allah razı olsun kadir abim.
100 ihlas koyuyorum sevda sorasına allah kabul etsin amin.
SEVDA SOFRANIZA BUYRUN.....
(182 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 fatiha Allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
18 adet cuma suresi okudum.
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
10 fatiha
23 salavat
23 la ilahe
bütün sevenler için kavuşma umuduyla yanıp tutuşanlar için ben kavuşamadım:(rabbim bütün sevenleri kavuşturur inşallah daha sonra yine okucam allah kabul etsin sevenlerin mucizesini ver ya rabbim sevenleri ayırma ya rabbim18 yıl önce gönderildi # -
200 hasbiallahu venimel vekil
100 ya vedud
100 yunus duası
100 subhanallahi vebi hamdihi18 yıl önce gönderildi # -
11 ihlas tüm aşiklara,sevenlere sevilenlere,gönlü kırılmış ,kardeşlerime
yine
100 ya fettah
156 el-kayyum
66 el vekildualarimizin kabulune vesile olsun..rabbim uzat artık elini..
böyle güzel bir sofrayı yeni gördüm iş yerindeyim şu an ama akşama kadar okuyabildiğim kadar okuyup hediye edicem günaydın dostlarım ALLAH IMIN HAYIRLARI ÜZERİNİZE OLSUN
amiin amiin amiin allah razi olsun ablacim
allah sevenleri ayırmaz inşallah.ben belkı sevdıgıme kavuşamicam.yarimin uvey annesi sebepsız yere ınat ugruna benı ve aılemı kabul etmıyor.artık gücümüz kalmadı.konuşulacak bır kadın degıl hemen bagırıyor anlamıyor bizi.allah yardımcımız olsun.allaha emanetiniz.
Kendimizi sevdirmemiz için bızı sevmesi için bır duaa allah rızası için yardımcı olun...18 yıl önce gönderildi # -
MUHSIN KARDES AYNI DERT BENIM BASŞIMDA ZOR KARDESIM UNUTMA KI ZALIMLERE KARSI RABBIM BIZE YETER RABBIM OL DEDIKTEN SONRA KIMSE MANİ OLAMAZ RABBIM SEVEN KIŞIYI SEVDIĞINDEN AYIRMASIN AMIN
SEVDA SOFRASINA 200 FATİHA
meral teyzecimm allah razi olsuun.. muhsin kardesim sabret ve dua et..sevenlerin arasina kimse giremes sevginizden eminsen icini ferah tut..
ALLAH RAZI OLSUN .MERVE KARDEŞ EMINIM AMA NE YUZUNU GOREBILIYORUM NE SESINI DUYABILIYORUM IKI ADIM OTEDE EVLERIMIZ.AMA GEL GORKI ORUÇ TUTYORMUŞ GIBI EZAN VAKTININ GELMESINI BEKLIYORUM.
10 adet KUREYŞ SÜRESİ hediyemdir
allah razi olsun..muhsin kardeşim eminsen ne mutlu sana..sadece dua et ve bekle sen..kavusacaginiz gunler de gelir inşallah.. dua et biz gibi degilsin :( soframiza 100 la havle 100 tevhid birakıyorum...rabbiim!! merhamet eyle!!
SEVGİNİN ANLAMINI,MANADA BİLENLER İÇİN,
SEVGİ İÇİN ONURLU EMEK VERENLER İÇİN,YÜREĞİNİ GÖĞÜS KAFESİNDE DEĞİL ELİNDE TAŞIYANLAR İÇİN,
100.FATİHA,
100.TEVHİD,
100.İHLAS,TÜM SEVGİLER,TÜM SEVGİLİLER İÇİN SEVDALILARA HEDİYEMDİR.
babaciim allah razi olsunn..rabbim babamizin hatrina.. :(
3 adet haşr suresi
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH IN NURU ÜZERİMİZDE OLSUN DOSTLARIM 100 ERHAMERRAHİMİN 200 FATİHA 120 İHLAS 30 TAHHİYAT 20 RABBENA DAHA OKUYACAĞIM KARDEŞLERİM DUA DOSTLARIM NUR YÜZLÜ ARKADAŞLARIM KADİR BABA SAOL ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SABIRLA BEKLERİM SEVDİĞİME KAVUŞACAĞIM GÜNLERİ EŞİ OLACAĞIM GÜNLERİ RABBİM AÇTIM SANA ELLERİMİ DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME EVLENEYİM SEVDİĞİMLE SEN GÜNAHLARIMI AFFEYLE PARA PUL İSTEMEM MUTLULUK SAĞLIK İSTERİM SENDEN EN ÖNEMLİSİ EN BAŞAT AŞKINLA YANAYIM RABBİM SENDEN UZAKLAŞMAYAYIM ŞEYTANIN VESVESESİNDEN İSYANDAN MAHRUM EYLE BENİ KALBİME GÖNLÜME NUR İMAN VER RABBİM AMİN HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLARIM DOSTLARIM
allah razi olsun..soframizin bereketiyle kavusalim isteklerimize inşallah..
Daha yeni gördüm bu başlığı..10 İhlas da benden olsun bu sofraya..benim gibi,sevenler,sevip de kavuşamayanlar,sevip karşılık göremeyenler için,herkes için...
Sevda soframıza 100 adet ihlas suresi okudum.
Allah kabul etsin.
amin kardesım
41 adet tefriciye Allahım yardım et ayırma sevenleri.kavuştur.
200 Allahümme ya vedud
Allahım sen biliyorsun halimizi. yardımını esirgeme.18 yıl önce gönderildi # -
100 "ve elgaytü aleyke muhabbten minni"
sevenlere muhabbet ver Allahım18 yıl önce gönderildi # -
amın amın amın inşallah rabbım dualarımız kabul eder
sedef ablaam allah razi olsun sendenn..inşallah rabbim merhamet eyler..
Amin inşallah amin kardeşlerim
hepimizden razı olsun Allahım ve bizleri sevdiklerimize kavuştursun.
çok korkuyorum olmayacak diye çok.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.