üstadın kaldığı yerleri ziyaret ettim. hizmet dünyanın her yerinde öyle inkişaf ediyor bu şirketi maneviyede gerçekten tutunmak lazım.
ben de Afyon da ablalık yaptım.Isparta' dan Barla'dan bahsediyorsunuz sanırım ben de ziyaret ettim oraları ancak üniversite hayatım bittikten sonra uzaklaştım ortamdan,kendime bura da da aynı ortamlardan bir sohbet grubu arıyorum,bazen yaşadığım olaylarda şefkat tokatı yediğimi düşünüyorum.sitede sizin gibi nur talebesi kardeşlerimiz var sanırım,dualarınızda eksiketmeyin benim gibi aciz kardeşinizi de.Rabbim bana da hidayet versin,kaybettiğim değerleri kazandırsın..
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SİZE İNŞALLAH AKSİLİKLER SON BULUR.
zaten insanın en güzel günleri öğrencilik yılları nevarsa orda var. evet ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz. barladada kaldım gezmedik görmedik yer bırakmadım. inşallah herkese yaptığım duayı sizede ederim.
ben de 1 ayetel kürsü gönderiyorum.allah kabul eder inşallah.
1 ihlas 1 felak 1 nas okuyalım insallah hersey düzene girer
abla valla bak aynıları bana oluyo:s
biribirimize okuyalım mı...iki nazarlı bi foruma yakışır:((
abla bütün işlerim ters gidiyo ne bu anlamadım bende:((
1 ayetel kürsi okuyorum rabbim nazardan ,büyüden,şeytanın vesvesesinden,korusun
Allah sizleri kötü gözlerdem korusun.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
O ASLINDA SANA ÖYLE GELİYODUR BİLİYOMUSUN TAKTINYA KAFAYA BİR KERE
...SABAH KALKINCAAYETEL KÜRSÜNÜ FATİHAYI İHLASI NAS VE FELKINI OKU BAK HERŞEY YOLUNDA OLACAKTIR ARKADAŞIN.....19 yıl önce gönderildi # -
1 felak
1 nas
1 fatiha okudum.rabbim üzerinizdeki nazarı kaldırsın19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . 1 NAS OKUYORUM SİZE.
allah nazardan kazadan ve beladan korusun kardesim 3 felak okuyorum sana ...
Benim bildiğim de her sabah ve akşam 7 Ayetel kürsi okunursa felak ve naslar da sabah ve akşam okunursa Allah korur her türlü musibetten.bide Kur'anda kelam suresinde Vein yekadüllezine diye bi ayet var sonlara doğru.Allah bütün dua dostlarını ve ümmeti muhammedi korusun nazar ve her türlü musibetlerden.
Kardeşim Saliha;
Sabah namazından sonra, 11 adet İhlas suresi, 3 adet Felak, 3 Adet Nas suresi ve Haşir suresinin son beş ayeteni okursan o gün her türlü kazadan, beladan, nazardan korunmuş olursunuz.
kardeşim nazar için yapman gereken şey mülk suresinin ilk 4 ayetini 3 kere okumandır yani ve hüve hasire kadar.aynı zamanda 7 fatiha 7 ihlas 7 felak 7 nas suresi okuman yararınadır.sana mülk suresinin ilk 4 ayetini okuyorum.ALLAHA(C.C.)EMANET OL.
Allah razı olsun kardeşlerim,Rabbim herkesi korusun kötülüklerden..
11 nas 11 felek okuyorum salihacığım senin için . kız sakarım demiyosun nazar değdi diyosun :)) saka canım biraz gülümsetim diye yazdım.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.